35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Krycha akcyzy warto brać te antyki? Nie orientuje sie w twojej sytuacji ale widze ze potrzebujesz wytchnienia. Ja bym dała sobie czas na takie zycie na spontanie bez żadnych piguł. Czasem zycie przynosi niespodzianki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 18:17
kapturnica, MartaDidi, megan8, Elfik, Simba, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Qrwa, blagam, przestan juz z tym dodatkowym zabezpieczaniem
Pisze tego posta siedzac na muszli, cud, ze dobieglam 
No co
humor Ci przynajmniej poprawiam
nie smutasz tylko sie smiejesz
malgos741, stara.krycha, macduska, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZycie na spontanie za bardzo ryje mi beret. Ja potrzebuje w zyciu pewniakow.Natka_79 wrote:Krycha akcyzy warto brać te antyki? Nie orientuje sie w twojej sytuacji ale widze ze potrzebujesz wytchnienia. Ja bym dała sobie czas na takie zycie na spontanie bez żadnych piguł. Czasem zycie przynosi niespodzianki...
Elfik, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Ryje jak dzika swinia, dzieki

Alez prosze bardzo
Dociera do mnie ze za tydzien
hipotetycznie bede w ciazy
kapturnica, stara.krycha, dorbie, gretka, malgos741, Mega, Arwena, Elfik, Iwone, Simba, paszczakin, Magdala, Aasiula, Zofia8, BISCA, ComeToMeBaby, Magda*, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja ja dzisiaj widzialam pierwszy raz a bylam tu chyba do strony 200:-) i do tej proy tylko rozowe majtki i brzuch pokazywala a potem Helenke. Tak ze dziewczyna sie rozwija:-)Bozia3 wrote:Ja oczywiście do Anny Marii mam wybitne szczęscie - była tu już, jak ja logowałam się na forum i do dziś nie wiem jak wygląda....wciąż wrzuca foty, jak mnie nie ma.....

kkisia, Mega, Elfik, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobrze ze dopoludnia pogoda dopisałakkisia wrote:Byla pogoda i sie zmyla
znowu burza i leje
a to pierwszy dzien ciepla

Odpaliłam delikatne prasowanko, kończymy sprzątać chatę i wolny wieczór
dorbie, Elfik, kkisia, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Qrwa, blagam, przestan juz z tym dodatkowym zabezpieczaniem
Pisze tego posta siedzac na muszli, cud, ze dobieglam 
taaa..
mój gin patrząc na wyniki tarczycy..
"tylko w ciążę proszę nie zachodzić, duże ryzyko, burza hormonów,przełom tarczycowy, ble, ble..."
A ja patrzę na niego i myślę
"człowieku, jak ja na clo, pregnylu, w szpagacie, w wymachu, na leżąco, wisząco trzy lata w ciążę nie zachodzę, to o czym ty do mnie rozmawiasz? Chloroformu się nawdychałeś?
może gumki mam kupić?, hłe, hłe, hłe...
no i mu pokazałam...
albo on mnie ;P
malgos741, kapturnica, macduska, Mega, kkisia, dorbie, Simba, stara.krycha, Magdala, Aasiula, SolarPolar, BISCA, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Dzisiaj: amore , zakupy, zupa z botwinki i pieczone goloneczki indycze, amore, umyte dwa okna i umyte zaluzje! Teraz piwo i czekam na kolejne uniesienia a potem film.
kochanka masz?
ooo maj gad..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 19:10
kapturnica, macduska, Mega, kkisia, malgos741, megan8, Simba, Aasiula, SolarPolar, BISCA, ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dla dziewczyn zainteresowanych jak i co przy cukrzycy ciążowej fajna ściaga ze szpitala na karowej..I daje naprawde dużo informacji
http://www.szpitalkarowa.pl/download/cuk_ciaz.pdf
jakby co mam Paszczaka, który wciąż chudnie..
podejrzane, odstaw amfę Paszcza!!!
mówię do ciebie, chrum!
kapturnica, Mega, malgos741, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Hehehe nadrabiam na zaśElfik wrote:i po co Ci niemowlak?
Z wolnego wieczoru nici...
oddam wolne wieczory z chęcią
kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

"