X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • koza123456789 Koleżanka

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra ,to może tylko się podtopię ;) czasami po prostu ręce opadają,niby wszystko ok,super ,jest po ovu ,proszę czekać na dodatni test i tu @.
    Od maja mam mieć stymulowany cykl +zastrzyk na pęknięcie.Nigdy nie miałam takich wspomagaczy,czy są po tym jakieś skutki uboczne,jak to wygląda,może mi któraś w skrócie zobrazować ?

stara.krycha, moremi lubią tę wiadomość

koza
  • natasza666 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś zrobiłam sobie bez sensu straszną krzywdę. Nasikałam na przeterminowany test z allegro, bo żal mi go było wyrzucić nie robiąc go choćby dla zabawy. Założyłam, że i tak nie wyjdzie, bo za wcześnie, poza tym te baby check 1 zawsze jakieś cienie pokazują, więc wierzyć im nie można. Ale tym razem nie wyszedł cień jak zwykle tylko całkiem ładna różowa kreska.

Kur*wa. To straszne zobaczyć drugą kreskę wiedząc, że nie jest prawdziwa i jutro rozczaruję się podwójnie :-( :-( :-( Po cholerę ja to zrobiłam :@

chruszczow lubi tę wiadomość

p19udqk3vbg012ck.png
  • Krakonka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koza, poczytaj forum, pobądź tutaj. Towarzystwo kobiet pragnących mieć dziecko, czasem starających się długo, bezskutecznie, mających podobne doświaczenia dobrze robi na równowagę psychiczną. Szczególnie biorąc pod uwagę, że to wylęgarnia ciąż, co daje nadzieję :) Tu znajdziesz zrozumienie, a niektóre ryczące Okołoczterdziestki Bozia3 obdarzyła nawet emaptią (choć skąpa była, zołza) ;)

Reni, koza123456789, Aasiula, Zofia8, iwcia77, BISCA, stara.krycha, moremi, gretka, ComeToMeBaby, Bozia3, chruszczow, kkisia, Magdala, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    No, czasem się tak tylko mówi, figura stylistyczna, że tak powiem. Ale czsem to różnie bywa...

Coś mi tu imputujesz? he? ;-)

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, chciałam Cię o coś nieciążowego zapytać, mogę priv? Prześlę C i zaproszenie?

iwcia77 lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a proszę bardzo..coś w ten deseń
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/acb07df3670a.jpg
    koza123456789 wrote:
    Od maja mam mieć stymulowany cykl +zastrzyk na pęknięcie.Nigdy nie miałam takich wspomagaczy,czy są po tym jakieś skutki uboczne,jak to wygląda,może mi któraś w skrócie zobrazować ?

mamatrojki80, Krakonka, Natka_79, BISCA, koza123456789, kapturnica, anna maria, Aasiula, iwcia77, paszczakin, moremi, chruszczow, kkisia, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Coś mi tu imputujesz? he? ;-)

Że jesteś bezduszną moherową francą :)

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeterminowany test???
    no bez kitu! nigdy nie sprawdzałam ważności! To dlatego tyle czasu się męcze i w ciążę nie zachodzę!
    z ręką na sercu - sprawdzacie datę ważności????

Natasza jesteś pewna, że on kłamie? moze naszczaj na jakiś świeży?
    natasza666 wrote:
    A ja dziś zrobiłam sobie bez sensu straszną krzywdę. Nasikałam na przeterminowany test z allegro, bo żal mi go było wyrzucić nie robiąc go choćby dla zabawy. Założyłam, że i tak nie wyjdzie, bo za wcześnie, poza tym te baby check 1 zawsze jakieś cienie pokazują, więc wierzyć im nie można. Ale tym razem nie wyszedł cień jak zwykle tylko całkiem ładna różowa kreska.

Kur*wa. To straszne zobaczyć drugą kreskę wiedząc, że nie jest prawdziwa i jutro rozczaruję się podwójnie :-( :-( :-( Po cholerę ja to zrobiłam :@

kapturnica, Bliska 77, Aasiula, iwcia77, stara.krycha, moremi, chruszczow, kkisia, Arwena, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Że jesteś bezduszną moherową francą :)

Zraniłaś mnie, muszę iść się wysmarkać...

kapturnica, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dawaj nie krępuj się
    Krakonka wrote:
    Reni, chciałam Cię o coś nieciążowego zapytać, mogę priv? Prześlę C i zaproszenie?

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyslałam

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Natka_79 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Przyszłam z kawą i trzymam co się da za te w szpitalu.
    Mdłości dzis, odpukać, łagodniejsze. Dobrze mi się rano spało a miałam iść zrobic badania :/

kapturnica, peppapig, Aasiula, iwcia77, moremi, gretka, ComeToMeBaby, kkisia, Parka, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

nie wychodź! dawaj w rękaw
    mamatrojki80 wrote:
    Zraniłaś mnie, muszę iść się wysmarkać...

iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, chruszczow, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ???
    Krakonka wstawiła plan działania,a w nim tekst o desce..co mnie rozbawiło :) powaliło no tak jakoś..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:45

Reni, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przeterminowany test???
    no bez kitu! nigdy nie sprawdzałam ważności! To dlatego tyle czasu się męcze i w ciążę nie zachodzę!
    z ręką na sercu - sprawdzacie datę ważności????

Natasza jesteś pewna, że on kłamie? moze naszczaj na jakiś świeży?
    No właśnie, cos to dziwne. Nawet jak stary to cos w paskach reaguje.

Natasza powtórz test, bo to dziwne, lepiej sprawdzic :)

moremi, chruszczow, kkisia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza666 wrote:

Wiesz robic w 6 dpo to lekka przesada jeśli implantacja występuję na ogól ok 9 dpo, chyba że ciąża jest może z poprzedniego cyklu, znam przypadki w których @ występowała w ciąży.

Krakonka, Zofia8, iwcia77, stara.krycha, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Cześć
    Przyszłam z kawą i trzymam co się da za te w szpitalu.
    Mdłości dzis, odpukać, łagodniejsze. Dobrze mi się rano spało a miałam iść zrobic badania :/
    Natka brawo, mnie na szczescie już nie rzyga, jedynie cycki choć nie urosły jakoś specjalnie, to palą mnie okrutnie..pieką, masakra jakaś. Ale co zrobisz jak nic nie zrobisz.

kapturnica, Natka_79, moremi, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• koza123456789 Koleżanka

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a proszę bardzo..coś w ten deseń
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/acb07df3670a.jpg

omg:) takie wielkie jaja mi urosną ??? w sumie to chyba dobrze:) a przez ile cylki możena mieć stymulację ?

moremi lubi tę wiadomość

koza
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppka moge ci z rozmiara doslac..Mam juz o cale 2wieksze .
    Jeszcze troche i bede kupowac miski i laczyc sznurkiem .
    Refleksisz ??
    Ps. mnie tez pieka , mrowia itd.No i od czasu do zcasu musze juz wkladki laktacyjne zakladac o.O Bo jak tak mnie mryga w brodawkach to wiedz juz ,ze cos sie wyleje heh

peppapig, Reni, Aasiula, iwcia77, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dodatkowo jeszcze, przynajmniej ja tak czułam, bardziej bolał mnie jajnik
    musiałam lekko stawiać kroki
    takie były tkliwe
    z tego co wiem chyba 3 msce, ale pewnie dziewczyny coś wiecej na ten temat powiedzą
    ja miałam tylko 2 msce
    koza123456789 wrote:
    omg:) takie wielkie jaja mi urosną ??? w sumie to chyba dobrze:) a przez ile cylki możena mieć stymulację ?

koza123456789, Arwena lubią tę wiadomość

‹‹ 8920 8921 8922 8923 8924 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ