35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
stara.krycha wrote:Pod warunkiem, ze bedzie mialo mnie co zapladniac, bo nie wiem, czy wspominalam, ale chyba tak, ze problem tkwi w jakosci (a raczej jej braku) plemnikow.
Ze nigdy nie wyjdzie, to czuje na teraz, siebie nienawidze to w sumie dluzszy proces...
Nie wiem, czy pamiętasz, w innym życiu, innym wątku, dziewczyny pisały, że po walce udało się parametry poprawić..
O właśnie, musze iść zobaczyć na jakim etapie Ania jest..stara.krycha, Mega, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Pod warunkiem, ze bedzie mialo mnie co zapladniac, bo nie wiem, czy wspominalam, ale chyba tak, ze problem tkwi w jakosci (a raczej jej braku) plemnikow.
Ze nigdy nie wyjdzie, to czuje na teraz, siebie nienawidze to w sumie dluzszy proces...
Krycha, ja mimo wszystko spróbowałabym jeszcze raz.
Nie wiem jak to wygląda u Was ( i w Niemczech ) pod względem finansowym, ale jeśli was puszcza to spróbujcie. W sumie co masz do stracenia ?stara.krycha, Simba, Natka_79, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:A ten Twój książę pracuje nad jakością?
Nie wiem, czy pamiętasz, w innym życiu, innym wątku, dziewczyny pisały, że po walce udało się parametry poprawić..
O właśnie, musze iść zobaczyć na jakim etapie Ania jest.. -
paszczakin wrote:Co do mojej wczorajszej foty to teraz wstawić nie mogę, bo mogę tylko z kompa.. A ja 95% czasu operuje na telefonie, w drugiej ręce mając Kartofla..
Ale ona była ciemna i niewyraźna, wiec nic nie stracilyscie.
Ja widziałam ☺.
To chyba pierwsza fota , którą widziałam na forum.
Dla mnie to Ty wyglądasz na 22 lata. Więc chyba cosik oszukujeszstara.krycha, moremi, gretka, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
A no jak masz zabronione Kaptu to co innego.. U mnie twarożek o 2 w nocy pięknie rozwiazywal sprawę.
Z tym cukrem rano to powszechny problem, dużo czytałam o tym jak walczylam ze swoim, to jest jakieś zjawisko "switu" czy "brzasku", jak będę przy kompie to ci tego poszukam.
Tam właśnie regularni cukrzycy ten patent z białkiem zapodali. Lepszy niż insulina dla niektórych..kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeates wrote:Krycha, ja mimo wszystko spróbowałabym jeszcze raz.
Nie wiem jak to wygląda u Was ( i w Niemczech ) pod względem finansowym, ale jeśli was puszcza to spróbujcie. W sumie co masz do stracenia ? -
beates wrote:Ja widziałam ☺.
To chyba pierwsza fota , którą widziałam na forum.
Dla mnie to Ty wyglądasz na 22 lata. Więc chyba cosik oszukujesz
Hehe, dzieki.. No ja jestem jedną z młodszych na tym forum, ale 35 na karku jest. Niedługo 36.
Ale dobre życie prowadzę, wiec jakiś się trzymam..stara.krycha, kapturnica, peppapig, moremi, Dziobak, kkisia, megan8, ania.g, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Okna umyte , firany wisza a zaslony czekaja na prasowanie,az zjem 2gie snaidanie
.
To ja lubie jak swieci sloneczko i mam duzo energii.Dobrze ,ze wczoraj wykosilam trawe bo dzis pewnie bym wszystkeigo nie dala rade juz.beates, peppapig, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A no jak masz zabronione Kaptu to co innego.. U mnie twarożek o 2 w nocy pięknie rozwiazywal sprawę.
Z tym cukrem rano to powszechny problem, dużo czytałam o tym jak walczylam ze swoim, to jest jakieś zjawisko "switu" czy "brzasku", jak będę przy kompie to ci tego poszukam.
Tam właśnie regularni cukrzycy ten patent z białkiem zapodali. Lepszy niż insulina dla niektórych.. -
No ten chleb to bym się darowała akurat, ale ser jak najbardziej..
Pewnie to zależy od nasilenia cukrzycy tez..
Idę w pon do mojego endo-diabetologa, zobaczymy jak u mnie po ciąży.
Jem strasznie, tak mnie do węgli ciągnie po energię chyba. Biorąc pod uwagę, że dalej chudne widocznie tego teraz trzeba (czytaj np kanapki z Nutella)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 10:13
dorbie, moremi, Simba, kapturnica, gretka, Dziobak, kkisia, megan8, caffe lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Pewnie jak sie podniose, to bedziemy probowac. Deadline to marzec 2016, tak sobie ustalilismy oboje. Finanse pies sral, za tamto placilismy 100% i z torbami nie poszlismy, nastepne juz 50% refundacji obiecali, wiec to nie problem. Problemem jest moje chujowe samopoczucie i zmiany fizyczne w cyklach. No i rezerwa jajnikowa tez wieczna nie jest.
No i to juź lepsza postawa !
Ja wiem ze nie jest łatwo.Teź to przechodzę. Lały się łzy i sypały k..wy. Związkowi teź to nie pomaga.
Ale postanowiłam ze bedziemy próbować, chce wykorzystać wszystkie moźliwości. Nie chcę za kilka lat pluć sobie w brodę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 10:16
stara.krycha, paszczakin, moremi, gretka, Dziobak, macduska, kkisia, Zofia8, malgos741, BISCA, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Okna umyte , firany wisza a zaslony czekaja na prasowanie,az zjem 2gie snaidanie
.
To ja lubie jak swieci sloneczko i mam duzo energii.Dobrze ,ze wczoraj wykosilam trawe bo dzis pewnie bym wszystkeigo nie dala rade juz.w domu mi nawet prania nie dadzą powiesić...ale to dobrze każdy coš robi teraz i się poczuwa ( tak im zostało po akcji z zeszłego roku kiedy nie mogłam nawet do kibelka dojść)
Robotna kobieto ty..moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Okna umyte , firany wisza a zaslony czekaja na prasowanie,az zjem 2gie snaidanie
.
To ja lubie jak swieci sloneczko i mam duzo energii.Dobrze ,ze wczoraj wykosilam trawe bo dzis pewnie bym wszystkeigo nie dala rade juz.
Kobieta w ciąży na drabinie wieszajaca firany!moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeates wrote:M w końcu wstał. Jedziemy na zakupy.
Otwierają dziś polski sklep w naszym mieście i idziemy zobaczyć co tam mają ciekawego. Miłego dnia !moremi, paszczakin, Simba, kapturnica, Dziobak, Mega, kkisia, beates, BISCA lubią tę wiadomość
-
beates wrote:No i to juź lepsza postawa !
Ja wiem ze nie jest łatwo.Teź to przechodzę. Lały się łzy i sypały k..wy. Związkowi teź to nie pomaga.
Ale postanowiłam ze bedziemy próbować, chce wykorzystać wszystkie moźliwości. Nie chcę za kilka lat psuć sobie w brodę.
stara.krycha, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Natka, co Ty robiłaś? Jak to się naciągnęłaś?
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Ach, chyba za ciężkie zakupy niosłam, choc moze max 4kg to było, pózniej posadziłam kwiaty na oknie i musiałam je przetrzeć. A ze mam wysokie kamieniczne okna to myśle ze wtedy sie za bardzo sie naciągnęłam. Na szczęście boli coraz słabiej.