35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Eltasz pamietam, ale punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Pamietam tez jak sie zarzekałas ze koniec, ale instynkt macierzynski jest ooogromny i tak byłam pewna ze nie zrezygnujesz, z czego sie ciesze bo po sobie wiem, że warto
Eltasz, MoBo lubią tę wiadomość
Na gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki. -
Eltasz Pieknie i tak dalej.
Aszka ja to nawet bylam przygnebiona i sie rozwylam do mojego jak Eltasz i Saramago sie posypaly, serio w glowie mi sie nie miescilo, ze to koniec. Ale jest zakonczenie wymarzone.Eltasz, Dani, Saramago, aszencja lubią tę wiadomość
-
Eltasz super!!! Dalej trzymamy kciuki:* beta piękna
Saramago a Ty robisz kolejna betę czy czekasz na wizytę?Eltasz lubi tę wiadomość
-
Zuza przykro mi bardzo Ale sie nie poddawaj, probuj dalej. Ja z klinikami nie doradze bo mieszkam za granica. Ale jak czujesz ze powinnas zmienic klinike to zmien, dobry pomysl. Czym sie stymulowalas?Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Leczyłam się w Bocian Warszawa długim protokołem.. najpierw antyki.. potem zastrzyki gonapeptyd + menopur 225...
Mam wrażenie, że ivf to taka loteria..tyle kobitek ma problem i to dużo młodszych..
Ja od wczoraj też powoli zaczynam myśleć o drugim podejściu w Novum..
zastanawiam się czy po 40-ce oddać los w ręce natury czy jeszcze spróbować z pomocą medyczną...
-
Witajcie! ja dopiero zaczynam moja historie z in vitro. Mam 36 lat i za sobą dwa poronienia (oba z ciąż naturalnych). Problemem jest słabe nasienie (morfologia 2%, fragmentacja 20%). Jestem juz w trakcie przygotowan, bralam tabletki antykoncepcyjne (Ovulastan) od 2 dnia cyklu (juz odstawiłam zgodnie z zaleceniem lekarza) a od tygodnia robie zastrzyki gonapeptyl. W piatek - o ile bedzie wszysto ok- zaczynam stymulacje.
I mam do Was pytanie: dzis pojawilo sie silne krwawienie, czy przyjmując gonapeptyl to jest normalne?
dziękuje za odpowiedz i wszystiego dobrego Wam ( a raczej Nam życze!)MoBo lubi tę wiadomość
2 ciąze naturalne - 2 poronienia
komplet badan (genetyczne, immunologiczne, bakteryjne) - wszystko OK.
Czynnik męski (słaba morfologia, wysoka fragementacja)
02.2018 start przygotowan do pierwszego ivf, 06.2018 transfer zarodka po badaniu PGD, puste jajo-zabieg 07.2018 ;( po zabiegu probem z endometrium -
Ja zaszlam w ciaze naturalnie mając 42lata, fakt nasze wyniki wszystkie były dobre i jakoś nie wyobrażałam sobie innej metody niż naturalna. Jedyne co miałam to hsg, a faszerowałam się przed ciąża tylko 5mg kwasem foliowym i to wsio.
Zuza6 jeżeli z mężem macie jakiś problem to ja bym nie czekała a jeżeli wyniki dobre to... Hmm sama musisz zdecydować.Eltasz, Zuza6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuza6 wrote:Leczyłam się w Bocian Warszawa długim protokołem.. najpierw antyki.. potem zastrzyki gonapeptyd + menopur 225...
Mam wrażenie, że ivf to taka loteria..tyle kobitek ma problem i to dużo młodszych..
Ja od wczoraj też powoli zaczynam myśleć o drugim podejściu w Novum..
zastanawiam się czy po 40-ce oddać los w ręce natury czy jeszcze spróbować z pomocą medyczną...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 09:21
Zuza6 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczyny
I stało się
wynik dzisiejszej bety 248,30 mIU/ml
w wieku 42 lat
Margo musiałam Cię dogonićSaramago, Ylya, Jastin76, Zuza6, MoBo, agm, aszencja, Margaret.Se, Moko, Kazia, Andzia80, She Wolf, Ania1602 lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Margaret.Se wrote:Eltasz super!!! Dalej trzymamy kciuki:* beta piękna
Saramago a Ty robisz kolejna betę czy czekasz na wizytę?
Moja ostatnia beta w 14dpt to 1077,00 mam nadzieję że wytrzymam do usg i nie pójdę już na betę.Jastin76, Eltasz, MoBo, aszencja, Zuza6, Moko, Dani, She Wolf, bulkaasia lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają