35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwcia
te groźby są karalne
weeeeeeeeeeeeeezwać STRAAAAŻEEEEEEEEEEE! mam zawała!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6cd0bd6e1a36.jpgBISCA, iwcia77, stara.krycha, moremi, paszczakin, Dziobak, chruszczow, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,ja widzę ,że Wy tu takie obcykane e temacie ,czy odstawienie luteiny po tych 10dniach i zrobienie testu ,który np.wychodzi nagatywnie może wpłynąć na ewentualną ciążę która po prostu nie została wykryta owym testem i jest się np.parę dni bez luteiny bo dopiero później się ją wykryje.
Zawsze się boję ,że test w dniu miesiączki jest za wczesnym testem i ,że to odstawienie w razie czego to już katastrofa.peppapig lubi tę wiadomość
koza -
Natka_79 wrote:Kapta, zerkam sobie na twojego suwaka, ciagle mnie zaskakuje
jutro juz będziesz miała dwójeczkę z przodu
.Najbardziej cieszy mnie to ,ze juz kazdego dnia czuje jak sie wierci , przeciaga i łaskocze
Zofia8, chruszczow lubią tę wiadomość
-
koza123456789 wrote:Dziewczyny,ja widzę ,że Wy tu takie obcykane e temacie ,czy odstawienie luteiny po tych 10dniach i zrobienie testu ,który np.wychodzi nagatywnie może wpłynąć na ewentualną ciążę która po prostu nie została wykryta owym testem i jest się np.parę dni bez luteiny bo dopiero później się ją wykryje.
Zawsze się boję ,że test w dniu miesiączki jest za wczesnym testem i ,że to odstawienie w razie czego to już katastrofa.
Mój gin wyraża tę drugą opinie i powiedział mi, że jak na psyche lepiej mi zrobi branie jej, to zebym brała. -
peppapig wrote:A w tym cyklu który okazał się być wstrzelonym nie czułam ciąży,bo wykres był do dupy,temperatura ujowa,dopiero niejaka Ania namowiła mnie na progesteron,bo nie chciałam brać,i to chyba pomogło albo nawet uratowało moją ciążę. No
A mnie ginka nie dała progesteronu od razu, dopiero później, jak sprawdziła serducho. A tu czytam, że bierzecie od razu od owulacji...
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
koza123456789 wrote:Dziewczyny,ja widzę ,że Wy tu takie obcykane e temacie ,czy odstawienie luteiny po tych 10dniach i zrobienie testu ,który np.wychodzi nagatywnie może wpłynąć na ewentualną ciążę która po prostu nie została wykryta owym testem i jest się np.parę dni bez luteiny bo dopiero później się ją wykryje.
Zawsze się boję ,że test w dniu miesiączki jest za wczesnym testem i ,że to odstawienie w razie czego to już katastrofa.
Dlatego najlepiej zrobic bete.Zofia8
-
Z tego co ja wiem to jesli odstawiasz lutke przykladowo w tym domniemanym 13,14 dniu po ovu a test jest negatywny I te 2,3dni potem nie ma @ a test wyjdzie na plus to ten krotki czas nie ma wielkiego wpl ze tak strasznie szybko zleci bo cialko zolte ciazowe produkuje zwiekszona ilosc progesteronu .
No chyba ,ze sie ma naprawde wielkie problemy z niskim poziomem progesteronu ale wtedy to i dubeltowa dawka lutki moze nie pomoc.Generalnie wiekszosc lekarzy zaleca stosowanie lutki przez te 10 dni potem test i jak ujemny to czekac na koniec cyklumoremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
ja już jestem w ciąży więc spokoBISCA wrote:Dobra, ktora to w ciaze teraz zachodzi, bo ja w sobote i szukam
pary.
Pani ?iwcia77, BISCA, paszczakin, moremi, gretka, chruszczow, kkisia, slash lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Na temat luteiny są różne opinie ginów. Jedni zalecają zeby brać, a inni twierdzą, że luteina ciąży nie uratuje.
Mój gin wyraża tę drugą opinie i powiedział mi, że jak na psyche lepiej mi zrobi branie jej, to zebym brała. -
Reni, a ty nie przypadkiem w pracy powinnas byc?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78562b087a9d.jpgkapturnica, Zofia8, Reni, Aasiula, peppapig, BISCA, stara.krycha, moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, chruszczow, kkisia, Bozia3, anna maria, caffe, Arwena, inessa, gosia7122, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Dlatego najlepiej zrobic bete.
zrobiłam betę w poprzednim cyklu ,2 dni po odstawieniu luteiny i wyszło mi ,że ciąża 3tydzień więc szybko nazat luteina ,powtórzyłam betę po 2 dniach i była już na poziomie 1,więc biochemiczna,dlatego chyba nie chcę już wiedziećKrakonka, slash lubią tę wiadomość
koza -
mamatrojki80 wrote:Dasz radę tak świeżo po porodzie
ja dzien po porodzie mialam u siebie w szpitalu fizjoterapeutke na cwiczenia.. i potem juz codziennie..
a za trzymanie za te wszystkie forumowe sukcesy to kegel wyszkolonyAasiula, Reni, iwcia77, Zofia8, moremi, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, Arwena, Mega lubią tę wiadomość