35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:No to moja koszula haha! Już mi się guziki urywają!
Juppijeszcze miesiąc temu była dobra! Hihi...
peppapig, anna maria, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:To dopiero samiec. Prawdziwe mięso upolowane do jaskini przynosi.
A Ty, niewdzięczna, ciesz się, że nie musisz skórować i wyflaczać
P.s.ale mam nadrabianiakkisia lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Caffe!!!!
Mam pomysł na strój na jutrzejszą imprezę komunijną dla Ciebie!
Nic a nic nie będzie widać!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bfd9d4c96d64.jpgmacduska, Elfik, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
Peppa, hehe, dopiero teraz wychodzi?
taaaa...
a ja brzuchatka od dawna, ale biust trochę spadł, to już aż tak się nie rzucam w oczy
Dorbie, CIESZ SIĘ LEŻENIEM!!!
Sama wiesz, że potem nie będzie wypoczynku!
Mój syn chyba będzie pierwszą osobą w naszej rodzince z zacięciem sportowym..
jak się ruszam cisza, spokój
jak usiądę, a nie daj boże w wygodnej pozycji półleżącej, to zaraz kop matkę w pęcherz, czy co się da...
Nie wstanę, tak będę leżeć..
Dziecko - nie kop matki bo się spocisz...
moremi, peppapig, macduska, Simba, anna maria, Mega, Arwena, SolarPolar, kkisia, malgos741, ania.g, caffe, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:
zadżebiście, gratulacje!
peppapig, Elfik, Mega, Arwena, kkisia, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość
-
Dobry
nawet bardzo. Wspolny wolny weekend. Ja sie jeszcze nie zebralam a moj to wstal, zjadl, pojechal do wulkanizacji, cos tam robil przy samochodzie bo slyszalam jak sciereczki recznie pierze ( mam zakaz wrzucania ich do pralki bo to jakies specjalne som) polecial na stacje sprzedac akumulator bo sie umowil, przytargal cos do domu w zamian, nie wiem co bo nie widze z sypialni i teraz zmywa i parzy nam herbaty. Ja leze.
Co moje oczy widza. Kojarzenie malzenstw. To ja o Ignacego skladam wniosek. Mam plan na dziewuszke.
Milo weekendujcie. Gdzies mnie wyciaga. Nad jezioro podobno, ale 16 stopni jest tylko.Elfik, gretka, Simba, Dziobak, Arwena, Bozia3, kkisia, ania.g, caffe, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Kkisia, też czekam na info..
ale emocje...
Krycha, eh..
a Beates, Morek ma rację, nie wiesz nigdy dopóki nie zatestujesz, ale rozumiem Twoje podejście.
Łatwiej tak i mieć przyjemną niespodziankę niż znowu dostać po nerach..
Ale głowę trzymaj wysoko, nie marudziłaś 10 lat tylko podjęłaś konkretne działanie, stanęłaś do walki wykorzystując te możliwości, które są dostępne.
to już jest wygrana!
mam duży podziw dla wszystkich dziewczyn, które podchodzą do in vitro.moremi, kapturnica, gretka, Simba, macduska, Mega, kkisia, beates, BISCA lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Peppa, hehe, dopiero teraz wychodzi?
taaaa...
a ja brzuchatka od dawna, ale biust trochę spadł, to już aż tak się nie rzucam w oczy
Dorbie, CIESZ SIĘ LEŻENIEM!!!
Sama wiesz, że potem nie będzie wypoczynku!
Mój syn chyba będzie pierwszą osobą w naszej rodzince z zacięciem sportowym..
jak się ruszam cisza, spokój
jak usiądę, a nie daj boże w wygodnej pozycji półleżącej, to zaraz kop matkę w pęcherz, czy co się da...
Nie wstanę, tak będę leżeć..
Dziecko - nie kop matki bo się spocisz...
Moj tez jak cos robie to spi i zero ruchu.
A jak tylko sie połoze to zaczyna alfabetem morsea napierdzielac.Wczoraj dawid połozył głowe mi na brzuchu to skopał braciaka po pysku..Młody smial sie ,ze zaliczyl pierwszy wpierdziel od rodzenstwa .
Wlasnie zrobilam sobei zdjecie brzucha Maj gad jestemw szoku jak znow urosl.
Elfik, Mega, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:EEE ja Ci powiem ,ze wszystkie chlopaki tak maja
A jak tylko sie połoze to zaczyna alfabetem morsea napierdzielac.Wczoraj dawid połozył głowe mi na brzuchu to skopał braciaka po pysku..Młody smial sie ,ze zaliczyl pierwszy wpierdziel od rodzenstwa .
Wlasnie zrobilam sobei zdjecie brzucha Maj gad jestemw szoku jak znow urosl.peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW temacie kulinarnym.
Robiłam wczoraj nową sałatkę.
Plastry cukinii podsmazone na suchej patelni, do tego plastry mozzarelli, pmidorki cherry ( plastry pomidora tez mogły by byc) i pesto z ziaren słonecznika, bazylii i zielonej pietruszki,oliwy z oliwek i sosu balsamicznego.
Ładnie wyglada i wszystkim smakowała.
Ja ani w ciazy ani staraczka póki co, to chociaż kulinarnie się na wątku wykażę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 12:03
peppapig, stara.krycha, Magdala, Elfik, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, malgos741, megan8, caffe, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:EEE ja Ci powiem ,ze wszystkie chlopaki tak maja
Wlasnie zrobilam sobei zdjecie brzucha Maj gad jestemw szoku jak znow urosl.Elfik, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:W temacie kulinarnym.
Robiłam wczoraj nową sałatkę.
Plastry cukinii podsmazone na suchej patelni, do tego plastry mozzarelli, pmidorki cherry ( plastry pomidora tez mogły by byc) i pesto z ziaren słonecznika, bazylii i zielonej pietruszki,oliwy z oliwek i sosu balsamicznego.
Ładnie wyglada i wszystkim smakowała.
Ja ani w ciazy ani staraczka póki co, to chociaż kulinarnie się na wątku wykażę.
Dusia, Ty jesteś zaplanowana na lipiec i juz.. Od dawna. Trudno, musisz poczekać. Za to będziesz rodzic w fajnym terminie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 12:18
macduska, Mega, kapturnica, gretka, kkisia lubią tę wiadomość