35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:I to jest super podejście.. Ja się zastanawiam, czy refundacja IVF się resetuje jak się drugie dziecię tak robi..
-
peppapig wrote:Kapcia myjesz okna? Kosisz trawę? Matko..jaa się boję,okna mam brudne.. ale będę je myć przed porodem
w domu mi nawet prania nie dadzą powiesić...ale to dobrze każdy coš robi teraz i się poczuwa ( tak im zostało po akcji z zeszłego roku kiedy nie mogłam nawet do kibelka dojść)
Robotna kobieto ty..
Ja mylam okna, ale na luzie.. Powoli..
moremi, kapturnica, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
Wstać czy poleżeć jeszcze?.. Trzeba nasikac psem..jednak wstać, bo przebiera nóżkami jak gejsza. Eh..
Dzbrystara.krycha, Simba, dorbie, moremi, paszczakin, kapturnica, gretka, Dziobak, Mega, kkisia, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Uważaj
w poprzedniej ciazy w tym samym boku bolało mnie 1000 razy bardziej, gin wtedy mówił ze więzadło wiec moze słabsze tam jest. Niby 16tc a we mnie sporo niepokoju...byle do końca czerwca, a z reszta musi być dobrze i juz
peppapig lubi tę wiadomość
-
Bry
Krycha, Ty gówniara jesteś i jakoś nie wierzę w tą deadline w 2016. Przesunęłabym przynajmniej o dwa lata.
A parametry? Różnie się zdarza. Slash karmiła swojego orzechami brazylijskimi i zaszła naturalnie. My po nich sraczki dostawaliśmy, a żadnej poprawy nie było widać.
Beates, ja Wam powiem, że pierdolisz. Gówno się wie czy się udało czy nie. Elfik Wam powie i ja mogę też powtórzyć. Ja też WIEDZIAŁAM, że nic z tego. Przecież znam swój organizm, endometrium cienkie, plamienie, ogólna chujoza i... zonk.
I takiego zonka życzę
W każdym razie cieszę się z Twojego podejściastara.krycha, paszczakin, kapturnica, peppapig, gretka, Elfik, Magdala, Dziobak, macduska, Bozia3, Natka_79, Mega, Arwena, kkisia, Zofia8, beates, malgos741, Reni, BISCA, ania.g, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No chodź Krysia, chodź, to ci z liścia przyłoże za takie myślenie! Lepiej?
Potem pójdziesz i przylozysz z liścia Beatce, ok?
Kkisia daj znać co w kurniku.
Miłego dnia.
Maz moj poszedł do cerkwi. Twixy śpią, a ja wykaszam brwi. Priorin chyba zaczął działać i włosy rosną mi wszędzie. Mam nadzieje ze rownież na głowie, bo na razie stamtąd głownie wychodzą.
Ale jak pisał moj sp. Pradziadek do zalamanego wypadaniem włosów wujka: Drogi Jacku, nie martw sie tym nadmiernie. Ja jedynego włosa jakiego moge sie spodziewać to w zupie.
Miłego dnia Lejdis
Anna Maria - biorę Helenę i Ciebie na teściowa dla któregoś w twixow. Zaklepane.moremi, stara.krycha, kapturnica, anna maria, peppapig, gretka, Elfik, Dziobak, macduska, Bozia3, Mega, Arwena, kkisia, beates, Reni, megan8, ania.g, caffe, Parka, efcia lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Kapcia myjesz okna? Kosisz trawę? Matko..jaa się boję,okna mam brudne.. ale będę je myć przed porodem
w domu mi nawet prania nie dadzą powiesić...ale to dobrze każdy coš robi teraz i się poczuwa ( tak im zostało po akcji z zeszłego roku kiedy nie mogłam nawet do kibelka dojść)
Robotna kobieto ty..peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry
Krycha, Ty gówniara jesteś i jakoś nie wierzę w tą deadline w 2016. Przesunęłabym przynajmniej o dwa lata.
A parametry? Różnie się zdarza. Slash karmiła swojego orzechami brazylijskimi i zaszła naturalnie. My po nich sraczki dostawaliśmy, a żadnej poprawy nie było widać.
Parametrami az tak sie nie jaram, bo i tak bedzie ISCI z fragmentacja DNA, wiec luz.
W sumie, to nie wiem, dlaczego mam az takiego wqrwa, przeciz WIEDZIALAM, ze tak bedzie, wiec o co mi chodzi tak naprawde? A, juz wiem, cudu mi sie chcialo!moremi, kapturnica, Simba, Magdala, macduska, dorbie, Mega, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Kapta, rozumiem, ze Twój syn wiesza firany?
Kobieta w ciąży na drabinie wieszajaca firany!
A mlodego niet pojechal do Kraka na mecz..Sama se daje radepeppapig, dorbie lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No myje bo nie mam na kogo tego zwalic , piere , prasuje i kosiarkuje ..Wiesz jakby cos bylo nie ten teges pewnie bym tego nie robila.Ale jako ,ze szyjka dluga , zamknieta , mlody zdrowy .Nie ma zadnych przeciwskazan to ruch jak najb wskazany .Tyle ,ze brzucho coraz bardziej mi przeszkadza.Nogi na parapet nie moglam podneisc
stara.krycha, Simba, peppapig, Magdala, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySimba wrote:No chodź Krysia, chodź, to ci z liścia przyłoże za takie myślenie! Lepiej?
Potem pójdziesz i przylozysz z liścia Beatce, ok?
.No, ale jak moge oddac, to biore i liscia. Ciekawe tylko, komu wpierdoli beates?
moremi, peppapig, Mega, kkisia, beates, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A i na szczęście u mnie laktoza totalnie nie szkodzila. Kiedyś zrobiłam test, wciągnęłam mleko, kefir, twaróg i ser na jeden posiłek i nic mi cukier nie skoczył..
-
stara.krycha wrote:Cos Ci kalendarz sie pojebal, ale wybaczam, bo to budyn.
Parametrami az tak sie nie jaram, bo i tak bedzie ISCI z fragmentacja DNA, wiec luz.
W sumie, to nie wiem, dlaczego mam az takiego wqrwa, przeciz WIEDZIALAM, ze tak bedzie, wiec o co mi chodzi tak naprawde? A, juz wiem, cudu mi sie chcialo!
I poczekam na efekt liścia Simbowegostara.krycha, Simba, dorbie, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
stara.krycha wrote:Liczylam, ze Ty mnie akurat przytulisz
No, ale jak moge oddac, to biore i liscia. Ciekawe tylko, komu wpierdoli beates?
stara.krycha, Simba, kkisia, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Chyba Tobie się pojebał ten kalendarz.
I poczekam na efekt liścia Simbowego
A z tym kalendarzem tlumacze bardzo spokojnie: marzec 2016 jest za 9 (dziewiec) miesiecy, czyli dokladnie rok po moim pierwszym IVF. Wszystko sie piknie zgadza i pasuje. No.Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Pepa ledwo sie dopinasz w tej koszuli ,ladny brzuchol(bo to Ty mam nadzieje ?)
Juppijeszcze miesiąc temu była dobra! Hihi...
anna maria, moremi, Mega, kkisia, Zofia8, malgos741, megan8, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość