35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mój mąż wczoraj przy prasowaniu drugiej butelki wina stwierdził że skoro on taki jurny i ładne dzieci robi to chętnie pomoże potrzebującym. Ja mówię hola hola, pamiętaj że ty to tylko połowa sukcesu
A tak na serio to gęba mu się cały czas cieszy. Oby tylko było dobrze.
gretka, dorbie, macduska, Aasiula, stara.krycha, beates, Mega, kkisia, paszczakin, moremi, Simba, Reni, Dziobak, anna maria, Bozia3, ComeToMeBaby, Zofia8, megan8, malgos741, iwcia77, BISCA, caffe, Parka, efcia, mama78 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
beates wrote:Zawsze dostaje okres 15 dni po pregnylu. Czyli jutro.
jak nie będzie to sikne.
Z kaźdym cyklem jestem bojowo nastawiona ,ale po tylu porazkach czasem sił juz brakk. Ale spoko dzwignę sie i tym razem. I nie będę smucić.
Słońce znowu sie pojawiło.
Ps. Ja nie wiem,jak Wy dajecie radę pisać na tych tabletach. Mnie te literki się plącza i cały czas wyskakuje coś innego.dorbie lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie ma o czym się rozpisywać.
Kazda z nas zna swój organizm, swoje reakcje na poszczegolne etapy cyklu.
Wiec wiem.
Ja ogólnie z tych niecierpliwych jestem i wciągu tych 2 lat prawie, zuzyłam wiele testów.
Jesli jutro jakims cudem okresu nie będzie to wtedy nasikamstara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeates wrote:Dziewczyny nie ma o czym się rozpisywać.
Wiec wiem.
Ja ogólnie z tych niecierpliwych jestem i wciągu tych 2 lat prawie, zuzyłam wiele testów.
Jesli jutro jakims cudem okresu nie będzie to wtedy nasikam -
beates wrote:Dziewczyny nie ma o czym się rozpisywać.
Wiec wiem.
Jesli jutro jakims cudem okresu nie będzie to wtedy nasikambeates lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnymacduska wrote:Dorbie jak u Ciebie sytuacja?
Mam nadzieję, że nie wydarzy się już nic i maluch nadal ok. W piątek idę na kontrolę.
Oczywiście leżę i biodra mnie juz bolą, oj, starośc nie radość. Brak ruchu to zabójstwogretka, ania.g, paszczakin, macduska, moremi, Magdala, Mega, malgos741, megan8, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeates wrote:Dziewczyny nie ma o czym się rozpisywać.
Wiec wiem.
Jesli jutro jakims cudem okresu nie będzie to wtedy nasikam -
nick nieaktualnybeates wrote:Krycha a nie chcesz jeszcze raz spróbowac z IVF ?
Moze juz o tym pisałaś ale jakos mi uleciało -
stara.krycha wrote:Ksieciuniu pewnie bedzie naciskal, bo zaplanowalismy trzy podejscia. Ale dzis zmieniam plany, bo nie wierze w sukces. Szkoda kasy no i organizm mi glupieje. Nienawidze siebie
Wiem dokładnie co czujesz.
Kurwa. Brak słów.
To pewnie źadne pocieszenie, ale nie jestes sama!
stara.krycha, dorbie, Zofia8, malgos741, BISCA, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Betaes, a Ty pierwszy raz podchodziłaś do in vitro?
Tak to było pierwsze podejście.
Mamy mrozaki, więc jeszcze sprobujemy.
Tutaj na szczęście to nie jest az tak duźy koszt.
dorbie, stara.krycha, moremi, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybeates wrote:Tak to było pierwsze podejście.
Mamy mrozaki, więc jeszcze sprobujemy.
Tutaj na szczęście to nie jest az tak duźy koszt.stara.krycha, moremi, Mega, kkisia, caffe lubią tę wiadomość