35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Czuje sie swietnie. No szczescie, ze pod narkoza
Poszlo naprawde super. Po obudzeniu bolalo ale mile pielegniarki zapodaly co nalezy i jest super.
Chuop skacze jakbym conajmniej po lobotomii byla. À le niech ma. Nie bede wybrzydzala.
Bedzie git!
A zdjecia stare - pewnie widzialas. Nie moge ich wrzucic, bo to dla Komety a propos sukienki, takze czekam na nia. Inaczej znowu powiedza ze sie lansujeCo zreszta bedzie bliskie prawdy
kkisia, BISCA, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:aaaa to pewnie dlatego masz taki wysoki ten kwas
ja mam jakby w połowie uszkodzone wchłanianie zwykłego kwasu i mi lekarz zapisał 15mg
to jak bierzesz już te 5mg to nie bierz już innego kwasu foliowego dodatkowo
Tylko ze ja ten dodatkowy kwas mam: 400 jednostek w prenatalnych i 400 z zelazem, wiec z tych nie zrezygnuje. Moze dodatkowo mniejsza dawke niz 5 mg???
Zofia8
-
Simba wrote:No to super
Bedzie git!
A zdjecia stare - pewnie widzialas. Nie moge ich wrzucic, bo to dla Komety a propos sukienki, takze czekam na nia. Inaczej znowu powiedza ze sie lansujeCo zreszta bedzie bliskie prawdy
Nie widzialam zadnego zdjecia z nogom
ale poczekam. Cala noc jak trzeba. Ja z tych cirpliwych ....Aasiula, Sabina, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:nie wiedziałam że bierzesz 5mg, jeśli dostałaś to od lekarza to miał powód to już nic nie kombinuj
Tylko, ze Ona przepisala mi te 5 mg bez badan. Pewno na podstawie historii (2 poronienia ) i wieku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 20:18
Zofia8
-
W oczekiwaniu - Max-teletubis
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b01a084f62b9.jpgmamatrojki80, Dziobak, BISCA, moremi, kapturnica, ania.g, Sabina, slash, paszczakin, malgos741, Aasiula, Reni, Mega, Magdala, Arwena, ComeToMeBaby, megan8, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:Asiula, próbował Ci wkręcać jakąś chorobę tarczycy czy tylko dostałaś ten hormon na podkręcenie?
Powiedzial tylko że za wysokie hormony do starań I dal leki
Mam za 8 tyg przyjsc jak nue zajde z nowymi wynikami ale powiedzial że bedzie dobrze a i jak zajde to tez Zaraz do niego
Simba, gretka, Zofia8, chruszczow, BISCA, moremi, Magdala, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Nie , nue wkrecal
Mam za 8 tyg przyjsc jak nue zajde z nowymi wynikami ale powiedzial że bedzie dobrze a i jak zajde to tez Zaraz do niegoAasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Tylko, ze Ona przepisala mi te 5 mg bez badan. Pewno na podstawie historii (2 poronienia ) i wieku.
mamatrojki80, chruszczow, BISCA, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Nie , nue wkrecal
Mam za 8 tyg przyjsc jak nue zajde z nowymi wynikami ale powiedzial że bedzie dobrze a i jak zajde to tez Zaraz do niego
Wydaje sie sensownyDobrze, ze do Niego trafilas.
chruszczow, Aasiula lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Dziobak wrote:Yy, pamietam, ze pisalas.
Done. Jakas Amelcie usunelam tez, bo nie znam czlowieka.kapturnica lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!