35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Eltasz zgapiaczu hehe tez musiałaś w wieku 42 cudna beta! Aż dreszcze miałam ja zobaczyłam:)
Saramago Ty kochana to już czekaj na wizytę bo masz już w tysiaczkach wiec luzik
Jastin odezwij się i pochwał starym wygom!Eltasz, ana167 lubią tę wiadomość
-
A nasze weteranki "stare wygi" to już się nie pochwalą co u Was?? jak dzieciaczki?
Czy może zaczęły się jakieś starania o następne maluchy?
Wpadną pogratulują i znikają
Ale dobrze że zaglądacie :* cieszy bardzo, że dziewczyny nie zapomniałyście o dawnych koleżankach
Nowe pouciekały ?? Dziewczyny pierś do przodu i do boju
Kto nie walczy ten nie niańczy
Moko, aszencja, Margaret.Se, bulkaasia lubią tę wiadomość
Eltasz
-
ana167 wrote:Zuzia jest tez watek novum . Do kogo sie zapisalas?
podczytuje też ten wątek.. powoli robię się uzależniona od tej strony...
z racji swojego wieku zaszalałam i zapisałam się na konsultację do dr Lewandowskiego ...
Ana167 a Ty u kogo się leczyłaś? -
To jeszcze ja zza krzaków wylezę i jejku!!!!! Serce rośnie jak czytam co tu się dzieje. Eltaszku, Saramago, Justin gratulacje ogromne i cudownego czasu teraz z fasolką w brzuchu:)
U nas nic się nie dzieje nowego. Kolejnego ancymona nie planujemy, wystarczy mi ten jeden :p, choć się nie zarzekam, że na 100% Kinder niespodzianka zawsze mile widziana haha
Trzymam za Was wszystkie kciuki, bo uda się, udaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 18:41
Ylya, aszencja, Margaret.Se, Eltasz, Dani, Saramago, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki ja tez sie bardzo ciesze z Waszych sukcesow ❤️
U mnie w poniedzialek punkcja, wiec bardzo prosze o kciuki.
Chyba moge o sobie powiedziec „weteranka“ po moich przejsciach?MoBo, Zuza6, Eltasz, Dani, ana167, Saramago, loret1, bulkaasia lubią tę wiadomość
Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF ❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI 2.06.2017 crio 26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI 26.09.2017 crio [*] 8tc 14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSI brak mrozakow
22.03.2019 IMSI 13.07.2019 -
Niezapominajka my mamy na myśli mówiąc weteranki ze tutaj czyli na tym forum tyle lat jesteśmy. Ja chyba ze cztery lata tak jakos będzie albo i wiecej Hmm
Jastin gratulacje odezwij się -
Margaret.Se wrote:Niezapominajka my mamy na myśli mówiąc weteranki ze tutaj czyli na tym forum tyle lat jesteśmy. Ja chyba ze cztery lata tak jakos będzie albo i wiecej Hmm
Jastin gratulacje odezwij się
A to tez mi troche stuknelo juz
Jakies 2 lata z Wami jestem tylko wczesniej pod innym nickiem
A w sierpniu beda 3 lata staran. Z tymze wtedy to mam nadzieje byc w 2gim trymestrze
Dziewczyny Wy tez widzicie tyle wozkow i brzuchow wokol?
Czy tylko u mnie takie zatrzesienie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 08:23
MoBo lubi tę wiadomość
Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF ❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI 2.06.2017 crio 26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI 26.09.2017 crio [*] 8tc 14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSI brak mrozakow
22.03.2019 IMSI 13.07.2019 -
Lotet cześć kochana:) jak tam u Ciebie?
Niezapominajka No to swiezynka na bank nie jesteś na bank widzisz tyle brzuchów z wiadomego powodu bo ja widzę ogrom wózków a dlatego ze myśle o nim bo chcemy kupić nowy hehe
Jastin halooooEltasz, ana167, loret1 lubią tę wiadomość
-
Eltasz No u nas jest super bo nie miałam cudowniejszego okresu w życiu jak teraz, warto walczyć gdyby to miało trwać nawet wieki, No ale Ciebie już się to nie tyczy:) Moja córcia rośnie jak na drożdżach a gadułka z niej ze hej:) zabki teraz nam wychodzą wiec bywa bardziej marudna ale należy do tych grzecznych dzieci, wiec tylko bywa ciężej:) ale się chwale hohoho zdrowo mi rośnie i to jest najważniejsze. Najlepsze jest to ze właśnie jesteśmy na etapie kupna ciuszków wiosenno letnich i oczywiste jest ze Laura ma już tyle ciuchów ze masakra, tyle więcej stylizacji ode mnie ze szafy się nie zamykają Także ten, już niedługo poznasz to najcudowniejsze uczucie na świecie, jakim jest bycie mama
Eltasz, loret1, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
Bardzo długo się starałam o to uczucie i mam nadzieję że nie zniknie
Cieszę się że dzieciaczki Wam rosną :*:*:*
Margo jak co to potem pohandlujemy ciuszkami .... dobra nie wybiegam tak daleko
24.04 ma usg, kociokwiku dostane do tego czasu. Teraz jestem na L4 i siedzie na necie i pierdoły czytam
Pod koniec maja mam komunie Młodej w Irlandii, nie wiem co zrobić , bilety mam kupione a siostra mi teraz zabrania przylecieć. Wiem że decyzja dr będzie najważniejsza, ale nawet jak pozwoli to ...kurcze nie wiem co robić...Saramago, loret1 lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Jastin OMG tak sie ciesze, gratulacje!!!! Cudownie!!!! Odezwij sie!Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Jastinek zaciążył ??? Gratulacje.
Dziękuję za kciuki dziewczyny. Przydały się bo 18dpt beta 4761.
Eltasz mówi że dobrze, muszę jej wierzyć
Eltasz, Margaret.Se, MoBo, loret1 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
ana167 wrote:Ja w 19 tpt mialam z 1900, twoja jest cudna..
Ino ze mnie podano 5cio dniowego kropka. A Ty?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają