X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • Lore Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, kochane jesteście :)Chociaż coraz bardziej się nakręcam, co jakiś czas zapala się mi lampka w głowie "zluzuj". Tyle razy się nie udało, czemu akurat teraz. Naprawdę pierdolnik w głowie :/

milka1 lubi tę wiadomość

I will live my life!!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    Dzięki dziewczyny, kochane jesteście :)Chociaż coraz bardziej się nakręcam, co jakiś czas zapala się mi lampka w głowie "zluzuj". Tyle razy się nie udało, czemu akurat teraz. Naprawdę pierdolnik w głowie :/

A czemu akurat nie teraz? A dlaczego nie? A jak nie, to dlaczego masz sobie zabraniać wkręcania się i swojego pierdolnika w głowie - nikomu tym krzywdy nie robisz :-)

Ja wiedząc, że miesiąc stracony chwilami mam taki głosik diabełka podpuszczającego (a może jakiś tam się uchował dłużej, a czemu nie, może jednak, skoro myślę, że stracony, to może właśnie się okaże, że nie? )

Więc Lore, każda z nas ma swój pierdolnik w głowie, i każda ma gdzieś tam cichą nadzieję, nawet jeżeli o tym nie piszemy.
    W zasadzie przepraszam, nie powinnam wypowiadac się za inne dziewczyny.

Ja mam też swój pierdolnik. Tylko już coraz mniej przeżywam porażki :-)

Tak, słyszymy - nie nakręcaj się, nic Ci to nie da, ale na mnie to nie działa, tylko się dołuję, chociaż wiem, że to jest prawda :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 12:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret?? A jak tam u Ciebie? Dalej Ciebie boli? Jakoś zaraz wizytę będziesz miała 25, czy 26?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O proszę, a propos książki, którą zamawiam, tutaj jest film o tej właśnie książce, o której opowiada sam autor :-)
    Właśnie skończyłam oglądać i powiem, że teraz zdecydowanie kupię.

https://www.youtube.com/watch?v=81Ty19HEIXo&list=PL8E386EF06218A96C&index=46

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :*

Czytałam kiedys o testach i te płytkowe podobno sa najbardziej czułe i najlepsze ot tyle co do testów :)

Wizyte mam na 25 czy w poniedziałek i mysle czy jej nie odwołać, bo po pierwsze juz mnie nic nie boli, no raz na 2 godz cos subtelnie a przy dotyku juz nic nie czuje. Jednym słowem te bole były spowodowane jajcami czy jajcem i musiały byc wielkie bo nigdy albo dawno temu ze nie pamietam tak bolały przy dotyku. Po drugie jak dzisiaj nie odwołam wizyty a się nei zjawie bo a nóż z pracy nie wyjde o tej co planuje to muszę zapłacic za wizyte w całosci mimo ze mnie na niej nie bedzie. taka polityka firmy i tak sie widocznie cenią

Lore a który masz dc po ovulacji? i jakie długie masz zazwyczaj dni luteinowe?

MoBo tez masz super talent :) mi wyznaczyło juz ovulacje na wykresie i tak jak miałam faktycznie na 19tego czyli dzisiaj 3dzień po

Aszka dobrze ze pobolewa na @ to tez objaw ciąży :)

Ojj dziewczynki nerwy wszystko blokuja i robią spustoszenie w organiźmie ale niestety w tych czasach nie ma sznasy na spokój i wyciszenie. Musimy chociaz w domu stworzyc ostoje spokoju, w takim % ile tylko możemy i nie same wiadomo bo do tanga trzeba dwojga jak we wszystkim :)

milka1, MoBo lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie pytam gdzie jest Adelajda? sem przypomniala.

Margaret.Se lubi tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa i temp mi dzisiaj skoczyła jak szalona :)

milka1, MoBo, aszka, Lore lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    A ja sie pytam gdzie jest Adelajda? sem przypomniala.

Adelajda zapracowana ale myśle że dzisiaj sie odezwie a na bank jutro :)

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    aaaa i temp mi dzisiaj skoczyła jak szalona :)

No moj gin twierdzil, ze po zastrzyku u mnie tez skoczy :P no to mu pokaze ze sie mylil :) dziwic sie of, ze nie wie kiedy mialam owulke, glupote mi wyznaczylo i tyle.

l22ndf9her11uere.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    No moj gin twierdzil, ze po zastrzyku u mnie tez skoczy :P no to mu pokaze ze sie mylil :) dziwic sie of, ze nie wie kiedy mialam owulke, glupote mi wyznaczylo i tyle.

Hmm Kochana Ty byłas u lekarza z rana albo w południe a wiesz ze wieczorem lub w nocy mogło jajecko pęknąć ale tez fakt że moze sie mylic. Najważniejsze że wzbija się w górę :) Ja dwa cykle temu w detektorze oznak ciązy miałam 87% hahahha a ciązy jak nie było tak... teraz jest ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 13:48

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Hmm Kochana Ty byłas u lekarza z rana albo w południe a wiesz ze wieczorem lub w nocy mogło jajecko pęknąć ale tez fakt że moze sie mylic. Najważniejsze że wzbija się w górę :) Ja dwa cykle temu w detektorze oznak ciązy miałam 87% hahahha a ciązy jak nie było tak... teraz jest ;)
    ten detektor to bujda:D ja raz mialam ponad 90% :D teraz tylko tempke mierze.

MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    ten detektor to bujda:D ja raz mialam ponad 90% :D teraz tylko tempke mierze.

Dokladnie, dlatego nie wykupiłam juz premium, niepotrzebne mi to jest w ogóle :)

MoBo lubi tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:

Zastrzyk byl punkt 18.00 w 12dc i jajo bylo na usg. Z tego co czytalam to owulka jest najczesciej miedzy 3-5 rano (dlatego w dniu skoku polecaja seksik z rana).
    Jak czasami patrze na wykresy z objawami i az trzeba przewijac strone do dolu: biegunka, pomieszana z swedzacymi cyckami, bolem brzucha, janikow, jajnika kazdego z kolei, zimnem, cieplem, mdlosciami, sennoscia i bezsennoscia w jeden dzien to mysle idz ty do lekarza dziewczyno bo 'cos' konkretnie jest z Toba nie tak :D

Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Zastrzyk byl punkt 18.00 w 12dc i jajo bylo na usg. Z tego co czytalam to owulka jest najczesciej miedzy 3-5 rano (dlatego w dniu skoku polecaja seksik z rana).
    Jak czasami patrze na wykresy z objawami i az trzeba przewijac strone do dolu: biegunka, pomieszana z swedzacymi cyckami, bolem brzucha, janikow, jajnika kazdego z kolei, zimnem, cieplem, mdlosciami, sennoscia i bezsennoscia w jeden dzien to mysle idz ty do lekarza dziewczyno bo 'cos' konkretnie jest z Toba nie tak :D

hahahah wiem ja tez jak kiedys zerkałam to szok ile tego :) dwa cykle temu tez zapisałam wykres na maxa, zobaczymy jakie teraz objawy sie pojawią. Jak ovu najczesciej miedzy 3a5 rano a bzyk był o 1 w nocy to idelanie :) chociaz go wpisałam na 19a był juz 20-ty ale noc wiec jako wieczór wczesniejszy

MoBo lubi tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    hahahah wiem ja tez jak kiedys zerkałam to szok ile tego :) dwa cykle temu tez zapisałam wykres na maxa, zobaczymy jakie teraz objawy sie pojawią. Jak ovu najczesciej miedzy 3a5 rano a bzyk był o 1 w nocy to idelanie :) chociaz go wpisałam na 19a był juz 20-ty ale noc wiec jako wieczór wczesniejszy

Gdzie ty energie znajdujesz na seksy o 1 :) tylko pogratulowac :) :)
    Sroka poleca bzyki jakos o 5 - bo sperma i jajo potrzebuje podobna ilosc czasu zeby byly gotowe (kolo 5-6 godzin)

Margaret.Se lubi tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Sroka poleca bzyki jakos o 5 - bo sperma i jajo potrzebuje podobna ilosc czasu zeby byly gotowe (kolo 5-6 godzin)

Ło matko, o 5.00 rano bzykanko? To chyba tylko na wyjeździe z patrzeniem na wschód słońca, bo inaczej nie ma opcji!!! Budzik skutecznie by mnie zniechęcił ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się cieszę, że póki co, to my się cieszymy faktem płodzenia o różnych porach i dniach, miejscach, jak nas najdzie.

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:

Było i dwa dni wczesniej to tez gitarka :)
    No kochana energii to za wiele nie było ale czyn był wiadomo jaki, więc poświecic sie trzeba było jak czułam bóle ovulacyjne :)

MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    Ło matko, o 5.00 rano bzykanko? To chyba tylko na wyjeździe z patrzeniem na wschód słońca, bo inaczej nie ma opcji!!! Budzik skutecznie by mnie zniechęcił ;-)

Z takiego rańca u mnie tez nie ma mowy hahahha z wyjatkiem wakacji i zycia przy tym beztroskiego to i by się wtedy zadziałało :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 15:29

milka1, MoBo lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka urodziła jakies dwa tygodnie temu a dzisiaj patrze na fejsie demotywator
    "MIAŁAM NAJPIEKNIEJSZY SEN W ZYCIU
    ŚNIŁO MI SIE ŻE SIĘ WYSPAŁAM" HAHAHHA
    Daje jej maleństwo popalić :)

milka1, aszka lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
‹‹ 113 114 115 116 117 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ