X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic zbieram sie do endokrynologa :)
    Do pozniej :)

kapturnica, gretka, ComeToMeBaby, Sabina, MartaDidi, dorbie lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Hemoglobina składa się między innymi z żelaza, co ułatwia przenoszenie tlenu. Jeżeli organizm ma mało żelaza, to najpierw wyczerpuje rezerwy, zdarza się, że zmniejsza objętość cząstek hemoglobiny, później spada ich ilość i organizm nie nadąża z dostarczaniem tlenu. Czyli anemia.

Bry :-)
    Idę dalej spać.
    Dzięki - fachowo mi to wytłumaczyłas.
    Nie ma to jak mądre głowy z forum.

Jutro wraca maz - więc mogę juz rodzic ;)

ComeToMeBaby, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foch! Ani jednego zdjecia nie widzialam.

ComeToMeBaby, MartaDidi, moremi, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Slash dzisiaj zobaczylam, ze ty lada moment sie rozpakowujesz :) Czekam na kolejne forumowe dziecie :) Chce ich duuuuuuuzooooooo
    NOoooo - to moze byc lada moment :)
    Bedzie zabawa? Będzie się działo...... !!!!! (Zabawa - to nie wiem dlatego znak zapytania) Chyba jednak ta piosenka mi tu nie pasuje.

Simba - twoje słodziaki są super.

Bliska 77, stara.krycha, chruszczow, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    A ja się kuźwa nakręcam tym całym mierzeniem temp., obserwacjami, wykresami... i c**j! i tak nic z tego :-/
    Już tak sobie pomyślałam: od przyszłego cyklu pierdolnę tym wszystkim - nie będę mierzyć, wpisywać, obserwować, czytać, zapomnę kiedy miałam @ i może, jak dam na luz, to załapię... a jak nie to trudno, i c**j!
    Normalka - raczej kazda z nas tak miała. A ja na pewno - nawet na forum nie zaglądałąm tak się zawziełam, bo nakreciłam sie mierzeniem i obserwacją ze hohoh - spac po nocach nie mogłam.
    Potem jak troche poznałąm swoj organizm, dziewczyny mnie w temacie podszkolił, to troche wyluzowałam.

stara.krycha lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Simba - twoje słodziaki są super.[/QUOTE]
    po takich rodzicach to nic dziwnego!

dorbie, efcia, Simba lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• slash Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba priv.

Simba lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Dziobak czy ty w ciąży też ćwiczyłaś?
    Tak, na poczatku skalpel, potem musialam przestac, bo mialam skurcze potem z pania gruba ;) pilates z YT. Cwiczylam do konca.

ComeToMeBaby, Aasiula, dorbie, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Tak, na poczatku skalpel, potem musialam przestac, bo mialam skurcze potem z pania gruba ;) pilates z YT. Cwiczylam do konca.
    Też bym chciała, ale pani mnie z jogi wyrzuciła jak powiedziałam, ze staram się o ciążę i czy jak test mi wyjdzie pozytyw to moge chodzic. A w końcu znalazłam fajna jogę.
    Ale jak będzie ok to pojde na cwiczenia dla kobiet w ciazy, ona tez prowadzi i to sa cwiczenia, a nie oddychanie tylko. ALe to po usg, na razie nic nie robię od 2 dni ;-)

moremi, Dziobak, Aasiula, mamatrojki80, gretka, ania.g, kkisia, Zofia8, Magdala, malgos741, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Foch! Ani jednego zdjecia nie widzialam.
    Ja też nie. Kurwa.
    Weź pojedz do fryzjera. Pierwszy raz od trzech miesięcy. Mam się całkiem zaniedbać tylko dlatego, że fotki wrzucacie?
    No foch!

ComeToMeBaby, dorbie, Dziobak, stara.krycha, Aasiula, Sabina, gretka, Natka_79, kkisia, efcia, SolarPolar, kapturnica, anna maria, Zofia8, BISCA, Simba, Magdala, paszczakin, malgos741, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • slash Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tez na zadne foty się nie załapałam. Buuuuuu!!!! :( :( :(

Moze by tak jeszcze raz - replay zrobic dla biednej spoznionej slash.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 18:19

stara.krycha, efcia, anna maria lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja też nie. Kurwa.
    Weź pojedz do fryzjera. Pierwszy raz od trzech miesięcy. Mam się całkiem zaniedbać tylko dlatego, że fotki wrzucacie?
    No foch!
    A ja przespalam. Focha nie bedzie, bo dzis juz jeden byl z mojej strony, nie bede szalec :-)

moremi, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja też nie. Kurwa.
    No foch!
    Ją też. Pierdole. Idę do kartona. Foch :-O

stara.krycha, moremi, efcia, SolarPolar, kapturnica, Aasiula, anna maria, BISCA, paszczakin, malgos741, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz malzonka witac bede, mozecie dalej foty wrzucac ;-)

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ją też. Pierdole. Idę do kartona. Foch :-O

Nic takiego nie było... tylko Sharon Stone, zajebiste laski w bikini i kilka w sukniach ślubnych... nuuuudy ;-)

Dziobak, efcia, SolarPolar, kapturnica, Aasiula, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Też bym chciała, ale pani mnie z jogi wyrzuciła jak powiedziałam, ze staram się o ciążę i czy jak test mi wyjdzie pozytyw to moge chodzic. A w końcu znalazłam fajna jogę.
    Ale jak będzie ok to pojde na cwiczenia dla kobiet w ciazy, ona tez prowadzi i to sa cwiczenia, a nie oddychanie tylko. ALe to po usg, na razie nic nie robię od 2 dni ;-)
    Ale pilates przeciez spoko. Z joga sie zgodze, niektore asany sa mega wymagajace. Skalpel jest ok, ja omijalam oczywiscie ostatnia czesc czyli cwiczenia na brzuch. No i sporo rozciagania.

dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kto wstawiał fotki i dlaczego się znów nie załapałam? :(

stara.krycha, Aasiula lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Nic takiego nie było... tylko Sharon Stone, zajebiste laski w bikini i kilka w sukniach ślubnych... nuuuudy ;-)
    Beznadzieja. To bylo jak ogladanie starych albumow u cioci na imieninach. Wujek Marian z drabina, ciocia Grazynka w koku i futrze...
    Nic nie stracilyscie.

stara.krycha, mamatrojki80, efcia, dorbie, Aasiula, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Gratulki :-)
    i tobie wielkie gratulacje, rośnijcie zdrowo <3

dorbie lubi tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Beznadzieja. To bylo jak ogladanie starych albumow u cioci na imieninach. Wujek Marian z drabina, ciocia Grazynka w koku i futrze...
    Nic nie stracilyscie.
    Hmm, to niezle się zachwycałyscie ciocią w koku i wujkiem z drabiną - to musiały być dopiero widoki skoro były takie ochy i achy :) ;)
    My tez chcemy.

Dawac tu foty - cięzarnej się nie odmawia!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 18:38

stara.krycha, efcia, dorbie, Aasiula, moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
‹‹ 8968 8969 8970 8971 8972 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ