35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Jestem jestem
musialam zakupy i obiad ogarnac
Jako porzadna kura nioska
melduje ze pani doktor
doliczyla sie 14 pecholi
w rozmiarach od 13 do 17 mm
od dzis cetrotide doszedl + gonal 150 i menopur 75
podglad w poniedzialek na 13
a punkcja w srode badz w czwartek
W aptecd zostawilam 430 zlSuper!!
kkisia, Mega, Elfik, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykisia
kciuka więc za poniedziałek
a ja za tydzień w piątek mam połówkowe,troche stresa mam ,ale i się cieszę
na i zobaczymy czy to panna Zosia/Sofie czy może chłopczyk o nieznanym jeszcze imieniu ;p
kkisia, Elfik, Arwena, beates, Zofia8, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Jestem jestem
musialam zakupy i obiad ogarnac
Jako porzadna kura nioska
melduje ze pani doktor
doliczyla sie 14 pecholi
w rozmiarach od 13 do 17 mm
od dzis cetrotide doszedl + gonal 150 i menopur 75
podglad w poniedzialek na 13
a punkcja w srode badz w czwartek
W aptecd zostawilam 430 zlniech pięknie rosną do poniedziałku
My już po obiedzie, objadllam sie tak, ze sie nie ruszę
kkisia, Arwena, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Kapta - surowizna pierwsza klasa - masz normalnie ceglaną ścianę?
Na sekunde daje jeszcze raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 17:10
kkisia, Bozia3, macduska, anna maria, stara.krycha, beates, Niuta lubią tę wiadomość
-
Dzieki ,teraz znowu zapuszczam :-)ja juz tak mam jak urosna za ramiona to scinam na krotko,a potem znowu zapuszczamElfik wrote:Annamaria, ja cię tylko w krótkich, ale te krótkie ci pasują
ładna fryzura, wyglądasz na taką zadbaną i elegancką babkękkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam ponownie panieneczki. Chmiel robi swoje, humorek o niebo lepszy mam
I nowy plan na zycie, zaakceptowany przez ksieciunia. Otoz w zwiazku z moim nakrecaniem sie ide w przyszlym tygodniu po recepte na stare dobre antusie. Bede je lykac do konca roku, po czym jeden spontaniczny cykl po odstawieniu i wracamy do tematu IVF. Master plan, pytanie tylko: czy mnie z klasy nie wypiszeta, bo do grudnia bede chuj nie staraczka?macduska, kkisia, MartaDidi, Mega, Magdala, caffe, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Bozia upoluje Cie jak bedziesz i wrzuce Foto :-)ekstra for youBozia3 wrote:Ja oczywiście do Anny Marii mam wybitne szczęscie - była tu już, jak ja logowałam się na forum i do dziś nie wiem jak wygląda....wciąż wrzuca foty, jak mnie nie ma.....
kkisia, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiałam dzisiaj hosci. Dobrych znajomych ale takich rsczej telefonicznych.
Przyjechali i przywieźli słodycze dla dzieci- Batoniki Kinderki i Kinderniespodzianki!
Mina jaką mieli gdy zobaczyli nasze dzieci( przypominam, ze Pierworodny ma 185cm) - bezcenna!
Widzieli dzieciaki z 10 lat temu i jakos im umknęło, ze dzieci rosną!
Usmialismy się do łez!
kkisia, MartaDidi, gretka, Mega, Elfik, stara.krycha, Iwone, Simba, caffe, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Witam ponownie panieneczki. Chmiel robi swoje, humorek o niebo lepszy mam
I nowy plan na zycie, zaakceptowany przez ksieciunia. Otoz w zwiazku z moim nakrecaniem sie ide w przyszlym tygodniu po recepte na stare dobre antusie. Bede je lykac do konca roku, po czym jeden spontaniczny cykl po odstawieniu i wracamy do tematu IVF. Master plan, pytanie tylko: czy mnie z klasy nie wypiszeta, bo do grudnia bede chuj nie staraczka?
Nie wypiszą. Ja tez na antykach już 4 cykl.
I wkładkę mam na dodatek!stara.krycha, kkisia, Mega, Elfik, kapturnica, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość