35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:To zadam ,ze tak z glupia proste pytanie /
To po chuj robilas ten test ???
Nie żebym się z Tobą zgadzała, Kapta, ale właśnie to pytanie mi się nasuwa.
kapturnica, Zofia8, gretka, Bozia3 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Ja nic nie czułam w trakcie stymulacji. Po trzeciej poczułam - ciążę
Po tych wszystkich lekach, które biorę teraz też nic szczególnego nie czuję. Raz jak brałam duphaston w 2 cz. cyklu, to mnie bolało podbrzusze, ale nie wiem, czy to po tym czy przypadek.
a czułaś ,że jesteś w ciąży,jakieś objawy przed testem??koza -
Krakonka wrote:Nie żebym się z Tobą zgadzała, Kapta
, ale właśnie to pytanie mi się nasuwa.
Ale robienie testu 6dni po domniemanej owulaji , gdzie 5dniowa blastka najczesciej dopiero zaczyna sie wykluwac z otoczki jest dla mnie smiechujkowe conajmniej.
Tym bardziej przeterminowanym testem, gdzie najczesciej dochodzi do reakcji samej w sobie w tescie . No dejcie spokojKrakonka, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
koza123456789 wrote:a czułaś ,że jesteś w ciąży,jakieś objawy przed testem??
Nie. Zapomniałam czuć, bo koleżanka przyjechałaTest zrobiłam kilka dni po terminie @. Następnego dnia byłam na usg i były pęcherzyki ciążowe. Po jakimś czasie został jeden.
koza123456789, stara.krycha lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny6sorki bo to pytanie do krakonki ale nie mogę się powstrzymać hehe
Ją w każdym cyklu w którym nie było ciąży czułam się jak w ciąży,bo wykres piękny temperatura wysoka i clo brała to cionża musi być i tak z 10 razy? A w tym cyklu który okazał się być wstrzelonym nie czułam ciąży,bo wykres był do dupy,temperatura ujowa,dopiero niejaka Ania namowiła mnie na progesteron,bo nie chciałam brać,i to chyba pomogło albo nawet uratowało moją ciążę. Nokoza123456789 wrote:a czułaś ,że jesteś w ciąży,jakieś objawy przed testem??kapturnica, Reni, Zofia8, koza123456789, Krakonka, moremi, gretka, kkisia, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:6sorki bo to pytanie do krakonki ale nie mogę się powstrzymać hehe
Ją w każdym cyklu w którym nie było ciąży czułam się jak w ciąży,bo wykres piękny temperatura wysoka i clo brała to cionża musi być i tak z 10 razy? A w tym cyklu który okazał się być wstrzelonym nie czułam ciąży,bo wykres był do dupy,temperatura ujowa,dopiero niejaka Ania namowiła mnie na progesteron,bo nie chciałam brać,i to chyba pomogło albo nawet uratowało moją ciążę. NoA w cyklu ciazowym po tekstach gienka ,ze jaja nie popekaly tylko Morkowy opierdol sklonil mnie do zrobienia testa w dniu odstawiania dupka .
Reni, Aasiula, peppapig, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
myślę, że nie
ewentualnie ciałko żółte albo płyn
ale nie nastawiałabym się na jakieś fajerwerki
koza123456789 wrote:u mnie dziś 26dc.ide po południu do gina do mnie na wioche na nfz bo te stymulacje to priv. w invicta.za 2 dni mam zrobić test bo jestem na luteinie,myślicie ,że dziś ten gin może coś tam fajnego ewentualnie już zauważyć ???peppapig, kapturnica, koza123456789, stara.krycha, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jako ,że przyszło mi pogodzić sie z kolejnymi dżąderami w domu buu .Mieliśmy wczoraj konferencyje rodzinna względem imienia.
Szanowne posiadaczki Adasiów nie bójta sie kolejny nie dojdzie
Bedzie Maksymilian vel Maksiu jak go juz nazywa moj syn
A Maksia Simba ma też.. Takze tak czy inaczej ksywa musi być..kapturnica, iwcia77, moremi, gretka, Dziobak, kkisia, slash, Arwena lubią tę wiadomość
-
natasza666 wrote:A chuj wie. Mogłam wyrzucić. Żałuję, że zrobiłam, tylko się wkurwiłam.
A teraz jak juz cos wyszlo to spr jutro rano swiezym testem a jak bedzie krecha druga to git a jak nie to czekaj grzecznie conajmniej do 11 ,12poAasiula, stara.krycha, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:6sorki bo to pytanie do krakonki ale nie mogę się powstrzymać hehe
Ją w każdym cyklu w którym nie było ciąży czułam się jak w ciąży,bo wykres piękny temperatura wysoka i clo brała to cionża musi być i tak z 10 razy? A w tym cyklu który okazał się być wstrzelonym nie czułam ciąży,bo wykres był do dupy,temperatura ujowa,dopiero niejaka Ania namowiła mnie na progesteron,bo nie chciałam brać,i to chyba pomogło albo nawet uratowało moją ciążę. Nomoremi lubi tę wiadomość
koza -
kapturnica, Aasiula, BISCA, Krakonka, Niuta, stara.krycha, moremi, ComeToMeBaby, gretka, Dziobak, chruszczow, kkisia, Bozia3, anna maria, Arwena, inessa, Parka, Sabina, Mega lubią tę wiadomość