35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:
a ile Ty masz lat? Witam sie...mMialam dzisiaj normalnie stresa przed kanalowka za sprawa zmieniajacej objetosc Caffe
Mega, Elfik, kkisia, Dziobak, Simba, caffe, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyA zeby nie bylo nudno, jakis cel wypada sobie obrac do tego grudnia. Mysle, ze trzy kilo mninus sie nada. Spektakularne to, mozna rlacjonowac postepy i regresy, zbierac kopy w dupe lub pochwaly. Dobrze gadam? To polac mi!
macduska, Mega, Elfik, kkisia, SolarPolar, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co?
Zdjęłam rano tę cudowna pończoszkę. Pochodziłam do tej pory, zagladam...
A tam ani sladu siniaka i co najwazniejsze- ani slady żylaka!!! Zniknął, normalnie zniknął!
I nawet część żyłek, porozszerzanych paskudnych naczynek przy kostce tez zniknęła!!!!
Cud, normalnie cud!
Hurra!!!Hurrra!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 16:39
Mega, stara.krycha, gretka, Elfik, kkisia, beates, kapturnica, MartaDidi, dorbie, malgos741, SolarPolar, megan8, Arwena, paszczakin, Simba, Magdala, Aasiula, anna maria, Zofia8, ania.g, caffe, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, Parka, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Duska, następny lifting i przesuwanie cyców na mostek?
A serio, to super!
to może nie musisz nóg całe lato ukrywać?
Po ciąży też sobie zrobię..
nie pytam czy bolało, bo na tobie to chyba trudno zrobić wrażenie głupią strzykawką czy skalpelem, nawet z przyczepionym do niego chirurgiem...
stara.krycha, kkisia, gretka, MartaDidi, kapturnica, macduska, Mega, Arwena, Simba, Aasiula, ania.g, caffe, BISCA, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurza melodia, jak ja mialam 33 to dla mnie wojne amanci chcieli rozpetac... to byly czasy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 17:04
stara.krycha, kapturnica, kkisia, macduska, gretka, SolarPolar, Mega, Simba, Dziobak, Magdala, Aasiula, caffe, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny