35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Krycha akcyzy warto brać te antyki? Nie orientuje sie w twojej sytuacji ale widze ze potrzebujesz wytchnienia. Ja bym dała sobie czas na takie zycie na spontanie bez żadnych piguł. Czasem zycie przynosi niespodzianki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 18:17
kapturnica, MartaDidi, megan8, Elfik, Simba, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Qrwa, blagam, przestan juz z tym dodatkowym zabezpieczaniem
Pisze tego posta siedzac na muszli, cud, ze dobieglam
No co
humor Ci przynajmniej poprawiam
nie smutasz tylko sie smiejeszmalgos741, stara.krycha, macduska, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Krycha akcyzy warto brać te antyki? Nie orientuje sie w twojej sytuacji ale widze ze potrzebujesz wytchnienia. Ja bym dała sobie czas na takie zycie na spontanie bez żadnych piguł. Czasem zycie przynosi niespodzianki...
Elfik, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Ryje jak dzika swinia, dzieki
Alez prosze bardzo
Dociera do mnie ze za tydzien
hipotetycznie bede w ciazykapturnica, stara.krycha, dorbie, gretka, malgos741, Mega, Arwena, Elfik, Iwone, Simba, paszczakin, Magdala, Aasiula, Zofia8, BISCA, ComeToMeBaby, Magda*, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Ja oczywiście do Anny Marii mam wybitne szczęscie - była tu już, jak ja logowałam się na forum i do dziś nie wiem jak wygląda....wciąż wrzuca foty, jak mnie nie ma.....
kkisia, Mega, Elfik, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Byla pogoda i sie zmyla
znowu burza i leje
a to pierwszy dzien ciepla
Odpaliłam delikatne prasowanko, kończymy sprzątać chatę i wolny wieczórdorbie, Elfik, kkisia, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Qrwa, blagam, przestan juz z tym dodatkowym zabezpieczaniem
Pisze tego posta siedzac na muszli, cud, ze dobieglam
taaa..
mój gin patrząc na wyniki tarczycy..
"tylko w ciążę proszę nie zachodzić, duże ryzyko, burza hormonów,przełom tarczycowy, ble, ble..."
A ja patrzę na niego i myślę
"człowieku, jak ja na clo, pregnylu, w szpagacie, w wymachu, na leżąco, wisząco trzy lata w ciążę nie zachodzę, to o czym ty do mnie rozmawiasz? Chloroformu się nawdychałeś?
może gumki mam kupić?, hłe, hłe, hłe...
no i mu pokazałam...
albo on mnie ;Pmalgos741, kapturnica, macduska, Mega, kkisia, dorbie, Simba, stara.krycha, Magdala, Aasiula, SolarPolar, BISCA, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Dzisiaj: amore , zakupy, zupa z botwinki i pieczone goloneczki indycze, amore, umyte dwa okna i umyte zaluzje! Teraz piwo i czekam na kolejne uniesienia a potem film.
kochanka masz?
ooo maj gad..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 19:10
kapturnica, macduska, Mega, kkisia, malgos741, megan8, Simba, Aasiula, SolarPolar, BISCA, ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dla dziewczyn zainteresowanych jak i co przy cukrzycy ciążowej fajna ściaga ze szpitala na karowej..I daje naprawde dużo informacji
http://www.szpitalkarowa.pl/download/cuk_ciaz.pdf
jakby co mam Paszczaka, który wciąż chudnie..
podejrzane, odstaw amfę Paszcza!!!
mówię do ciebie, chrum!
kapturnica, Mega, malgos741, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:i po co Ci niemowlak?
Z wolnego wieczoru nici...oddam wolne wieczory z chęcią
kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny