35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
oo to ja to ja tak mam! jestem w cionszy!
chyba zrobię testa
kapturnica wrote:Ps. mnie tez pieka , mrowia itd.No i od czasu do zcasu musze juz wkladki laktacyjne zakladacBo jak tak mnie mryga w brodawkach to wiedz juz ,ze cos sie wyleje heh
kapturnica, Aasiula, iwcia77, BISCA, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:przeterminowany test???
no bez kitu! nigdy nie sprawdzałam ważności! To dlatego tyle czasu się męcze i w ciążę nie zachodzę!
z ręką na sercu - sprawdzacie datę ważności????
Natasza jesteś pewna, że on kłamie? moze naszczaj na jakiś świeży?
Jutro z samego ranaDzisiaj nie będę mogła myśleć o niczym innym. Zrobiłabym od razu jakiś inny, ale taki nie z porannego moczu pewnie i tak mi nic nie powie
Reni, moremi, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Tb to prolaktyna skacze
ps. A moze jednak ??Renek bier testa najlepiej po terminie bedzie na bank 2ga krechaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:57
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
to może chociaż ten http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a6339d425b0.jpg
no dobra to czekamy do rana
natasza666 wrote:Jutro z samego ranaDzisiaj nie będę mogła myśleć o niczym innym. Zrobiłabym od razu jakiś inny, ale taki nie z porannego moczu pewnie i tak mi nic nie powie
iwcia77, stara.krycha, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
natasza666 wrote:Jutro z samego rana
Dzisiaj nie będę mogła myśleć o niczym innym. Zrobiłabym od razu jakiś inny, ale taki nie z porannego moczu pewnie i tak mi nic nie powie
To idź na betę, cito i z głowy.
BISCA, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Reni, a Ty to taka niecierpliwa. Przecież wiesz, że ja książki piszę. Już wydałam. Z okładką.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:59
Reni, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ola_35 wrote:Wiesz robic w 6 dpo to lekka przesada jeśli implantacja występuję na ogól ok 9 dpo, chyba że ciąża jest może z poprzedniego cyklu, znam przypadki w których @ występowała w ciąży.
6 dpo według owu. Gdyby potwierdziło sie to, co obstawial lekarz - 9 dpo, ale nie miałam tego potwierdzonego, więc cholera wie jak było naprawdę. Nie spodziewałam się, że coś tam zobaczę, bo wtedy nie testowałabym tym przeterminowanym badziewiem. Ja w sumie wiem, że ciąży nie ma, ale widok takiego testu po prostu rozwala mimo to. Niby wiesz, ale nadzieja robi ci wodę z mózgu. Nigdy nie kupujcie tych testów. -
Ja nic nie czułam w trakcie stymulacji. Po trzeciej poczułam - ciążę
Po tych wszystkich lekach, które biorę teraz też nic szczególnego nie czuję. Raz jak brałam duphaston w 2 cz. cyklu, to mnie bolało podbrzusze, ale nie wiem, czy to po tym czy przypadek.
koza123456789 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
natasza666 wrote:Ja w sumie wiem, że ciąży nie ma, ale widok takiego testu po prostu rozwala mimo to. Niby wiesz, ale nadzieja robi ci wodę z mózgu. Nigdy nie kupujcie tych testów.
A skąd wiesz, że nie ma? Masz @? Zachowalaś czystość cielesną w tym cyklu? Nawet bez pettingu?
anna maria, Zofia8, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:To idź na betę, cito i z głowy.
Jak bym wierzyła, że to ciąża, to już by mi krwi upuszczali, ale wiem, że to taki wstrętny psikusMimo to nadzieja każe mi nasikać w pierwszym możliwym terminie.
Reni, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Ja nic nie czułam w trakcie stymulacji. Po trzeciej poczułam - ciążę
Po tych wszystkich lekach, które biorę teraz też nic szczególnego nie czuję. Raz jak brałam duphaston w 2 cz. cyklu, to mnie bolało podbrzusze, ale nie wiem, czy to po tym czy przypadek.
Krakonka, moremi lubią tę wiadomość
koza -
Zapatrzylas sie w Marcela od Ani
,moze Ci sie jeszcze odmienic tak jak Kapci sie Adam na Maxsymiliana odmienil
peppapig wrote:Aaa chciałam podać do wiadomości, że będzie Marcel, chyba że się odmienikapturnica, peppapig, iwcia77, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Wiesz robic w 6 dpo to lekka przesada jeśli implantacja występuję na ogól ok 9 dpo, chyba że ciąża jest może z poprzedniego cyklu, znam przypadki w których @ występowała w ciąży.
ola_35, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
natasza666 wrote:6 dpo według owu. Gdyby potwierdziło sie to, co obstawial lekarz - 9 dpo, ale nie miałam tego potwierdzonego, więc cholera wie jak było naprawdę. Nie spodziewałam się, że coś tam zobaczę, bo wtedy nie testowałabym tym przeterminowanym badziewiem. Ja w sumie wiem, że ciąży nie ma, ale widok takiego testu po prostu rozwala mimo to. Niby wiesz, ale nadzieja robi ci wodę z mózgu. Nigdy nie kupujcie tych testów.
To po chuj robilas ten test ???Krakonka, Aasiula, ComeToMeBaby, Bozia3, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Zapatrzylas sie w Marcela od Ani
,moze Ci sie jeszcze odmienic tak jak Kapci sie Adam na Maxsymiliana odmienil
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:14
moremi, anna maria lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Natka brawo, mnie na szczescie już nie rzyga, jedynie cycki choć nie urosły jakoś specjalnie, to palą mnie okrutnie..pieką, masakra jakaś. Ale co zrobisz jak nic nie zrobisz.
Mi cycory nie rosną, trochę zrobiły sie pełniejsze i tyle, tak samo było w poprzednich ciążach, nowej bielizny nie musiałam kupowaćKrakonka, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość