35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Dzieki dziewczyny za wsparcie.
Na pewno zawalcze
Musze zelazo konkretnie podniesc bo to co mam to smiech na sali. Doczytalam sie ze to moze byc jedna z przyczyn. No i oczywiscie klinika w pl.
Ogladalyscie The imitation game (oskary 2015)? Fajny.
Mi lekarka z invicty mówiła żeby zgłosić się do immunologa.Jest w tych czasach coraz więcej przypadków podwyższonych komórek NK w macicy ,które traktują bardzo wczesną ciążę jak chorobę i atakują nie dopuszczając do implantacji.Może coś w tym jest,ja sama już wariuję .Pozdrawiam .
koza -
nick nieaktualnyAaa chciałam podać do wiadomości, że będzie Marcel, chyba że się odmieni
kapturnica, kkisia, gretka, ComeToMeBaby, Bliska 77, Reni, iwcia77, anna maria, Aasiula, Zofia8, BISCA, paszczakin, moremi, macduska, Dorka.1979, Bozia3, chruszczow, Arwena, inessa, Parka, gosia7122, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
koza123456789 wrote:Myślisz ,że aż tak żle będzie?? Nie wiem czy psychicznie dam rade,a w razie W to po 3poronieniu chyba się zabiję ...no bo ile można
No fakt ,jak sie zabijesz to znajdziesz wyjscie na zajscie w ciąże.
mamatrojki80, BISCA, stara.krycha, moremi, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykoza123456789 wrote:Myślisz ,że aż tak żle będzie?? Nie wiem czy psychicznie dam rade,a w razie W to po 3poronieniu chyba się zabiję ...no bo ile można
Powierniczki z forum, stalowe nerwy, co by dodać?Aa kasa, palec Boży... no i się udaBliska 77, koza123456789, kkisia, Reni, Aasiula, Zofia8, BISCA, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj megalenia, a mąż dzwonił, że zawiezie nas wcześniej. Nie wyrobię się
Chciałam jeszcze po poziomki na plac jechać, dziecko musze spakować, siebie, zostawić komplety ubranek dla Małgosi na 3 dni (mój M nie umie ubrać dziecka... Rozpuszczam go strasznie), zostawić gotowe porcje jedzenia dla M (inaczej nawet sobie nie odgrzeje! To już nie moja wina. ) jechać po deskę do WC, kupić grykę w jakimś rozlniczym sklepie.
A jeszcze w dresie siedzę...
Będę musiała czść odpuścić. Zacznę od żrcia dla M. Najwyżej kupi sobie czekoladęComeToMeBaby, kkisia, Zofia8, BISCA, paszczakin, moremi, gretka, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
peppapig wrote:Trza być silnym psychicznie,ja też się bałam kolejnego poronienia,ale... dobry lekarz,dobre leki,
Powierniczki z forum, stalowe nerwy, co by dodać?Aa kasa, palec Boży... no i się udapeppapig, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:pieprzenie, zabiję się.
tu nie ma pitu pitu, tu się stawia do pionu i mobilizuje do działania. Poza tym wiele tu wielle przeszło, nie jesteś odosobniona. Uszy do góry i trochę nadziei
gud lak.
P.s.tylko się nie wciskaj bez kolejki heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:34
peppapig, Bliska 77, koza123456789, iwcia77, Zofia8, BISCA, moremi, macduska, gretka, kkisia, Arwena, Parka, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
jak coś to możemy ustawić Cię do pionu
koza123456789 wrote:Myślisz ,że aż tak żle będzie?? Nie wiem czy psychicznie dam rade,a w razie W to po 3poronieniu chyba się zabiję ...no bo ile możnakapturnica, mamatrojki80, Bliska 77, Aasiula, BISCA, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny