35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:A nie jest tak, ze odstawia sie progesteron po tescie?
Moj sie tym razem bardzo rozgadal i wyraznie 3 razy powtorzyl pod koniec tabletek test i jak ciazy nie ma to odstawic, a jak + to brac dalej i szybko przybiec po wiecej. -
nick nieaktualnyMoBo wrote:A mierzycie tempki dowcipnie czy dogebnie?
Bo bedzie roznica nawet do 0.15 - dowcipne beda wyzsze.Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymilka1 wrote:MoBo, Ty się interesujesz kulturą wschodu? A czytałaś może Tenzin Wangyal Rinpocze - Przebudzenie Świetlistego Umysłu ?
Będę dzisiaj zamawiała i ciekawa jestem, recenzje fajne, dotyczy medytacji.milka1 lubi tę wiadomość
-
MoBo wrote:A nie jest tak, ze odstawia sie progesteron po tescie?
Moj sie tym razem bardzo rozgadal i wyraznie 3 razy powtorzyl pod koniec tabletek test i jak ciazy nie ma to odstawic, a jak + to brac dalej i szybko przybiec po wiecej.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
aszka wrote:MoBo ja z progesteronem nie mam problemu wiec po 10 dniach odstawiam zeby 2 przyszła szybciej. Jak ma ciaza sie utrzymac to i tak sie utrzyma czy odstawisz po 10 czy 14 dniach.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Milka wiesz ja sama nie wiem czym sie dokladnie interesuje Do tej pory czytalam o chinskim podejsciu e.g akupunkturze, acupressure, leczeniu, yoga, technikach oddechu etc Podejscia i techniki wchodu bede sie roznic, Tybetanskie bedzia zblizone do Indyjskiej- czyli jak chinczycy maja Yin/Yang to tam bedzie Slonce/Ksiezyc (tak to chyba nazywaja i swiatlo jako energia). Duzo bedzie sie operalo na technice oddychania - wiec sie przygotuj na duzo wdechow i wydechow
Wlasnie wczoraj spotkalam sie z kolezanka ktora byla miesiac w indiach na kursie i szczerze bardzo zachecila mnie do poczytania czegos - no i darmowe lekcje oddychania i yogi mi sie dostana
Mysle, ze ksiazka zapowiada sie fajnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 13:48
milka1, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMasz rację Mobo, róznią się między sobą, ale wszystko oparte na harmonii z wewnętrznym JA o energii, czyli tak jak piszesz
szukam dla siebie form wyciszenia, panowanie nad stresem i radzenia sobie z nim, pozytywnego myślenia i coś, co ciągle tu piszę, czyli pozytywne myślenie
Szukam różnych technik, bo jak wiadomo, dla każdego dobre co innego
Zdam relację jak przeczytam.
Medytacja wpływa na komórki i nawet w tym filmie co rano załączyłam jest wzmianka o kobietach, które mają problem z zajściem w ciążę.
Póki co uciekam, obiad szykowacaszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:W październiku zrobiłam jak piszesz. Nie utrzymała się. Długo plułam sobie w brodę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 14:18
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dokładnie tak. Nie wiem też po co badać progesteron jeżeli bierze się luteinę. Wynik będzie zafałszowany. Tylko dydesteron (duphaston) nie wpływa na wyniki progesteronu produkowanego przez ciałko żółte.
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Milka wiesz ja sama nie wiem czym sie dokladnie interesuje Do tej pory czytalam o chinskim podejsciu e.g akupunkturze, acupressure, leczeniu, yoga, technikach oddechu etc Podejscia i techniki wchodu bede sie roznic, Tybetanskie bedzia zblizone do Indyjskiej- czyli jak chinczycy maja Yin/Yang to tam bedzie Slonce/Ksiezyc (tak to chyba nazywaja i swiatlo jako energia). Duzo bedzie sie operalo na technice oddychania - wiec sie przygotuj na duzo wdechow i wydechow
Wlasnie wczoraj spotkalam sie z kolezanka ktora byla miesiac w indiach na kursie i szczerze bardzo zachecila mnie do poczytania czegos - no i darmowe lekcje oddychania i yogi mi sie dostana
Mysle, ze ksiazka zapowiada sie fajnie.milka1, MoBo lubią tę wiadomość
-
Kurde czytam o tym lektrozolu a tu info, ze sa podejrzenia defektow plodow przez osoby stosujace ten lek. W stanach firma producujaca ten lek rozeslala ostrzezenie do klinik, mowiace o wypadkach wystapienia defectow. Mimo, ze nie zostalo to potwierdzone badaniami, firma zabezpiecza sie przed wezwaniami do sadu. W Indiach zostal oficjalnie wycofany.
Jakos szczerze troche mnie strach oblecial
Czy ktos sie tez z tym zetknal?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 16:32
-
Lore wrote:ale mi dziś pykła tempka z 36.4 od wczoraj na 37
Super oby została tak wysoko, dobrze wróży jak masz a trzy dni dostac @Lore, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Kurde czytam o tym lektrozolu a tu info, ze sa podejrzenia defektow plodow przez osoby stosujace ten lek. W stanach firma producujaca ten lek rozeslala ostrzezenie do klinik, mowiace o wypadkach wystapienia defectow. Mimo, ze nie zostalo to potwierdzone badaniami, firma zabezpiecza sie przed wezwaniami do sadu. W Indiach zostal oficjalnie wycofany.
Jakos szczerze troche mnie strach oblecial
Czy ktos sie tez z tym zetknal?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 19:24
MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny