35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no dobra ,to może tylko się podtopię
czasami po prostu ręce opadają,niby wszystko ok,super ,jest po ovu ,proszę czekać na dodatni test i tu @.
Od maja mam mieć stymulowany cykl +zastrzyk na pęknięcie.Nigdy nie miałam takich wspomagaczy,czy są po tym jakieś skutki uboczne,jak to wygląda,może mi któraś w skrócie zobrazować ?stara.krycha, moremi lubią tę wiadomość
koza -
A ja dziś zrobiłam sobie bez sensu straszną krzywdę. Nasikałam na przeterminowany test z allegro, bo żal mi go było wyrzucić nie robiąc go choćby dla zabawy. Założyłam, że i tak nie wyjdzie, bo za wcześnie, poza tym te baby check 1 zawsze jakieś cienie pokazują, więc wierzyć im nie można. Ale tym razem nie wyszedł cień jak zwykle tylko całkiem ładna różowa kreska.
Kur*wa. To straszne zobaczyć drugą kreskę wiedząc, że nie jest prawdziwa i jutro rozczaruję się podwójniePo cholerę ja to zrobiłam :@
chruszczow lubi tę wiadomość
-
Koza, poczytaj forum, pobądź tutaj. Towarzystwo kobiet pragnących mieć dziecko, czasem starających się długo, bezskutecznie, mających podobne doświaczenia dobrze robi na równowagę psychiczną. Szczególnie biorąc pod uwagę, że to wylęgarnia ciąż, co daje nadzieję
Tu znajdziesz zrozumienie, a niektóre ryczące Okołoczterdziestki Bozia3 obdarzyła nawet emaptią (choć skąpa była, zołza)
Reni, koza123456789, Aasiula, Zofia8, iwcia77, BISCA, stara.krycha, moremi, gretka, ComeToMeBaby, Bozia3, chruszczow, kkisia, Magdala, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
a proszę bardzo..coś w ten deseń
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/acb07df3670a.jpg
koza123456789 wrote:Od maja mam mieć stymulowany cykl +zastrzyk na pęknięcie.Nigdy nie miałam takich wspomagaczy,czy są po tym jakieś skutki uboczne,jak to wygląda,może mi któraś w skrócie zobrazować ?mamatrojki80, Krakonka, Natka_79, BISCA, koza123456789, kapturnica, anna maria, Aasiula, iwcia77, paszczakin, moremi, chruszczow, kkisia, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
przeterminowany test???
no bez kitu! nigdy nie sprawdzałam ważności! To dlatego tyle czasu się męcze i w ciążę nie zachodzę!
z ręką na sercu - sprawdzacie datę ważności????
Natasza jesteś pewna, że on kłamie? moze naszczaj na jakiś świeży?natasza666 wrote:A ja dziś zrobiłam sobie bez sensu straszną krzywdę. Nasikałam na przeterminowany test z allegro, bo żal mi go było wyrzucić nie robiąc go choćby dla zabawy. Założyłam, że i tak nie wyjdzie, bo za wcześnie, poza tym te baby check 1 zawsze jakieś cienie pokazują, więc wierzyć im nie można. Ale tym razem nie wyszedł cień jak zwykle tylko całkiem ładna różowa kreska.
Kur*wa. To straszne zobaczyć drugą kreskę wiedząc, że nie jest prawdziwa i jutro rozczaruję się podwójniePo cholerę ja to zrobiłam :@
kapturnica, Bliska 77, Aasiula, iwcia77, stara.krycha, moremi, chruszczow, kkisia, Arwena, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Przyszłam z kawą i trzymam co się da za te w szpitalu.
Mdłości dzis, odpukać, łagodniejsze. Dobrze mi się rano spało a miałam iść zrobic badaniakapturnica, peppapig, Aasiula, iwcia77, moremi, gretka, ComeToMeBaby, kkisia, Parka, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:przeterminowany test???
no bez kitu! nigdy nie sprawdzałam ważności! To dlatego tyle czasu się męcze i w ciążę nie zachodzę!
z ręką na sercu - sprawdzacie datę ważności????
Natasza jesteś pewna, że on kłamie? moze naszczaj na jakiś świeży?
Natasza powtórz test, bo to dziwne, lepiej sprawdzicmoremi, chruszczow, kkisia lubią tę wiadomość
-
natasza666 wrote:A ja dziś zrobiłam sobie bez sensu straszną krzywdę. Nasikałam na przeterminowany test z allegro, bo żal mi go było wyrzucić nie robiąc go choćby dla zabawy. Założyłam, że i tak nie wyjdzie, bo za wcześnie, poza tym te baby check 1 zawsze jakieś cienie pokazują, więc wierzyć im nie można. Ale tym razem nie wyszedł cień jak zwykle tylko całkiem ładna różowa kreska.
Wiesz robic w 6 dpo to lekka przesada jeśli implantacja występuję na ogól ok 9 dpo, chyba że ciąża jest może z poprzedniego cyklu, znam przypadki w których @ występowała w ciąży.Krakonka, Zofia8, iwcia77, stara.krycha, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Cześć
Przyszłam z kawą i trzymam co się da za te w szpitalu.
Mdłości dzis, odpukać, łagodniejsze. Dobrze mi się rano spało a miałam iść zrobic badaniakapturnica, Natka_79, moremi, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Peppka moge ci z rozmiara doslac..Mam juz o cale 2wieksze .
Jeszcze troche i bede kupowac miski i laczyc sznurkiem .
Refleksisz ??
Ps. mnie tez pieka , mrowia itd.No i od czasu do zcasu musze juz wkladki laktacyjne zakladacBo jak tak mnie mryga w brodawkach to wiedz juz ,ze cos sie wyleje heh
peppapig, Reni, Aasiula, iwcia77, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
i dodatkowo jeszcze, przynajmniej ja tak czułam, bardziej bolał mnie jajnik
musiałam lekko stawiać kroki
takie były tkliwe
z tego co wiem chyba 3 msce, ale pewnie dziewczyny coś wiecej na ten temat powiedzą
ja miałam tylko 2 mscekoza123456789 wrote:omg:) takie wielkie jaja mi urosną ??? w sumie to chyba dobrze:) a przez ile cylki możena mieć stymulację ?koza123456789, Arwena lubią tę wiadomość