35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula, wszyskiego naj naj i tego upragnionego...
Kkisia, widze ze w tym cyklu zaczynasz, to powodzeniauda sie
Kometa, dzieki ze o mnie pytasz, wyjezdzalam ale juz wrocilam. Przeczytalam 5 ostatnich stron i nie wiem....jakie nowe ciąże som??
Aasiula, malgos741, kkisia, efcia, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja tam idę na wybory.
Nigdy nie będzie tak, że znajdzie się kandydat, który wszystkich zadowoli. Wybieram więc spośród tych, którzy są. Tego, którego argumenty sa racjonalne, który ma więcej pomysłów na lepsze jutro niż ten drugi.
Też uważam, że należy głosować. Kiedyś mnie wkurzyła kuzynka z referendum w sprawie dołączenia do UE. Twierdziła, że nie idzie głosować, bo jak zagłosuje za przyłączeniem, a okaże się, że to był zły wybór, to będzie żałować. Głupszej argumentacji nie słyszałam.kapturnica, kkisia, caffe, Aasiula, Sabina, Magdala, Mega, iwcia77, Zofia8, beates, Simba, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
o kurwa masakra jakaś...
efcia, Aasiula, kkisia, caffe, Sabina, Mega, iwcia77, Zofia8, Simba, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny spieszcie sie z ivf bo zobaczycie jak dojda do wladzy wszystko wycofaja i zrobia jesien sredniowiecza...
efcia, Aasiula, kkisia, Reni, ania.g, caffe, Sabina, ComeToMeBaby, megan8, Mega, iwcia77, Zofia8, Simba, BISCA, Arwena, Parka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczyny spieszcie sie z ivf bo zobaczycie jak dojda do wladzy wszystko wycofaja i zrobia jesien sredniowiecza...
efcia, caffe, Bozia3, Mega, iwcia77, Simba, Arwena, Parka lubią tę wiadomość
-
jak pisuary tez na jesieni beda w wiekszosci to naprawde trzeba sie zaczac martwic...
chuop mi wlasnie pisze jak to dobrze ze wlasnie dostalismy 5 letnie prawo pobytu....szkoda tylko ze sie czlowiek bedzie znowu wstydzil.....Aasiula, kapturnica, efcia, caffe, Sabina, Bozia3, Mega, iwcia77, Zofia8, Simba, Arwena lubią tę wiadomość
gretka -
Aasiula wrote:,mochery !!!! jeszcze pokaze im ulubienec swoja gebe prawdziwa !!
moremi, efcia, Aasiula, caffe, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość