35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle patrzcie ile korzysci
moge pic
moge sie bzykac
moge nurkowac
moge jarac
wszystko mogeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:24
Mega, Niuta, Mala79, macduska, SolarPolar, Zofia8, Bozia3, gretka, ola_35, iwcia77, efcia, caffe, stara.krycha, ania.g, beates, Sabina, Simba, malgos741, ComeToMeBaby, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze tylko cos powiem i sie zamkne w tym temacie. Kisia mozesz mnie olowkiem przylutowac.
Nie podejmuj decyzji na goraco. Przespijcie sie z tym i jutro lub za kilka dni spojrz na to jeszcze raz. Chodzi mi o pozostale dwie proby.
Olowek leci?kkisia, Mega, kapturnica, macduska, Bozia3, gretka, iwcia77, efcia, caffe, BISCA, Sabina, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Kkisia, rozumiem, że jesteś znużona, bo starania powodują ogromne napięcie. Ja też miewam chwile zwiątpienia, ostatnio coraz częściej.
Na pewno podjęcie decyzji o zaprzestaniu intensywnych starań było trudne, choć może przyniosło Ci nawet ulgę.
Z własnego doświadczenia wiem, że lepiej decydować za chłodno, niż pod wpływem emocji, a nie wątpię, że od jakiegoś czasu te emocje w Tobie wrzały, a dziś to już kipią. Ochłoń i dopiero się zastanawiaj. Wtedy cokolwiek postanowisz, będziesz pewna, że postępujesz słusznie.
Nie zrozum mnie źle, nie namawiam Cię na dalsze starania, ani nic. Po prostu mogę sobie wyobrazić, jaki masz teraz chaos w głowie. I prawdopodobnie jeszcze potrwa. Pobudzone hormony też Ci swoje dodają.
Najważniejsze, żebyś dała sobie czas i pozbyła się wszelkich wątpliwości.
Życzę Ci spokoju i szczęścia, cokolwiek nim miałoby byćkkisia, Bozia3, iwcia77, efcia, caffe, BISCA, ania.g, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
kkisia wrote:Jedno pytanie techniczne
Nie staram sie juz
moge tu zostac
Ani sie waż znikać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:29
kkisia, anna maria, Mala79, macduska, iwcia77, efcia, ania.g, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Jeszcze tylko cos powiem i sie zamkne w tym temacie. Kisia mozesz mnie olowkiem przylutowac.
Nie podejmuj decyzji na goraco. Przespijcie sie z tym i jutro lub za kilka dni spojrz na to jeszcze raz. Chodzi mi o pozostale dwie proby.
Olowek leci?
Leci
Na chwile obecna taka decyzje podjelismy
ze duzo zrobilam i sie nie udalo
- hsg kurewnie bolace
- histeroskopia
- laparoskopia
- sytymulacja czyli w sumie jakies 40 zastrzykow ktore byly dla mnie trauma
- przytylam jakies 9 kg ktore teraz tz od jutra musze zbic
Wlasnie ktoras ma koniowata i moze wyslac na maila ?
I mam dosc , bo mam syna
i chlopa ktory mnie we wszystkim wspiera
Bedziemy zwiedzac , bzykac sie jak na poczatku , bez spiny i nie na godzine
imprezowac i niczego sobie zalowac
a za rok wyprowadzimy sie do naszego wymarzonego domu
Magdala, Mega, anna maria, dorbie, Niuta, kapturnica, Mala79, peppapig, macduska, SolarPolar, Bozia3, Aasiula, gretka, iwcia77, efcia, caffe, BISCA, moremi, stara.krycha, Reni, ania.g, beates, Simba, Sabina, malgos741, Heretyczka, ComeToMeBaby, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Kkisia, plany świetne
I wtedy zaciążysz spontanicznie
Niestety przy niedroznych jajowodach to nie jest mozliwe
ale i tak bede starala sie przezyc zycie szczesliwie
pewnie inaczej by bylo jak bym nie miala dziecia
to wtedy bym walczyla , nawet prywatniedorbie, SolarPolar, iwcia77, Magdala, caffe, moremi, Mega, malgos741, ComeToMeBaby, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kiśka nie tego sie spodziewałam .Byłam pewna ,że jak nie teraz to luzz bo masz mrozaczki.Przykro bardzo . Ale najwazniejsze to wyszukac pozytywy w danej sytuacji.Podoba mi sie ,że oboje z partnerem podjeliscie wspólnie decyzje.Odpocznij , zaszalej nalezy Ci sie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:43
Natka_79, kkisia, macduska, dorbie, Mala79, iwcia77, efcia, Magdala, Aasiula, caffe, moremi, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuz to przetrawilam
dziekuje za wsparcie
A wszystkim wam bardzo kibicujeAasiula, dorbie, kapturnica, Mala79, ola_35, gretka, Krakonka, iwcia77, efcia, caffe, Mega, ania.g, SolarPolar, Simba, Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
Hahaha no jeblam nie piszac dostaje caly czas chujki
Dalej dalej mi to lata ile iCh bedzie , ktokolwiek to robi ma niezle najebane hahahaha
Kkisia Ja juz prasuje posun sie razem posiedzimyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 19:06
kkisia, macduska, iwcia77, efcia, moremi, Mega, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Hahaha no jeblam nie piszac dostaje caly czas chujki
Dalej dalej mi to lata ile iCh bedzie , ktokolwiek to robi ma niezle najebane hahahaha
Kkisia Ja juz prasuje posun sie razem posiedzimy
Chodz tylko ja juz jestem w stanie wskazujacymAasiula, Mega, SolarPolar, Arwena lubią tę wiadomość