35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ale pilates przeciez spoko. Z joga sie zgodze, niektore asany sa mega wymagajace. Skalpel jest ok, ja omijalam oczywiscie ostatnia czesc czyli cwiczenia na brzuch. No i sporo rozciagania.
W ogóle mi odradziłam joge w ciazy, bo ta joga w Sopocie dla kobiet w ciązy to sa głownie metody oddychania. A ona prowadzi własnie elementy pilatesu na swoich ćwiczeniach 9 mcyDziobak lubi tę wiadomość
-
Bry,
Mam ponad 100 stron do nadrobienia, no chyba, że znajdzie się jakaś życzliwa dusza i mi po krótce streści ostatnie 4 dni.
Jakieś nowe ciąże som?
U nas trwają przygotowania do mojego powrotu do pracy. Spotykamy się z kandydatkami na nianię dla Wojtka. Los rekrutującego nie jest łatwy. Im więcej kandydatek tym cięższy wybór.efcia, moremi, ania.g, chruszczow, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Tak, na poczatku skalpel, potem musialam przestac, bo mialam skurcze potem z pania gruba
pilates z YT. Cwiczylam do konca.
ups, a ja nadal na maxa, no moze ograniczam skakanie, bo sie teraz szybko męczę, ale jak tu przejść z zaawansowanej do początkującej
jestem aktywna od wielu lat przerabiałam juz chyba wszystko: aerobik, step, rowerek stacjonarny, bieganie i od ponad pól roku prawie codziennie z "naszym guru"Dziobak, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Dorbie, Asiula i inne aktywne. Polecam wozek Baby Jogger, jak juz sie maluchy wam urodza. Dzizas, jak sie z tym genialnie biega!! Machnelam sobie dzis 4 km, wozek smiga jak ta lala, prowadzi sie palcem 1 reki. Jeszcze roleczki musze z nim wyprobowac i bedzie pelnia szczescia.
Aasiula, efcia, moremi, Simba, kkisia, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Bry,
Mam ponad 100 stron do nadrobienia, no chyba, że znajdzie się jakaś życzliwa dusza i mi po krótce streści ostatnie 4 dni.
Jakieś nowe ciąże som?
U nas trwają przygotowania do mojego powrotu do pracy. Spotykamy się z kandydatkami na nianię dla Wojtka. Los rekrutującego nie jest łatwy. Im więcej kandydatek tym cięższy wybór.
mysza chętnie bym ci strściła, ale sama tu bywałam z doskoku
nowe ciąże som, chyba ze trzy -
Dziobak wrote:Dorbie, Asiula i inne aktywne. Polecam wozek Baby Jogger, jak juz sie maluchy wam urodza. Dzizas, jak sie z tym genialnie biega!! Machnelam sobie dzis 4 km, wozek smiga jak ta lala, prowadzi sie palcem 1 reki. Jeszcze roleczki musze z nim wyprobowac i bedzie pelnia szczescia.
Dobrze że mowiszDziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Bo tera pani wszystko nowoczesne sie porobilo ,ino roboty kuchenne,laptopy i inne sprzeta ,a samej to nic
I wszystko z torebki robio. Obraza boska. A co to juz maki z cukrem nie umiejo ugotowac i mleka dodac na ten przyklad na budyn tylko gotowe z torebki trza?moremi, kapturnica, anna maria, gretka, chruszczow, Zofia8, Simba, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Wlazłam na jakieś forum przypomnieć sobie co jedzą dzieci w wieku 6 mc i więcej i mnie zatkało. Laska napisała że jej 7 mc synek je, kotlety mielone, schabowe, pieczonego kurczaka i kotlety z piersi kurczaka...
Simba, Sabina, paszczakin, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Wlazłam na jakieś forum przypomnieć sobie co jedzą dzieci w wieku 6 mc i więcej i mnie zatkało. Laska napisała że jej 7 mc synek je, kotlety mielone, schabowe, pieczonego kurczaka i kotlety z piersi kurczaka...
ania.g, BISCA, Simba, kkisia, Sabina, Magdala, Mega, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyania.g wrote:Wlazłam na jakieś forum przypomnieć sobie co jedzą dzieci w wieku 6 mc i więcej i mnie zatkało. Laska napisała że jej 7 mc synek je, kotlety mielone, schabowe, pieczonego kurczaka i kotlety z piersi kurczaka...
A bigosu mu jeszcze nie dała?
kapturnica, ania.g, moremi, BISCA, Aasiula, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Dostalam wyniki:
kwas foliowy: 32.3 ng/mL 3.0 - 20.0
b12-431 pg/mL 200 - 900
d-38.4 ng/mL
Deficiency < 10
Slight lack 10 - 30
Desired 30 - 100
Toxic > 100
Cholera za duzo tego foliowego
no to chyba juz znasz powód bezsenności....moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
Aleście, kurwa, napisały!!!!!!!!!!
Jak ja to nadrobię??!!
Na weekend wyjeżdżam w góry czeskie. Chata w lesie, bez zasięgu, internetów, telewizji - dzicz!
Nie będzie wykresu i forum, jak ja to przeżyjęmoremi, gretka, Zofia8, Dziobak, Aasiula, kkisia, anna maria, stara.krycha lubią tę wiadomość