35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
zaraz wyjdziesz z klasy!
co to za pogaduszki!Dziobak wrote:No, w koncu z kims mozna pogadac!
chruszczow, kapturnica, Dziobak, Simba, efcia, nick nieaktualny, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:AAAA i dopiero teraz sie chwalisz ??? Gratki wielkie
!!!
jakoś nie miałam odwagi sie tak szybko chwalic, zrobilam bete, plamień niet, wiec pomyslałam że trza sie w końcu ujawnic
nick nieaktualny, Aasiula, chruszczow, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
dziekuje, że sie powstrzymałaś od kablowania, bo bym już tu chyba nigdy ze wstydu nie wrócila http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gifgretka wrote:Prosze wyszłam i mi sie nie opłaciło - nic nie widziałam....
Efcia- no dobrze że sie przyznałas bo miałam Cię podkablowac
Jeszcze raz gratuluję
gretka, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, chruszczow, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macduska ok , sie obudzila .Na razie nie wie za bardzo co i jak ale czuje sie lepiej niz po ostatnim razie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 16:36
Aasiula, nick nieaktualny, Simba, efcia, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, chruszczow, anna maria, nick nieaktualny, Bliska 77, ComeToMeBaby, Dziobak, MartaDidi, nick nieaktualny, moremi, Magdala, Zofia8, BISCA, paszczakin, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyNie nie tylko. Mi też ciśnienie skoczylo i waham się czy dalej nadrabiać dzisiejszy dzieńReni wrote:będę chamica i powiem
ja pierdole
czy tylko mi jest przykro?
nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, BISCA lubią tę wiadomość