35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Hemoglobina składa się między innymi z żelaza, co ułatwia przenoszenie tlenu. Jeżeli organizm ma mało żelaza, to najpierw wyczerpuje rezerwy, zdarza się, że zmniejsza objętość cząstek hemoglobiny, później spada ich ilość i organizm nie nadąża z dostarczaniem tlenu. Czyli anemia.
Bry
Idę dalej spać.
Nie ma to jak mądre głowy z forum.
Jutro wraca maz - więc mogę juz rodzicComeToMeBaby, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Slash dzisiaj zobaczylam, ze ty lada moment sie rozpakowujesz
Czekam na kolejne forumowe dziecie
Chce ich duuuuuuuzooooooo
Bedzie zabawa? Będzie się działo...... !!!!! (Zabawa - to nie wiem dlatego znak zapytania) Chyba jednak ta piosenka mi tu nie pasuje.
Simba - twoje słodziaki są super.Bliska 77, stara.krycha, chruszczow, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:A ja się kuźwa nakręcam tym całym mierzeniem temp., obserwacjami, wykresami... i c**j! i tak nic z tego
Już tak sobie pomyślałam: od przyszłego cyklu pierdolnę tym wszystkim - nie będę mierzyć, wpisywać, obserwować, czytać, zapomnę kiedy miałam @ i może, jak dam na luz, to załapię... a jak nie to trudno, i c**j!
Potem jak troche poznałąm swoj organizm, dziewczyny mnie w temacie podszkolił, to troche wyluzowałam.stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Tak, na poczatku skalpel, potem musialam przestac, bo mialam skurcze potem z pania gruba
pilates z YT. Cwiczylam do konca.
Ale jak będzie ok to pojde na cwiczenia dla kobiet w ciazy, ona tez prowadzi i to sa cwiczenia, a nie oddychanie tylko. ALe to po usg, na razie nic nie robię od 2 dnimoremi, Dziobak, Aasiula, mamatrojki80, gretka, ania.g, kkisia, Zofia8, Magdala, malgos741, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Foch! Ani jednego zdjecia nie widzialam.
Weź pojedz do fryzjera. Pierwszy raz od trzech miesięcy. Mam się całkiem zaniedbać tylko dlatego, że fotki wrzucacie?
No foch!ComeToMeBaby, dorbie, Dziobak, stara.krycha, Aasiula, Sabina, gretka, Natka_79, kkisia, efcia, SolarPolar, kapturnica, anna maria, Zofia8, BISCA, Simba, Magdala, paszczakin, malgos741, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja też nie. Kurwa.
Weź pojedz do fryzjera. Pierwszy raz od trzech miesięcy. Mam się całkiem zaniedbać tylko dlatego, że fotki wrzucacie?
No foch!moremi, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja też nie. Kurwa.
No foch!stara.krycha, moremi, efcia, SolarPolar, kapturnica, Aasiula, anna maria, BISCA, paszczakin, malgos741, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Też bym chciała, ale pani mnie z jogi wyrzuciła jak powiedziałam, ze staram się o ciążę i czy jak test mi wyjdzie pozytyw to moge chodzic. A w końcu znalazłam fajna jogę.
Ale jak będzie ok to pojde na cwiczenia dla kobiet w ciazy, ona tez prowadzi i to sa cwiczenia, a nie oddychanie tylko. ALe to po usg, na razie nic nie robię od 2 dnidorbie, Aasiula lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Nic takiego nie było... tylko Sharon Stone, zajebiste laski w bikini i kilka w sukniach ślubnych... nuuuudy
Nic nie stracilyscie.stara.krycha, mamatrojki80, efcia, dorbie, Aasiula, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Beznadzieja. To bylo jak ogladanie starych albumow u cioci na imieninach. Wujek Marian z drabina, ciocia Grazynka w koku i futrze...
Nic nie stracilyscie.
My tez chcemy.
Dawac tu foty - cięzarnej się nie odmawia!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 18:38
stara.krycha, efcia, dorbie, Aasiula, moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość