35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No tak
Bo ja pomyślałam z wlasnej perspektywy. Nawet nie wiedziałam, że jakies imprezy tam robią
Mała, brak koncentracji i zaburzenia pamięci mogą wynikać między innymi z długotrwałego stresu, przygnębienia, tez to, że w naszym wieku możliwości intelektualne przestają się zwiększać.
Piracetam zwiększa przepływ krwi w mózgu i polepsza sytuację. Są też inne "wspomagacze", nie suplementy, tylko leki, ale już mocniejsze. Spróbuj najpierw z piracetamem, jeśli uważasz, że masz kłopoty z pamięcią - nie ma w zasadzie skutków ubocznych, jest dobrze tolerowany, nie uzależnia. Oczywiście po konsultacji z lekrzem. Jest na receptę.
Są też specjalnie opracowane ćwiczenia na utrzymanie sprawności intelektualnej i jej poprawę. Na komputer zadania.Mala79, SolarPolar lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
iwcia77 wrote:naprawde? no ja tego nie widzialam..to musialo byc jak bylam w polandii...no to przykre
Ja nigdy bym tak nie nazwala swoich pracownikow za bardzo ich szanuje , ale to ja
Iwcia nie lam sieiwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Zrobilam eksperyment . Zjadłam loda z lidla copa cos tam tiramisu , z ciastkiem na dolem w kubeczku.Po godzinie cukier 94
Po 2h godzinach 87
Ja nie ogarniam tego czasem .Słodkie powinno cukier podniesc do gory przeciez jak nie po godzinie to po dwoch z tego co wiem .A moj skoczyl mniej niz po kromce chleba z maslem i wedlina .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:03
iwcia77, Aasiula, macduska, Mega, peppapig, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Zrobilam eksperyment . Zjadłam loda z lidla copa cos tam tiramisu , z ciastkiem na dolem w kubeczku.Po godzinie cukier 94
Po 2h godzinach 87
Ja nie ogarniam tego czasem .Słodkie powinno cukier podniesc do gory przeciez jak nie po godzinie to po dwoch z tego co wiem .A moj skoczyl mniej niz po kromce chleba z maslem i wedlina .
no ale przynajmiej mozesz wcinac tiramisu z lidla
Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuje Krakonka
Ja mam Ci leków pod dostatkiem i nie wszystkie mogę brać....
Ale zaraz oblukam czy ten co napisałas mogę łączyć że swoimi
Dzięki Kobietki za pomoc w szukaniu buziaki dla wszystkichiwcia77, Mega, macduska, Krakonka, ania.g, Aasiula, SolarPolar, kkisia, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Witam na chwile. Kisiel, nikt nie rozumie lepiej, co teraz czujesz, niz ja. Tez qrwa nie mam mrozakow
Tule, wspieram, do magla zapraszam
SolarPolar lubi tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
kapturnica wrote:Zrobilam eksperyment . Zjadłam loda z lidla copa cos tam tiramisu , z ciastkiem na dolem w kubeczku.Po godzinie cukier 94
Po 2h godzinach 87
No właśnie w temacie cukru.
Zrobiłam dzisiaj ten cały test obciążenia.
Na czczo 104, po dwóch godzinach 103.
Niby nie rośnie ale nie za dużo czasami?dorbie lubi tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyI mi jakis chuj natrzepal nielajkow, ale nie bede sprawdzac kto i za co.
Z innej beczki skladam Paszczy najlepsze zyczenia urodzinowe i dziekuje za ostatnia odpowiedz na moj imprezowy post. Poczulam sie tak jakos fsjnie, jakbym starsza siostre miala, co mi podpowiada czasem, ktoredy do celu. Moze to sentymentalne, ale szczerekapturnica, iwcia77, Mega, macduska, Aasiula, malgos741, kkisia, Simba, Sabina, Magdala, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niuta wrote:No właśnie w temacie cukru.
Zrobiłam dzisiaj ten cały test obciążenia.
Na czczo 104, po dwóch godzinach 103.
Niby nie rośnie ale nie za dużo czasami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:19
Niuta, Sabina lubią tę wiadomość