35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaDidi wrote:Hej Kobiety. Ania zwaliła mnie z nóg- runęłam...Ania ale przecież jeszcze niedawno bylas w ciazy smutna, teraz jestes wesola i chwała niech będzie Najwyższemu- czyli mężowi Twemu... Ale zgłupiałam...czyli nastąpił w Tobie przełom?... Od ostatniego razu?Czy po prostu jestem sto lat w tyle i tak naprawde ostatni raz weszłam na forum xxx lat temu?
A Twój york?Mega lubi tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Dziobu a jak bikini? Ja caly czas trenuje, codziennie..., w mordę... Wyzwanie trwa...
Mnie dzisiaj m ma zabrać na bieganie. Chcieliśmy iść na basen ale wolę nie ryzykować że coś złapie przed hsg. No właśnie, muszę zadzwonić i ustalić termin zabiegu, @ już jest.Elfik, Simba, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chuj nie matka wita w sobotę.
Dziecko mi z wersalki spadło.
Zestrachałam sie na maksa, ale młodemu nic nie jest.stara.krycha, macduska, paszczakin, Dziobak, peppapig, Elfik, Mega, Simba, kapturnica, Bozia3, gretka, kkisia, malgos741, megan8, ania.g, caffe, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Chuj nie matka wita w sobotę.
Zestrachałam sie na maksa, ale młodemu nic nie jest.
Mysza mi tez spadli. Obydwaj.
Ze mnie to nie dość, ze chuj nie matka to jeszcze niewyuczalna.
mysza1975, peppapig, Elfik, Arwena, Simba, kapturnica, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoze gdyby tak nie bolalo, przeszlabym jakos nad tym do porzadku dziennego, bo to nie pierwszy i nie ostatni. Ale jak mi dupe rozerwac chce, to do smiechu mi nie jest. Wszystko fajnie, tylko ten bol. Schlac sie trza na sztywno dzis, nie ma innej rady
kapturnica, kkisia, beates, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:A stres i tak...
Ja co miesiac mam stresa, czy w ciazy nie jestem.
A my uprawiamy radosny i spontaniczny seks.
Specjalnie się nie staramy ale też nie uważamy.
Stresu nie ma, że bedę w ciąży, a z drugiej strony nie ma tego nakręcania i potem rozczarowania gdy przychodzi @.stara.krycha, peppapig, Mega, ComeToMeBaby, Arwena, kapturnica, Bozia3, kkisia, macduska, beates, Dziobak, malgos741, paszczakin, megan8, Mala79, ania.g, Magdala, caffe, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:A my uprawiamy radosny i spontaniczny seks
.
Specjalnie się nie staramy ale też nie uważamy.
Stresu nie ma, że bedę w ciąży, a z drugiej strony nie ma tego nakręcania i potem rozczarowania gdy przychodzi @.mysza1975, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Chuj nie matka wita w sobotę.
Zestrachałam sie na maksa, ale młodemu nic nie jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 12:59
mysza1975, anna maria, Elfik, Mega, kapturnica, Bozia3, gretka, kkisia, macduska, paszczakin, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:EEE ja Ci powiem ,ze wszystkie chlopaki tak maja
Moj tez jak cos robie to spi i zero ruchu.
A jak tylko sie połoze to zaczyna alfabetem morsea napierdzielac.Wczoraj dawid połozył głowe mi na brzuchu to skopał braciaka po pysku..Młody smial sie ,ze zaliczyl pierwszy wpierdziel od rodzenstwa .
Wlasnie zrobilam sobei zdjecie brzucha Maj gad jestemw szoku jak znow urosl.Elfik, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Elfik Ty też się kamuflujesz..
mnie nikt nie napastuje, to siedzę cicho..
oprócz oczywiście zdjęcia w bikini, które wyszarpała skądś Reni...cfaniara..
Peppa, weszłam na nową porodówkę, aż się spociłam..
jestem pierwsza do rozsypania!!
musiałam dla uspokojenia zjeść kawałek drożdżówki, delicje, czekoladę z orzechami i popić colą,,,i dopchnęłam chlebem z samych ziaren..
więcej nie zaglądam, bo mi lodówki nie starczy..
Po za tym pokłóciłam się z małżem, bo zakazał mi iśc na marsz równości.
to może jeszcze kromeczkę chleba (sama piekłam to zdrowy) z pozostałymi delicjami wciągnę...kapturnica, peppapig, SolarPolar, Arwena, gretka, kkisia, Mega, macduska, Dziobak, malgos741, paszczakin, ania.g, caffe, BISCA, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:mnie nikt nie napastuje, to siedzę cicho..
oprócz oczywiście zdjęcia w bikini, które wyszarpała skądś Reni...cfaniara..
Peppa, weszłam na nową porodówkę, aż się spociłam..
jestem pierwsza do rozsypania!!
musiałam dla uspokojenia zjeść kawałek drożdżówki, delicje, czekoladę z orzechami i popić colą,,,i dopchnęłam chlebem z samych ziaren..
więcej nie zaglądam, bo mi lodówki nie starczy..
to może jeszcze kromeczkę chleba (sama piekłam to zdrowy) z pozostałymi delicjami wciągnę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 14:03
peppapig, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:
to może jeszcze kromeczkę chleba (sama piekłam to zdrowy) z pozostałymi delicjami wciągnę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 14:03
kkisia lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To moja miska zieleniny z jogurtem i 2biednymi klapnietymi klopsikami słabo wypada przy Twoim menu
nooo
i gdzie ta sprawiedliwość?
mój wizerunek z pawełkiem w każdej dłoni powinien być na plakatach w przychodni cukrzycowej a cukier książkowy..
Kapta, wniosek jeden - ty za zdrowo się odżywiasz i stąd problemy...
kapturnica, gretka, kkisia, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:nooo
i gdzie ta sprawiedliwość?
mój wizerunek z pawełkiem w każdej dłoni powinien być na plakatach w przychodni cukrzycowej a cukier książkowy..
Kapta, wniosek jeden - ty za zdrowo się odżywiasz i stąd problemy...
Dawej zdjecie bebena po Pawelkachkkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:A co to, posty ktoras swoje kasuje, czy Bozia za cenzure sie wziela? Stron ubylo.
taka pogoda cudne...idę dziś do siebie na uczelnię - mamy jubileusz- występuje Rybotycka, Wójcicki, Młynkowa...żarcie, grille, picie....mmmmElfik, Arwena, gretka, kapturnica, kkisia, Mega, macduska, stara.krycha, beates, megan8, Simba, caffe, BISCA lubią tę wiadomość