X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To zadam ,ze tak z glupia proste pytanie /
    To po chuj robilas ten test ??? o.O

Nie żebym się z Tobą zgadzała, Kapta ;), ale właśnie to pytanie mi się nasuwa.

kapturnica, Zofia8, gretka, Bozia3 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • koza123456789 Koleżanka

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ja nic nie czułam w trakcie stymulacji. Po trzeciej poczułam - ciążę :) Po tych wszystkich lekach, które biorę teraz też nic szczególnego nie czuję. Raz jak brałam duphaston w 2 cz. cyklu, to mnie bolało podbrzusze, ale nie wiem, czy to po tym czy przypadek.

a czułaś ,że jesteś w ciąży,jakieś objawy przed testem??

koza
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele zwolnilam sie z roboty łeb mnie tak napierdala ze mam ochote go odrąbac !.Ja kcem slonce i dobre cisnienie i samopoczucie ,łeeee :/

Mega lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Nie żebym się z Tobą zgadzała, Kapta ;), ale właśnie to pytanie mi się nasuwa.
    JA wsio rozumiem ,zniecierpliwienie , oczekiwanie bo zawsze po owulejszyn sie ciagnie.
    Ale robienie testu 6dni po domniemanej owulaji , gdzie 5dniowa blastka najczesciej dopiero zaczyna sie wykluwac z otoczki jest dla mnie smiechujkowe conajmniej.
    Tym bardziej przeterminowanym testem, gdzie najczesciej dochodzi do reakcji samej w sobie w tescie . No dejcie spokoj 8)

Krakonka, stara.krycha lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koza123456789 wrote:

Nie. Zapomniałam czuć, bo koleżanka przyjechała :) Test zrobiłam kilka dni po terminie @. Następnego dnia byłam na usg i były pęcherzyki ciążowe. Po jakimś czasie został jeden.

koza123456789, stara.krycha lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz Natasza pozostaje Ci czekać w nerwach do jutra :-) Kup jutro inny i będziesz widziała co jest grane. Nie ma co , człowiek w życiu uczy się na błędach, a może to nie błąd , nadzieja zawsze jakaś jest :-)

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6sorki bo to pytanie do krakonki ale nie mogę się powstrzymać hehe :-)
    Ją w każdym cyklu w którym nie było ciąży czułam się jak w ciąży,bo wykres piękny temperatura wysoka i clo brała to cionża musi być i tak z 10 razy? A w tym cyklu który okazał się być wstrzelonym nie czułam ciąży,bo wykres był do dupy,temperatura ujowa,dopiero niejaka Ania namowiła mnie na progesteron,bo nie chciałam brać,i to chyba pomogło albo nawet uratowało moją ciążę. No
    koza123456789 wrote:

kapturnica, Reni, Zofia8, koza123456789, Krakonka, moremi, gretka, kkisia, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaha! czyli łapówka!
    pewnie jakiś skok czy inny amber
    kapturnica wrote:
    a jak ci powiem to co bede z tego miala ???

kapturnica, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaha! czyli łapówka!
    kapturnica wrote:
    a jak ci powiem to co bede z tego miala ???

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dziś 26dc.ide po południu do gina do mnie na wioche na nfz bo te stymulacje to priv. w invicta.za 2 dni mam zrobić test bo jestem na luteinie,myślicie ,że dziś ten gin może coś tam fajnego ewentualnie już zauważyć ???

koza
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ją w każdym cyklu w którym nie było ciąży czułam się jak w ciąży,bo wykres piękny temperatura wysoka i clo brała to cionża musi być i tak z 10 razy? A w tym cyklu który okazał się być wstrzelonym nie czułam ciąży,bo wykres był do dupy,temperatura ujowa,dopiero niejaka Ania namowiła mnie na progesteron,bo nie chciałam brać,i to chyba pomogło albo nawet uratowało moją ciążę. No
    Heee Pepciol no cos w tym wlasnie jest.Ja tez bylam za kazdym razem ciezarna od wzrostutempki XD A w cyklu ciazowym po tekstach gienka ,ze jaja nie popekaly tylko Morkowy opierdol sklonil mnie do zrobienia testa w dniu odstawiania dupka .

Reni, Aasiula, peppapig, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaaaha! czyli łapówka!
    No psze pani nie ma to tamto , taki lajf =D

Reni lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • natasza666 Ekspertka

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To zadam ,ze tak z glupia proste pytanie /
    To po chuj robilas ten test ??? o.O

A chuj wie. Mogłam wyrzucić. Żałuję, że zrobiłam, tylko się wkurwiłam.

chruszczow lubi tę wiadomość

p19udqk3vbg012ck.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę, że nie
    ewentualnie ciałko żółte albo płyn
    ale nie nastawiałabym się na jakieś fajerwerki
    koza123456789 wrote:
    u mnie dziś 26dc.ide po południu do gina do mnie na wioche na nfz bo te stymulacje to priv. w invicta.za 2 dni mam zrobić test bo jestem na luteinie,myślicie ,że dziś ten gin może coś tam fajnego ewentualnie już zauważyć ???

peppapig, kapturnica, koza123456789, stara.krycha, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja nie będę ryzykować!
    jeszcze mi ktoś dziecko zrobi
    kapturnica wrote:
    No psze pani nie ma to tamto , taki lajf =D

kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jako ,że przyszło mi pogodzić sie z kolejnymi dżąderami w domu buu .Mieliśmy wczoraj konferencyje rodzinna względem imienia.
    Szanowne posiadaczki Adasiów nie bójta sie kolejny nie dojdzie XD
    Bedzie Maksymilian vel Maksiu jak go juz nazywa moj syn :D
    Mi tam kolejny Adaś by nie przeszkadzal-rozumiem, że to najpiękniejsze imię.
    A Maksia Simba ma też.. Takze tak czy inaczej ksywa musi być..

kapturnica, iwcia77, moremi, gretka, Dziobak, kkisia, slash, Arwena lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza666 wrote:
    A chuj wie. Mogłam wyrzucić. Żałuję, że zrobiłam, tylko się wkurwiłam.
    Nastepnym razem pierdolnij sie po łapkach jak Ci przyjdzie ochota testowac tak wczesnie starym testem. 8)
    A teraz jak juz cos wyszlo to spr jutro rano swiezym testem a jak bedzie krecha druga to git a jak nie to czekaj grzecznie conajmniej do 11 ,12po 8)

Aasiula, stara.krycha, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    ja czułam mocno po objawach ,że to ciąża -cycki bolały masakrycznie,gorąca byłam aż parowało,potem od 6tyg,żyganie po 5razy dziennie,super objawy niby ale ciąża i tak obumarła,a pierwszej ciąży nic nie czułam,nawet cycki nie drgnęły no i urodziła się 10lat temu zdrowa córcia...to chyba jednak nie ma wpływu coś tak czuję.

moremi lubi tę wiadomość

koza
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Mi tam kolejny Adaś by nie przeszkadzal-rozumiem, że to najpiękniejsze imię.
    A Maksia Simba ma też.. Takze tak czy inaczej ksywa musi być..
    Maj gad to jeszcze ksywe musze wymyslic ?

moremi, paszczakin, slash lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

chyba zrobię testa 07icon_smile4.gif
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9fb87a3c2cc1.jpg

kapturnica, Aasiula, BISCA, Krakonka, Niuta, stara.krycha, moremi, ComeToMeBaby, gretka, Dziobak, chruszczow, kkisia, Bozia3, anna maria, Arwena, inessa, Parka, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 8922 8923 8924 8925 8926 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ