35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem , wiem, ze jest takie forum i pewnie doacze, ale chcialam zawiazac grupe tych dziewczyn, ktore w tym wieku sie staraja a nigdy jeszcze nie tulily w ramionach wlasnego dziecka. To jednak troche co innego
Kajaoli, padington, Saramago, Jastin76, krycha.stara, Aqu, antubis84, KateAtia, Kłymcza, uduchowiona, Monux lubią tę wiadomość
-
Hej, ja w tym roku w lipcu skoncze 36 lat i staramy sie o nasze malenstwo prawie 3 lata (nie pamietam ktory dokladnie cykl, bo trudno zliczyc Na ovu to moj 3-ci cykl. Razniej mi, ze nie jestem sama, natomiast mam nadzieje, ze wkrotce sie doczekamy
iwcia77, Renka, inessa, polarmiś, ewka80, moraki78, Rania lubią tę wiadomość
-
Renka wrote:No i juz troche razniej z innymi 'staruszkami' . Dziewczyny, jestescie w trakcie jakiegos leczenia, czy po prostu sie staracie?
moremi, iwcia77, samira, peppapig, ewka80, anasan79 lubią tę wiadomość
-
Witajcie !Pewnie jestem tu najstarsza bo w lipcu stuknie mi 46! Nadal nie poddajemy się i staramy się o dzidziusia mimo że dwie ciąże poroniłam ,przeszliśmy też inseminację niestety bez powodzenia. Mam dwoje dorosłych dzieci z pierwszego małżeństwa. Ponieważ bardzo kocham mojego męża dla niego zrobię wszystko żeby poczuł się prawdziwym Tatusiem.Powiedziano mi, że w tym wieku to już loteria,jeśli załapie to naturalna metodą.IN vitro nie daje żadnej pewności że będę w ciąży,a skoro mam dobre wyniki to istnieją realne choć niewielkie szanse na poczęcie.Dla nas nawet gdyby tu był tylko 1% to zawsze jest jakaś nadzieja że nam się uda i doczekamy się naszego MALEŃSTWA!!!
inessa, mysza1975, Reni, Mega, moremi, samira, Mango, malgos741, stysia, efcia, Kajaoli, polarmiś, Kate 75, Viv78, Lavendula, peppapig, ako99, Żanet, Navi, MartaDidinio, Englein, Ewosińska, Perle, supermama, Storczyk31, Bergo, Foto_Anna, Jastin76, Rania, Kitty.Noir, Anna1975 lubią tę wiadomość
hipcia
-
Witam was wszystkie:) Mam 38 lat i jest to moja druga ciaza, w tamtym roku niestety sie nie udalo. Teraz czekamy ze spokojem i jestesmy dobrej mysli.
Wspieram i goraco dopinguje wszystkim przyszlym mamusiom 35+, nie sluchajcie przestarzalych opinii i myslcie pozytywnieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 15:43
Panda, polarmiś, Kate 75, Ola_czeka, Kasia 83 lubią tę wiadomość
-
ja ja ja... sie staram...36 w listopadzie stuknie..syn 15 lat..a teraz ten wymarzony kochany mezczyzna z ktorym chce zalozyc rodzine..i dzeciatko ktorego oboje pragniemyn:)
iwcia77, samira, polarmiś, Kate 75, Kajaoli, peppapig, Foto_Anna, Asia Ł, Alinka lubią tę wiadomość
-
Skończyłam 35 lat w marcu tego roku. Staramy się o pierwsze dziecko od listopada 2013. W lutym poroniłam - puste jajo płodowe. Od lutego minął już 3 cykl i zaczynamy starania od początku!
polarmiś, samira, iwcia77, Kate 75, Kajaoli, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParagonik_93 wrote:Skończyłam 35 lat w marcu tego roku. Staramy się o pierwsze dziecko od listopada 2013. W lutym poroniłam - puste jajo płodowe. Od lutego minął już 3 cykl i zaczynamy starania od początku!
-
Witam,
mam juuuuż 39 lat i staramy się od 2012. Zaszłam od razu w 1CS, ale niestety poroniłam w 5 tyg.. Druga ciąża w 2013 w 2cs ale też nie zakończona dobrze - puste jajo płodowe, zabieg usunięcia w 9 tyg.
Teraz mamy 3cs i dwa dni temu test pozytywny. Umieram ze strachu...moremi, iwcia77, Kajaoli, Paragonik_93, Goya77, Kasia 83 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014