X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo to ja to ja tak mam! jestem w cionszy! 07icon_smile4.gif

chyba zrobię testa 07icon_smile4.gif
    kapturnica wrote:
    Ps. mnie tez pieka , mrowia itd.No i od czasu do zcasu musze juz wkladki laktacyjne zakladac o.O Bo jak tak mnie mryga w brodawkach to wiedz juz ,ze cos sie wyleje heh

kapturnica, Aasiula, iwcia77, BISCA, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • natasza666 Ekspertka

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przeterminowany test???
    no bez kitu! nigdy nie sprawdzałam ważności! To dlatego tyle czasu się męcze i w ciążę nie zachodzę!
    z ręką na sercu - sprawdzacie datę ważności????

Natasza jesteś pewna, że on kłamie? moze naszczaj na jakiś świeży?

Jutro z samego rana :-) Dzisiaj nie będę mogła myśleć o niczym innym. Zrobiłabym od razu jakiś inny, ale taki nie z porannego moczu pewnie i tak mi nic nie powie

Reni, moremi, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

p19udqk3vbg012ck.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oo to ja to ja tak mam! jestem w cionszy! 07icon_smile4.gif

chyba zrobię testa 07icon_smile4.gif
    Tb to prolaktyna skacze XD
    ps. A moze jednak ??Renek bier testa najlepiej po terminie bedzie na bank 2ga krecha 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:57

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to może chociaż ten http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a6339d425b0.jpg

no dobra to czekamy do rana :-)
    natasza666 wrote:
    Jutro z samego rana :-) Dzisiaj nie będę mogła myśleć o niczym innym. Zrobiłabym od razu jakiś inny, ale taki nie z porannego moczu pewnie i tak mi nic nie powie

iwcia77, stara.krycha, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza666 wrote:

To idź na betę, cito i z głowy.

BISCA, moremi lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koza srednio 6 stymulacji.
    Wszystko zalezy od tego jak sie reaguje na leki , czy sa jajca , czy pekaja i takie tam

koza123456789, peppapig, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaki to bank?
    kapturnica wrote:
    Tb to prolaktyna skacze XD
    ps. A moze jednak ??Renek bier testa najlepiej po terminie bedzie na bank 2ga krecha 8)

moremi, chruszczow lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, a Ty to taka niecierpliwa. Przecież wiesz, że ja książki piszę. Już wydałam. Z okładką.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:59

Reni, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • natasza666 Ekspertka

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Wiesz robic w 6 dpo to lekka przesada jeśli implantacja występuję na ogól ok 9 dpo, chyba że ciąża jest może z poprzedniego cyklu, znam przypadki w których @ występowała w ciąży.

6 dpo według owu. Gdyby potwierdziło sie to, co obstawial lekarz - 9 dpo, ale nie miałam tego potwierdzonego, więc cholera wie jak było naprawdę. Nie spodziewałam się, że coś tam zobaczę, bo wtedy nie testowałabym tym przeterminowanym badziewiem. Ja w sumie wiem, że ciąży nie ma, ale widok takiego testu po prostu rozwala mimo to. Niby wiesz, ale nadzieja robi ci wodę z mózgu. Nigdy nie kupujcie tych testów.

p19udqk3vbg012ck.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nic nie czułam w trakcie stymulacji. Po trzeciej poczułam - ciążę :) Po tych wszystkich lekach, które biorę teraz też nic szczególnego nie czuję. Raz jak brałam duphaston w 2 cz. cyklu, to mnie bolało podbrzusze, ale nie wiem, czy to po tym czy przypadek.

koza123456789 lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza666 wrote:
    Ja w sumie wiem, że ciąży nie ma, ale widok takiego testu po prostu rozwala mimo to. Niby wiesz, ale nadzieja robi ci wodę z mózgu. Nigdy nie kupujcie tych testów.

A skąd wiesz, że nie ma? Masz @? Zachowalaś czystość cielesną w tym cyklu? Nawet bez pettingu?
    :)

anna maria, Zofia8, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • natasza666 Ekspertka

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    To idź na betę, cito i z głowy.

Jak bym wierzyła, że to ciąża, to już by mi krwi upuszczali, ale wiem, że to taki wstrętny psikus :-( Mimo to nadzieja każe mi nasikać w pierwszym możliwym terminie.

Reni, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

p19udqk3vbg012ck.png
  • koza123456789 Koleżanka

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ja nic nie czułam w trakcie stymulacji. Po trzeciej poczułam - ciążę :) Po tych wszystkich lekach, które biorę teraz też nic szczególnego nie czuję. Raz jak brałam duphaston w 2 cz. cyklu, to mnie bolało podbrzusze, ale nie wiem, czy to po tym czy przypadek.
    ja po luteinie pierwszy raz jak brałam to miałam bóle podbrzusza już do @.teraz biorę po pół tabletki nospy rano i wieczorem bo niby jak są za mocne skurcze macicy to ciężko z implantacją..podobno po invitro kobietki biorą od razu nospę...nie zaszkodzi myślę :)

Krakonka, moremi lubią tę wiadomość

koza
  • natasza666 Ekspertka

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    A skąd wiesz, że nie ma? Masz @? Zachowalaś czystość cielesną w tym cyklu? Nawet bez pettingu?
    :)

Wiem, że nie ma, bo od roku nie ma ;-) a test nie dość, że świeży był chujowy, to jeszcze się przeterminował.

iwcia77 lubi tę wiadomość

p19udqk3vbg012ck.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jaki to bank?
    a jak ci powiem to co bede z tego miala ???

Reni, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapatrzylas sie w Marcela od Ani :-),moze Ci sie jeszcze odmienic tak jak Kapci sie Adam na Maxsymiliana odmienil :-)
    peppapig wrote:
    Aaa chciałam podać do wiadomości, że będzie Marcel, chyba że się odmieni ;)

kapturnica, peppapig, iwcia77, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Wiesz robic w 6 dpo to lekka przesada jeśli implantacja występuję na ogól ok 9 dpo, chyba że ciąża jest może z poprzedniego cyklu, znam przypadki w których @ występowała w ciąży.
    No ja tez ,ja jestem taką @ ktora nie przyszla i pojawilam sie ja hahaha :)

ola_35, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza666 wrote:
    6 dpo według owu. Gdyby potwierdziło sie to, co obstawial lekarz - 9 dpo, ale nie miałam tego potwierdzonego, więc cholera wie jak było naprawdę. Nie spodziewałam się, że coś tam zobaczę, bo wtedy nie testowałabym tym przeterminowanym badziewiem. Ja w sumie wiem, że ciąży nie ma, ale widok takiego testu po prostu rozwala mimo to. Niby wiesz, ale nadzieja robi ci wodę z mózgu. Nigdy nie kupujcie tych testów.
    To zadam ,ze tak z glupia proste pytanie /
    To po chuj robilas ten test ??? o.O

Krakonka, Aasiula, ComeToMeBaby, Bozia3, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Zapatrzylas sie w Marcela od Ani :-),moze Ci sie jeszcze odmienic tak jak Kapci sie Adam na Maxsymiliana odmienil :-)
    Nie nie nie odmienil.Byl jedna z opcji.Ale chUop sie zaparl rekami i nogami na NIET. To z bolem ale doszlo do kompromisa imienia , ktore wybral syn

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:14

moremi, anna maria lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Natka brawo, mnie na szczescie już nie rzyga, jedynie cycki choć nie urosły jakoś specjalnie, to palą mnie okrutnie..pieką, masakra jakaś. Ale co zrobisz jak nic nie zrobisz.
    Dzien sie jeszcze nie skończył i pewnie jeszcze przyjdzie mi marudzić na te mdłości. Wczoraj miałam naprawdę kiepski dzien. Kiedyś ustaną ;)
    Mi cycory nie rosną, trochę zrobiły sie pełniejsze i tyle, tak samo było w poprzednich ciążach, nowej bielizny nie musiałam kupować :)

Krakonka, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
‹‹ 8921 8922 8923 8924 8925 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ