35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo dobra, my tu pitu pitu, ale czas ustawiać się w kolejce, więc która najszybciej testuje? Lore? Chyba Ty? 2 dni zostały ?
A kto następny? Piszcie daty, to po kolei będziemy czarować i oby stawać w kolejce ciążowej!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 15:43
Margaret.Se, Eltasz lubią tę wiadomość
-
milka1 wrote:No dobra, my tu pitu pitu, ale czas ustawiać się w kolejce, więc która najszybciej testuje? Lore? Chyba Ty? 2 dni zostały ?
A kto następny? Piszcie daty, to po kolei będziemy czarować i oby stawać w kolejce ciążowej!!!
Troche się pomieszało z ta kolejką ale nie wspominajmy tylko idzmy do przodu
Lore za dwa dni
Aszka za jakis tydzien chyba
Ja 2-go czerwca w urodziny mojego, wiec musi byc pozytywny bo taki zaplanowałam prezent
MoBo, milka1, aszka, Eltasz lubią tę wiadomość
-
Bedzie to mój 14dpo ovu
milka1, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczyli
Lore
Aszka (ja w tym samym terminie ale nie w tym cyklu kuźwa!)
MArgaret
no dobra, czekamy na resztę , które kiedy mają termin
tak, do przodu idziemy, czasu nie da się cofnąć niestety, ale kolejka czeka na nas wszystkie, więc ruszajmy do niej!
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
milka1 wrote:czyli
Lore
Aszka (ja w tym samym terminie ale nie w tym cyklu kuźwa!)
MArgaret
no dobra, czekamy na resztę , które kiedy mają termin
tak, do przodu idziemy, czasu nie da się cofnąć niestety, ale kolejka czeka na nas wszystkie, więc ruszajmy do niej!
No niestety czasu nie cofniemy, ja miałam byc druga w kolejce zaraz za Jot, niestety... więc skoro mam byc druga to jedna z w/w musi byc pierwsza no chyba nasze forum idzie równo każda po kolei to będe trzecia ;)i niech tak się stanie -
Cholera mam dzisiaj dzień wolnny i miałam posprzątać ale zabijcie mnie nie mam siły, zmeczona jestem na maxa. Póbuje sie troche podrecic i cokolwiek zrobic bo w syfie nie lubie siedziec
milka1, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Cholera mam dzisiaj dzień wolnny i miałam posprzątać ale zabijcie mnie nie mam siły, zmeczona jestem na maxa. Póbuje sie troche podrecic i cokolwiek zrobic bo w syfie nie lubie siedziec
Ha, ja mam to samo dzisiaj, nie chce mi się strasznie, ale musze się streścić bo mój niedługo wraca, więc chcę zdążyć z robotą
A cyc mnie boli już, jakbym jutro miała dostac @ ot coś zaczynam myśleć, że w tym miesiącu przyjdzie szybciej (i dobrze! szybciej do następnego cyklu!) ot, co!Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość
-
milka1 wrote:Ha, ja mam to samo dzisiaj, nie chce mi się strasznie, ale musze się streścić bo mój niedługo wraca, więc chcę zdążyć z robotą
A cyc mnie boli już, jakbym jutro miała dostac @ ot coś zaczynam myśleć, że w tym miesiącu przyjdzie szybciej (i dobrze! szybciej do następnego cyklu!) ot, co!
Niech przylezie czerwona morda szybciej nowy cykl i starankamilka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane moje
Dziekuje Wam bardzo za zyczenia i za pamiec :*
Macie racje, byl kac, ale poszlismy na spacer z psami i mi lepiej
Widze ze szykuje sie wielkie testowanie! Kciuki mam juz zacisniete! Ja chyba w kolejce jestem ostatnia.
Milka, a moze nie wszystko stracone?
Lore lec po test i nie trzymaj nas w niepewnosci
Margaret, wyhodowalas super hiper jajko Super ale dobrze ze juz nie boli. A moze idz do tego gina, przynajmniej sprawdzisz czy jajko peklo?
Mobo, co Ty marudzisz ze skok marny? Najwazniejsze ze jest. Nie musi byc od razu 38 stopni
Aszka idziesz jutro na progesteron?
MoBo, Margaret.Se, milka1, aszka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi sie tez nic nie chce, miałam w pracy dzis tak ze godzina luzu, godzina mega pracy, godzina luzu godzina mega pracy i nie mam ochoty na sprzatnie. Zostawię jak jest, jutro z moim ogarniemy. Jutro tez musimy zrobic zakupy bo w niedziele zielone swiatki i wolne. Bede testowac 29.05 ale pewnie tylko zeby potwierdzic - miałam odłozyć troche w tym m-cu na invitro, ale sie okazało ze moj musi zrobic jakis tam długi kurs i trzeba kase zapłacić, takze chyba jednak wezmiemy pozyczke na invitro, tzn nie teraz ale pozniej.
She wolf jak dobre urodziny to dobry cały rok
Margaret ale byłoby fajnie, w urodziny Twojego
MoBo u mnie ovufriend wcale nie zaznaczył owulacji zwariował jak zaznaczyłam inseminacje
Milka miłego rowniez weekendu i pamietaj ze sie walczy dalejMargaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Milka nadzieja jest zawsze ile czasu przed owulka sie przytulaliscie?
Aszka nie kwalifikujesz sie do rzadowego? Kurcze w UK to strasznie drogie a w moim rejonie refunduja tylko jedno podejscie25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
aszka wrote:Mi sie tez nic nie chce, miałam w pracy dzis tak ze godzina luzu, godzina mega pracy, godzina luzu godzina mega pracy i nie mam ochoty na sprzatnie. Zostawię jak jest, jutro z moim ogarniemy. Jutro tez musimy zrobic zakupy bo w niedziele zielone swiatki i wolne. Bede testowac 29.05 ale pewnie tylko zeby potwierdzic - miałam odłozyć troche w tym m-cu na invitro, ale sie okazało ze moj musi zrobic jakis tam długi kurs i trzeba kase zapłacić, takze chyba jednak wezmiemy pozyczke na invitro, tzn nie teraz ale pozniej.
She wolf jak dobre urodziny to dobry cały rok
Margaret ale byłoby fajnie, w urodziny Twojego
MoBo u mnie ovufriend wcale nie zaznaczył owulacji zwariował jak zaznaczyłam inseminacje
Milka miłego rowniez weekendu i pamietaj ze sie walczy dalej
Ehhh ta kasa, gdyby nie ona zapewne juz dawno bysmy wszystkie były po ivitro
Aszka ja tez sie przekonałam ze tylko mierzenie temp i sprawdzanie sluzu cos daje i wiem kiedy mam ovulke, w zeszłym miesiacu dwa razy mi wyznaczało ovulację
Kurcze prezent miałabym jak marzenie na urodziny i oby "doszedł" ten prezent na czas -
She Wolf wrote:Milka nadzieja jest zawsze ile czasu przed owulka sie przytulaliscie?
Aszka nie kwalifikujesz sie do rzadowego? Kurcze w UK to strasznie drogie a w moim rejonie refunduja tylko jedno podejscie
Ja tez sie nie kwalifikuje, za stara jestem -
Jutro będzie piekna pogoda, usiadłam sobie i patrze przez okno na zachód słońca i jest taki piekny, pomarańczowy i chmurki ułozone w rulony
Patrze na prognoze pogody i zero słonca i przelotny deszc hmmm zawsze jak był taki cudny zachód to następnego dnia piekna pogoda hmm nie tylko w moim organiźmie burza cykli co miesiac ale i w pogodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 20:54
-
milka1 wrote:24.05 Lore - pamiętaj, że mam w niedzielę imieniny - więc zrób mi prezent!
30.05? Aszka
02.06 Margaret i Mobo
a reszta?
Miłego wieczorka życzę. Ja znowu w robocie kiblujeEltasz