35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:U mnie masło na stole gosci od zawsze. Jakos nigdy nie przekonały mnie argumenty o wyzszosci margaryny.
Nie da się rozsmarować z lodówki to nie trzymac w lodówce. Jełczeje w cieple? To podzirelic na cwiartki t wyciagać po kawałku.
Twaróg kupujemy wiejski, mleko też.
Dziewczyna ma dwie krowy i tyle zamówirń, ze ledwo wyrabiają.
Juz kiedys chyba to pisalam, ze jest druga co ma krów ze 40 i hektolitry mleka ale dla siebie tez kupuje od tej pierwszej...stoi sobie masełko na blacie w pojemniku, jak sie kończy to kroimy ćwiartkę - reszta wraca do lodówki...
Matko ile ja bym dała za takie mleko prosto od krowy , domowy twaróg, masło.... Za dzieciaka babcia mnie zabierala w wakacje w swoje rodzinne strony za Jedrzejow, to pamietam jak ciotka szła doić krowy to ja od razu za nią z kubkiem....sama robiła twaróg, śmietanę, ubijali masło, piekła chleb - uwielbiałam pajdę chleba z masłem i mleko, mniam, az mi ślinka cieknie ...
Ania g gratulacje ogromne, super....
A z cukrem cóż, ja walk toczyć nie bede, na swoja obronę mam to, ze prawie w ogóle nie używam soliHeretyczka, macduska, ania.g, beates, gretka, Simba, megan8, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:A tak wogole to dzien dobry
Pogoda za oknem sloneczna a ja jestem znowu klapnieta....
Dobrze ze juz piatek....
Chociaz moje dziecie jutro idzie na festyn szkolny z samego rana i mama tez musi duspko ruszyc bo bedzie gral w kosza i trza kibicowac
Milego dzionka i udanego rzecz jasnaiwcia77, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania g- ty to jestes tajfun
gratuluje i zycze zdrowej ciazy
a tak wogole to podziwiam..ja z jednym nie daje rady czasem a juz z 2 malych to jazda by byla. twoja dwojka starszych to juz chadza wlasnymi sciezkami, wiec pewnie bedzie lzej
ania.g, kapturnica, Mega, Arwena, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Morek ma krwanienie ?
o kurde...
Hera- poklep ta chuda dupke od ovuciotkia swoja droga ja tez jestem zwolenniczka pulchnych cellulitusowych niemowlecych posladkow
nie ma jak cellulit
cheers!...no i tupkiiwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:caffe- ty masz na twarzy opuchlizne a ja muchomora
...o co komon to nie wiem, ja nawet przed ciaza nie mialam tyle syfow...nie dosc ze wlosy garsciami leca, kolana bola to jeszcze syfy...czy to minie po karmieniu cyckiem
?
chyba , że masz zmutowane a la dziobakiwcia77, Dziobak, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:nie mam zmutowanych...zawsze byly kiepskie, cienkie i malo a teraz to juz lysa bende
podcinaj troche, wcieraj Farmona radical, taki tonik, super jest plus tablety ze skrzypem
bedzie dobrzeiwcia77, Magdala, caffe lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:nie bedziesz
podcinaj troche, wcieraj Farmona radical, taki tonik, super jest plus tablety ze skrzypem
bedzie dobrzeale tabletow ze skrzypem to juz nie
bylam w pl u fryca to je scielam w pipe ale nadal leca
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:mam ten radical i pryskam wlosy
ale tabletow ze skrzypem to juz nie
bylam w pl u fryca to je scielam w pipe ale nadal lecaiwcia77, megan8 lubią tę wiadomość