X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tych ciezarnych jeszcze dzisiaj Efcia doszla- gratuluje - i wszystkie cichaczem prze Pani!

efcia, chruszczow lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ale pilates przeciez spoko. Z joga sie zgodze, niektore asany sa mega wymagajace. Skalpel jest ok, ja omijalam oczywiscie ostatnia czesc czyli cwiczenia na brzuch. No i sporo rozciagania.
    Własnie takie super robiliśmy, ale ja sobie zdaję sprawę, że jesli jest profesjonalna prowadząca, to wie co kto moze robić
    W ogóle mi odradziłam joge w ciazy, bo ta joga w Sopocie dla kobiet w ciązy to sa głownie metody oddychania. A ona prowadzi własnie elementy pilatesu na swoich ćwiczeniach 9 mcy

Dziobak lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,

Mam ponad 100 stron do nadrobienia, no chyba, że znajdzie się jakaś życzliwa dusza i mi po krótce streści ostatnie 4 dni.
    Jakieś nowe ciąże som?

U nas trwają przygotowania do mojego powrotu do pracy. Spotykamy się z kandydatkami na nianię dla Wojtka. Los rekrutującego nie jest łatwy. Im więcej kandydatek tym cięższy wybór.

efcia, moremi, ania.g, chruszczow, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• koza123456789 Koleżanka

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto też się jutro testuje,co bym sama nie była

chruszczow lubi tę wiadomość

koza
  • efcia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Tak, na poczatku skalpel, potem musialam przestac, bo mialam skurcze potem z pania gruba ;) pilates z YT. Cwiczylam do konca.

ups, a ja nadal na maxa, no moze ograniczam skakanie, bo sie teraz szybko męczę, ale jak tu przejść z zaawansowanej do początkującej ;-)
    jestem aktywna od wielu lat przerabiałam juz chyba wszystko: aerobik, step, rowerek stacjonarny, bieganie i od ponad pól roku prawie codziennie z "naszym guru"

Dziobak, Aasiula lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, Asiula i inne aktywne. Polecam wozek Baby Jogger, jak juz sie maluchy wam urodza. Dzizas, jak sie z tym genialnie biega!! Machnelam sobie dzis 4 km, wozek smiga jak ta lala, prowadzi sie palcem 1 reki. Jeszcze roleczki musze z nim wyprobowac i bedzie pelnia szczescia.

Aasiula, efcia, moremi, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Bry,

Mam ponad 100 stron do nadrobienia, no chyba, że znajdzie się jakaś życzliwa dusza i mi po krótce streści ostatnie 4 dni.
    Jakieś nowe ciąże som?

U nas trwają przygotowania do mojego powrotu do pracy. Spotykamy się z kandydatkami na nianię dla Wojtka. Los rekrutującego nie jest łatwy. Im więcej kandydatek tym cięższy wybór.

mysza chętnie bym ci strściła, ale sama tu bywałam z doskoku ;-)
    nowe ciąże som, chyba ze trzy :P

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Dorbie, Asiula i inne aktywne. Polecam wozek Baby Jogger, jak juz sie maluchy wam urodza. Dzizas, jak sie z tym genialnie biega!! Machnelam sobie dzis 4 km, wozek smiga jak ta lala, prowadzi sie palcem 1 reki. Jeszcze roleczki musze z nim wyprobowac i bedzie pelnia szczescia.
    Hehe ostatnio nawet rozmawialismy z moim m o tym że trzeba taki kupic w razie co :)
    Dobrze że mowisz ;)

Dziobak, moremi lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Hehe ostatnio nawet rozmawialismy z moim m o tym że trzeba taki kupic w razie co :)
    Dobrze że mowisz ;)
    Jestem w Gd za miesiac. Moge dac ci powozic! ;)

Aasiula lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedze w poczekalni do endo ale sie denerwuje cholera :/
    TAK bym chciala zeby dał mi coś ma ta prolaktyne i zeby zaskoczylo :(

gretka, moremi, chruszczow, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Jestem w Gd za miesiac. Moge dac ci powozic! ;)
    No ba :) chetnie chetnie :D

Dziobak lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Bo tera pani wszystko nowoczesne sie porobilo ,ino roboty kuchenne,laptopy i inne sprzeta ,a samej to nic :-)

I wszystko z torebki robio. Obraza boska. A co to juz maki z cukrem nie umiejo ugotowac i mleka dodac na ten przyklad na budyn tylko gotowe z torebki trza? ;-)

moremi, kapturnica, anna maria, gretka, chruszczow, Zofia8, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • moremi Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A te racuchy takie proste :-D i dobre jakie :-)

kapturnica, chruszczow, Simba, nick nieaktualny, Magdala lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlazłam na jakieś forum przypomnieć sobie co jedzą dzieci w wieku 6 mc i więcej i mnie zatkało. Laska napisała że jej 7 mc synek je, kotlety mielone, schabowe, pieczonego kurczaka i kotlety z piersi kurczaka...

Simba, nick nieaktualny, paszczakin, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Wlazłam na jakieś forum przypomnieć sobie co jedzą dzieci w wieku 6 mc i więcej i mnie zatkało. Laska napisała że jej 7 mc synek je, kotlety mielone, schabowe, pieczonego kurczaka i kotlety z piersi kurczaka...
    Ta matka zapewne pisała też o tym, że jej synek w wieku 2 miesięcy korzystał z nocnika, a w 3 juz chodził. Ania luz ;-)

ania.g, BISCA, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala, Mega, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:

A bigosu mu jeszcze nie dała? ;-)

kapturnica, ania.g, moremi, BISCA, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostalam wyniki:
    kwas foliowy: 32.3 ng/mL 3.0 - 20.0
    b12-431 pg/mL 200 - 900
    d-38.4 ng/mL
    Deficiency < 10
    Slight lack 10 - 30
    Desired 30 - 100
    Toxic > 100

Cholera za duzo tego foliowego

Zofia8
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A bigosu mu jeszcze nie dała? ;-)
    Nie wiem poszłam sobie. A i współczuję wątrobie tego małego.

nick nieaktualny, moremi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • gretka Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Dostalam wyniki:
    kwas foliowy: 32.3 ng/mL 3.0 - 20.0
    b12-431 pg/mL 200 - 900
    d-38.4 ng/mL
    Deficiency < 10
    Slight lack 10 - 30
    Desired 30 - 100
    Toxic > 100

Cholera za duzo tego foliowego

no to chyba juz znasz powód bezsenności....

moremi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

gretka
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleście, kurwa, napisały!!!!!!!!!!

Jak ja to nadrobię??!!

Na weekend wyjeżdżam w góry czeskie. Chata w lesie, bez zasięgu, internetów, telewizji - dzicz!

Nie będzie wykresu i forum, jak ja to przeżyję :-/

moremi, gretka, Zofia8, Dziobak, Aasiula, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 8969 8970 8971 8972 8973 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ