35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:mam ten radical i pryskam wlosy
ale tabletow ze skrzypem to juz nie
bylam w pl u fryca to je scielam w pipe ale nadal leca
góra 6 tygodni
mówi ci to doswiadczona prawie łysaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
No. Tommy Lee Jones rozkminil korupcje. Mozna isc spac. Dobranoc.
A o ktorej krycha sika mowila?
Paszczy nie widzialam a anie wyobrazalam sobie w kapeluszu jak Hele a tu nowoczesna dziewczyna sie smieje. Corcia slodka.iwcia77, Simba, anna maria lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kikisia -powdzenia na podglądaniu
Aniag-wielkie gratki !
Miłego weekendu dla wszystkich !
U nas pięknie świeci słońce. Dzisiaj w naszym miescie jesf " festiwal hiszpański". Czyli w całym centrum jest jedna wielka impreza.
kkisia, gretka, ania.g, macduska lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Nie, nie sikałam. Wiem, ze nic z tego
Krycha
Kkisia spółka k&k zacisniete
Ja dzisiaj na obiad spagetti robię, zaraz sie szykujemy na festyn do szkoły, no i... teściowa zaraz jedzie!!! Ale mi sie micha cieszy.dorbie, macduska, kkisia, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Przyjelam pania D do znajomych na fb (ładna pani
i ma ovufriendki w znajomych znaczy my tez znajomki..) ale zabij nie wiem kto to jest hły hły
kapturnica, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A skad wiesz??? Co to za podejście w ogóle???
Krycha
Kkisia spółka k&k zacisniete
Ja dzisiaj na obiad spagetti robię, zaraz sie szykujemy na festyn do szkoły, no i... teściowa zaraz jedzie!!! Ale mi sie micha cieszy.
Zawsze dostaje okres 15 dni po pregnylu. Czyli jutro.
jak nie będzie to sikne.
Z kaźdym cyklem jestem bojowo nastawiona ,ale po tylu porazkach czasem sił juz brakk. Ale spoko dzwignę sie i tym razem. I nie będę smucić.
Słońce znowu sie pojawiło.
Ps. Ja nie wiem,jak Wy dajecie radę pisać na tych tabletach. Mnie te literki się plącza i cały czas wyskakuje coś innego.stara.krycha, Mega, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość