35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny, kochane jesteście :)Chociaż coraz bardziej się nakręcam, co jakiś czas zapala się mi lampka w głowie "zluzuj". Tyle razy się nie udało, czemu akurat teraz. Naprawdę pierdolnik w głowie
milka1 lubi tę wiadomość
I will live my life!!!
-
nick nieaktualnyLore wrote:Dzięki dziewczyny, kochane jesteście :)Chociaż coraz bardziej się nakręcam, co jakiś czas zapala się mi lampka w głowie "zluzuj". Tyle razy się nie udało, czemu akurat teraz. Naprawdę pierdolnik w głowie
A czemu akurat nie teraz? A dlaczego nie? A jak nie, to dlaczego masz sobie zabraniać wkręcania się i swojego pierdolnika w głowie - nikomu tym krzywdy nie robisz
Ja wiedząc, że miesiąc stracony chwilami mam taki głosik diabełka podpuszczającego (a może jakiś tam się uchował dłużej, a czemu nie, może jednak, skoro myślę, że stracony, to może właśnie się okaże, że nie? )
Więc Lore, każda z nas ma swój pierdolnik w głowie, i każda ma gdzieś tam cichą nadzieję, nawet jeżeli o tym nie piszemy.
W zasadzie przepraszam, nie powinnam wypowiadac się za inne dziewczyny.
Ja mam też swój pierdolnik. Tylko już coraz mniej przeżywam porażki
Tak, słyszymy - nie nakręcaj się, nic Ci to nie da, ale na mnie to nie działa, tylko się dołuję, chociaż wiem, że to jest prawdaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 12:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO proszę, a propos książki, którą zamawiam, tutaj jest film o tej właśnie książce, o której opowiada sam autor
Właśnie skończyłam oglądać i powiem, że teraz zdecydowanie kupię.
https://www.youtube.com/watch?v=81Ty19HEIXo&list=PL8E386EF06218A96C&index=46 -
Hej dziewczynki :*
Czytałam kiedys o testach i te płytkowe podobno sa najbardziej czułe i najlepsze ot tyle co do testów
Wizyte mam na 25 czy w poniedziałek i mysle czy jej nie odwołać, bo po pierwsze juz mnie nic nie boli, no raz na 2 godz cos subtelnie a przy dotyku juz nic nie czuje. Jednym słowem te bole były spowodowane jajcami czy jajcem i musiały byc wielkie bo nigdy albo dawno temu ze nie pamietam tak bolały przy dotyku. Po drugie jak dzisiaj nie odwołam wizyty a się nei zjawie bo a nóż z pracy nie wyjde o tej co planuje to muszę zapłacic za wizyte w całosci mimo ze mnie na niej nie bedzie. taka polityka firmy i tak sie widocznie cenią
Lore a który masz dc po ovulacji? i jakie długie masz zazwyczaj dni luteinowe?
MoBo tez masz super talent mi wyznaczyło juz ovulacje na wykresie i tak jak miałam faktycznie na 19tego czyli dzisiaj 3dzień po
Aszka dobrze ze pobolewa na @ to tez objaw ciąży
Ojj dziewczynki nerwy wszystko blokuja i robią spustoszenie w organiźmie ale niestety w tych czasach nie ma sznasy na spokój i wyciszenie. Musimy chociaz w domu stworzyc ostoje spokoju, w takim % ile tylko możemy i nie same wiadomo bo do tanga trzeba dwojga jak we wszystkimmilka1, MoBo lubią tę wiadomość
-
aaaa i temp mi dzisiaj skoczyła jak szalona
milka1, MoBo, aszka, Lore lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:A ja sie pytam gdzie jest Adelajda? sem przypomniala.
Adelajda zapracowana ale myśle że dzisiaj sie odezwie a na bank jutro -
Margaret.Se wrote:aaaa i temp mi dzisiaj skoczyła jak szalona
No moj gin twierdzil, ze po zastrzyku u mnie tez skoczy no to mu pokaze ze sie mylil dziwic sie of, ze nie wie kiedy mialam owulke, glupote mi wyznaczylo i tyle. -
MoBo wrote:No moj gin twierdzil, ze po zastrzyku u mnie tez skoczy no to mu pokaze ze sie mylil dziwic sie of, ze nie wie kiedy mialam owulke, glupote mi wyznaczylo i tyle.
Hmm Kochana Ty byłas u lekarza z rana albo w południe a wiesz ze wieczorem lub w nocy mogło jajecko pęknąć ale tez fakt że moze sie mylic. Najważniejsze że wzbija się w górę Ja dwa cykle temu w detektorze oznak ciązy miałam 87% hahahha a ciązy jak nie było tak... teraz jestWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 13:48
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Hmm Kochana Ty byłas u lekarza z rana albo w południe a wiesz ze wieczorem lub w nocy mogło jajecko pęknąć ale tez fakt że moze sie mylic. Najważniejsze że wzbija się w górę Ja dwa cykle temu w detektorze oznak ciązy miałam 87% hahahha a ciązy jak nie było tak... teraz jest
MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:ten detektor to bujda:D ja raz mialam ponad 90% teraz tylko tempke mierze.
Dokladnie, dlatego nie wykupiłam juz premium, niepotrzebne mi to jest w ogóleMoBo lubi tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Hmm Kochana Ty byłas u lekarza z rana albo w południe a wiesz ze wieczorem lub w nocy mogło jajecko pęknąć ale tez fakt że moze sie mylic. Najważniejsze że wzbija się w górę Ja dwa cykle temu w detektorze oznak ciązy miałam 87% hahahha a ciązy jak nie było tak... teraz jest
Zastrzyk byl punkt 18.00 w 12dc i jajo bylo na usg. Z tego co czytalam to owulka jest najczesciej miedzy 3-5 rano (dlatego w dniu skoku polecaja seksik z rana).
Jak czasami patrze na wykresy z objawami i az trzeba przewijac strone do dolu: biegunka, pomieszana z swedzacymi cyckami, bolem brzucha, janikow, jajnika kazdego z kolei, zimnem, cieplem, mdlosciami, sennoscia i bezsennoscia w jeden dzien to mysle idz ty do lekarza dziewczyno bo 'cos' konkretnie jest z Toba nie takMargaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Zastrzyk byl punkt 18.00 w 12dc i jajo bylo na usg. Z tego co czytalam to owulka jest najczesciej miedzy 3-5 rano (dlatego w dniu skoku polecaja seksik z rana).
Jak czasami patrze na wykresy z objawami i az trzeba przewijac strone do dolu: biegunka, pomieszana z swedzacymi cyckami, bolem brzucha, janikow, jajnika kazdego z kolei, zimnem, cieplem, mdlosciami, sennoscia i bezsennoscia w jeden dzien to mysle idz ty do lekarza dziewczyno bo 'cos' konkretnie jest z Toba nie tak
hahahah wiem ja tez jak kiedys zerkałam to szok ile tego dwa cykle temu tez zapisałam wykres na maxa, zobaczymy jakie teraz objawy sie pojawią. Jak ovu najczesciej miedzy 3a5 rano a bzyk był o 1 w nocy to idelanie chociaz go wpisałam na 19a był juz 20-ty ale noc wiec jako wieczór wczesniejszyMoBo lubi tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:hahahah wiem ja tez jak kiedys zerkałam to szok ile tego dwa cykle temu tez zapisałam wykres na maxa, zobaczymy jakie teraz objawy sie pojawią. Jak ovu najczesciej miedzy 3a5 rano a bzyk był o 1 w nocy to idelanie chociaz go wpisałam na 19a był juz 20-ty ale noc wiec jako wieczór wczesniejszy
Gdzie ty energie znajdujesz na seksy o 1 tylko pogratulowac
Sroka poleca bzyki jakos o 5 - bo sperma i jajo potrzebuje podobna ilosc czasu zeby byly gotowe (kolo 5-6 godzin)
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Gdzie ty energie znajdujesz na seksy o 1 tylko pogratulowac
Sroka poleca bzyki jakos o 5 - bo sperma i jajo potrzebuje podobna ilosc czasu zeby byly gotowe (kolo 5-6 godzin)
Ło matko, o 5.00 rano bzykanko? To chyba tylko na wyjeździe z patrzeniem na wschód słońca, bo inaczej nie ma opcji!!! Budzik skutecznie by mnie zniechęciłMoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MoBo wrote:Gdzie ty energie znajdujesz na seksy o 1 tylko pogratulowac
Było i dwa dni wczesniej to tez gitarka
No kochana energii to za wiele nie było ale czyn był wiadomo jaki, więc poświecic sie trzeba było jak czułam bóle ovulacyjneMoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
milka1 wrote:Ło matko, o 5.00 rano bzykanko? To chyba tylko na wyjeździe z patrzeniem na wschód słońca, bo inaczej nie ma opcji!!! Budzik skutecznie by mnie zniechęcił
Z takiego rańca u mnie tez nie ma mowy hahahha z wyjatkiem wakacji i zycia przy tym beztroskiego to i by się wtedy zadziałałoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 15:29
milka1, MoBo lubią tę wiadomość
-
Moja koleżanka urodziła jakies dwa tygodnie temu a dzisiaj patrze na fejsie demotywator
"MIAŁAM NAJPIEKNIEJSZY SEN W ZYCIU
ŚNIŁO MI SIE ŻE SIĘ WYSPAŁAM" HAHAHHA
Daje jej maleństwo popalićmilka1, aszka lubią tę wiadomość