35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Niuta, Ty też???
To witaj w klubie!
Dobrze że mam internet bo bym umarła z nudów. A tak umrę z pragnienia.macduska, moremi, Krakonka, gretka, Bliska 77, ComeToMeBaby, kkisia, peppapig, iwcia77, BISCA, stara.krycha, Arwena, gosia7122, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyNiuta wrote:Taa. Z racji braku innych problemów postanowiłam zafundować taką atrakcję
Dobrze że mam internet bo bym umarła z nudów. A tak umrę z pragnienia.
Nie umrzesz.Taka głodówka dobrze robi.
Powodzenia!
Masz samą histero?
Kiedy do domu?iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie umrzesz.
Taka głodówka dobrze robi.
Powodzenia!
Masz samą histero?
Kiedy do domu?
Samą. Wycinają mi polipa.
Do domu idę wieczorem.
Chcą chyba na jedzeniu zaoszczędzićWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 09:35
iwcia77, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnySkoro dorwałam się do głosu to jeszcze powiem, ze przepięknie kwitną drzewa owocowe.
Dzisiaj rano spoglądałam przed wyjazdem na oblany wschodzącymi promieniami słońca owocowy sad.
Cudownie.Bliska 77, Niuta, kapturnica, ComeToMeBaby, caffe, kkisia, Aasiula, iwcia77, BISCA, moremi, chruszczow, Arwena, gosia7122, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
megan8 wrote:Reni i tak byłaś grzeczna w tej historii z oknem
"
Slash ,ale ci szybko zleciało ...
KaRa chyba też niedługo urodzi
Witajcie.
Tak to prawda - nawet nie wiem kiedy ta ciaża minęła. Może dlatego że przechodziłam ją bez zarzutó i po 3 miesiącu czułam się bardzo dobrze. Choc na koniec małą juz daje do wiwatu - chyba z braku miejsca, wierci się kręci.
Zleciało jak w okamgnieniu. Zycze wszystkim takich ciaż.
Kara na kiedy ma termin?Zofia8, ComeToMeBaby, caffe, kkisia, peppapig, iwcia77, megan8, chruszczow, gosia7122, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Jako ,że przyszło mi pogodzić sie z kolejnymi dżąderami w domu buu .Mieliśmy wczoraj konferencyje rodzinna względem imienia.
Szanowne posiadaczki Adasiów nie bójta sie kolejny nie dojdzie
Bedzie Maksymilian vel Maksiu jak go juz nazywa moj synkapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Slash, moze trafisz z porodem w moje urodziny
(6 maja), trzymaj sie, tak niewiele zostało
Moze byc i 6 maja. Zobaczymy jak to będzie - dziadek ma urodziny 8 maja więc pewnie tez liczy na ten dzień
Jak patrzę na suwak - to jestem w szoku ze to prawie juz.
W poniedziałek kolejna wizyta - ciekawe czy ostatnia.
Dzis ide na pedicure - bo sama juz nic nie daję rady zrobic ze stopami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 09:48
Bliska 77, gretka, kkisia, iwcia77, megan8, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
czemu nie mówiłaś, że do mnie wpadniesz?
zrobiłabym kanapki albo jakąś inną herbatęmacduska wrote:Jestem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 09:49
iwcia77, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
slash wrote:Bliska - twój skarb to ani się obejrzysz i roczek będzie
Moze byc i 6 maja. Zobaczymy jak to będzie - dziadek ma urodziny 8 maja więc pewnie tez liczy na ten dzień
Jak patrzę na suwak - to jestem w szoku ze to prawie juz.
W poniedziałek kolejna wizyta - ciekawe czy ostatnia.
Dzis ide na pedicure - bo sama juz nic nie daję rady zrobic ze stopami.slash, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość