35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Hahaha no jeblam nie piszac dostaje caly czas chujki
Dalej dalej mi to lata ile iCh bedzie , ktokolwiek to robi ma niezle najebane hahahaha
Kkisia Ja juz prasuje posun sie razem posiedzimy
Aaaasiula- to niejaka brzemienna.
W jednym się machnęła i dała mi lajka, stąd wiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 19:15
Aasiula, iwcia77, moremi, Evans lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Aaaasiula- to niejaka brzemienna.
W jednym się machnęła i dała mi lajka, stąd wiem.
Ktos ma niezla zabawe i huj mu w dupe
Druga prasuje
w miedzyczasie zrobilam wyro i wzielam prysznic jakbym miala pasciwcia77, Aasiula, efcia, gretka, BISCA, Mega, ania.g, Simba, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Ech normalnie uwstecznilam sie i nie umiem poszukac informacji w necie
Nie bawie sie tak..., nic mi nie idzie wrrrrrr
Ide, ide, ide se w cholere, bo jestem do niczegoMala79, Aasiula, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ni chuja- wracaj! dzie leziesz?
w jasna cholere do niczego sie nie nadaje...ja pierdziele to juz nie jest fajne zeby tak ciezko myslec i dlugo zaskakiwac
Niby czytam ksiazki, staram sie zapamietywac fakty, ale kuzwa slow mi brakuje i lapie sie na tym jak cholera ja taka nie bylam o co chodzi z tym wszystkim ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 19:32
-
Mala79 wrote:w jasna cholere do niczego sie nie nadaje...
ja pierdziele to juz nie jest fajne zeby tak ciezko myslec i dlugo zaskakiwac
efcia, BISCA, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Im bardzie będziecie się przejmowały "nie lajkami" i o tym mówiły tym bardziej tej osobie będzie się to podobało. Te osoby które to dają to zupełne abstrakcje i po jakimś czasie się to znudzi, bo staje się to już w tej chwili nieciekawe.
Pomachajmy brzemiennej, małpie i innym! I oczywiście zapraszamy te nie lubiące nas do dyskusji do białego rana.iwcia77, efcia, macduska, kkisia, BISCA, Mega, Zofia8, Simba, Sabina, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:widze ze pind przybywa, albo ta pinda sobie potworzyla kilka kont dla niepoznaki
efcia, kapturnica, Mala79, Mega, ola_35, Simba, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jakiś moderator powinien to może zgłosić, bo to zaśmiecanie. Te osoby nie mają żadnego posta na koncie, zakładają profile tylko dla nielajkowania. Admin powinien być w stanie zablokować kogoś takiego po IP.
A swoją drogą sama dałabym komus takiemu nielajka współczującego. To przykre, że ktoś tak rozpaczliwie nie ma co robić.iwcia77, macduska, BISCA, Mala79, moremi, Mega, Zofia8, ComeToMeBaby, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013