35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
aszka wrote:Shimmer maz pewnie nawet nie bedzie wiedzial co to
No właśnie on niestety z tych kumatych Wcześniej musiałam mu jakoś wytłumaczyć dlaczego rano sobie w cipkę termometr wkładam Przyjął to na klatę ale z testami to już boję się, że będzie przegięcie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytakie te nasze "prawdziwe facety" Mój chyba troszkę udaje, że wszystko rozumie bo czasem jego mina mówi że czasem nie rozumie
Nie wytrzymałam, zatestowałam dziś i brak nawet cienia cienia nadziei;) Czyli szykuję się na wakacyjny przyjazd "ciotki Walerii" choć OF przesunął jej najazd o dwa dni choć od lat cykl mam 24 dni. Rzeczywiście to dziwne, że wczoraj nie plamiłam a dziś mój termin @ a tempka dalej podwyższona. Zobaczymy za 2 dni
Dobrego dnia! Trzymam kciuki mocno za Wasze zieloności które się szykują właśnie do zazielenienia niebawem -
Navi wrote:takie te nasze "prawdziwe facety" Mój chyba troszkę udaje, że wszystko rozumie bo czasem jego mina mówi że czasem nie rozumie
Nie wytrzymałam, zatestowałam dziś i brak nawet cienia cienia nadziei;) Czyli szykuję się na wakacyjny przyjazd "ciotki Walerii" choć OF przesunął jej najazd o dwa dni choć od lat cykl mam 24 dni. Rzeczywiście to dziwne, że wczoraj nie plamiłam a dziś mój termin @ a tempka dalej podwyższona. Zobaczymy za 2 dni
Dobrego dnia! Trzymam kciuki mocno za Wasze zieloności które się szykują właśnie do zazielenienia niebawem
To jeszcze nic straconego jak @ brak i temp wysoka za dwa dni siknij znowu -
nick nieaktualnyJa nadal czekam na @bo musze brac lek antygrzybicy niestety po zapaleniu gardla w czerwcu dostalam lek na 5 dni sie okazalo ze za krotko, jakos kilka dni temu mi to wrocilo w zaostrzonej formie (Zawsze mam tak po antybiotyku) i teraz mi lekarz przepisal na 10-12 dni, i tak biore i biore ...ale dlatego pewnie mi przesunelo bo test wiadomo zrobilam i negatywny i tym lepiej bo ten lek jest dosc mocny, ale teraz pewnie jeszcze z kilka co najmniej dni czekania na @.
Navi tak jak pisze shimmer zatestuj w dzien spodziewanej miesiaczki moze bedzie dobra wiadomosc
Powodzenia nam wszystkim.
Jeszcze opisze Wam moja historie bo jest smieszna. Otoz jak ja zaczelam uzywac testow owu to wzielam taki stary kubeczek ktory wczesniej sluzyl do picia np herbaty i nalalam tak siku i zrobilam test i zapomnialam to wylac. A mezus wchodzi do lazienki zobaczyl ten kubelek wzial i mowi: a co tam masz witaminy rozpuszczone to moze wypije a ja nie moje siki HAHAHA. Mina bezcenna:D dobrze ze nie wypil Teraz juz wie i sie zawsze smiejemy z tej historiiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 13:35
shimmer_lip, Navi lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Ja nadal czekam na @bo musze brac lek antygrzybicy niestety po zapaleniu gardla w czerwcu dostalam lek na 5 dni sie okazalo ze za krotko, jakos kilka dni temu mi to wrocilo w zaostrzonej formie (Zawsze mam tak po antybiotyku) i teraz mi lekarz przepisal na 10-12 dni, i tak biore i biore ...ale dlatego pewnie mi przesunelo bo test wiadomo zrobilam i negatywny i tym lepiej bo ten lek jest dosc mocny, ale teraz pewnie jeszcze z kilka co najmniej dni czekania na @.
Navi tak jak pisze shimmer zatestuj w dzien spodziewanej miesiaczki moze bedzie dobra wiadomosc
Powodzenia nam wszystkim.
No czad ja ostatecznie wzielam korek od dezodorantu do sikania moze nikt sie z niego nie bedzie chcial napic
Jeszcze opisze Wam moja historie bo jest smieszna. Otoz jak ja zaczelam uzywac testow owu to wzielam taki stary kubeczek ktory wczesniej sluzyl do picia np herbaty i nalalam tak siku i zrobilam test i zapomnialam to wylac. A mezus wchodzi do lazienki zobaczyl ten kubelek wzial i mowi: a co tam masz witaminy rozpuszczone to moze wypije a ja nie moje siki HAHAHA. Mina bezcenna:D dobrze ze nie wypil Teraz juz wie i sie zawsze smiejemy z tej historii -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNavi wrote:Witajcie Kochane
Nie miałam dostępu do Internetu przez 2 dni.
No nie zdążyłam zatestować, bo zaskoczyła mnie @ No nic, jest najlepiej jak może być... z nową nadzieją w nowy cykl
Bardzo dobrego dnia! -
Navi wrote:Witajcie Kochane
Nie miałam dostępu do Internetu przez 2 dni.
No nie zdążyłam zatestować, bo zaskoczyła mnie @ No nic, jest najlepiej jak może być... z nową nadzieją w nowy cykl
Bardzo dobrego dnia! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJejku, właśnie chciałam Wam odpisać a tu nagle taki straszny trrrach w łazience. Lecę a tam lustro ze ściany w milion kawałków rozpadło się... samo! Prawda, że zaś nie trza zawracać se głowy głupimi przesądami? No oczywiście, że nie trzeba
A chciałam przed tym lustrem napisać, że te cykle wyjątkowo jajcarne będą. Aszko, to my prawie równo zaczynamy a Shimmer Ty prowadź przykładem do zieloności
shimmer_lip, aszka lubią tę wiadomość
-
Oj bardzo chętnie poprowadzę Za to mam problem Znowu Test owu prawie pozytywny, myślę sobie, że jutro może być już całkiem pozytywny A my jedziemy na działkę Tyle, że tam już jest mój tata, siostra i jej mąż, a pokoje mamy dwa No i szkoda mi będzie zmarnować jeden dzień na brak ale z drugiej strony bzyknąć się przy tatusiu też głupio Co robić???
PS. Z ręką na sercu zaczynam myśleć o tym coby wynieść w środku nocy koc na podwórko i bzyknąć się między porzeczkamiaszka, Navi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Oj bardzo chętnie poprowadzę Za to mam problem Znowu Test owu prawie pozytywny, myślę sobie, że jutro może być już całkiem pozytywny A my jedziemy na działkę Tyle, że tam już jest mój tata, siostra i jej mąż, a pokoje mamy dwa No i szkoda mi będzie zmarnować jeden dzień na brak ale z drugiej strony bzyknąć się przy tatusiu też głupio Co robić???
PS. Z ręką na sercu zaczynam myśleć o tym coby wynieść w środku nocy koc na podwórko i bzyknąć się między porzeczkami
Navi to fajnie :DNavi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Oj bardzo chętnie poprowadzę Za to mam problem Znowu Test owu prawie pozytywny, myślę sobie, że jutro może być już całkiem pozytywny A my jedziemy na działkę Tyle, że tam już jest mój tata, siostra i jej mąż, a pokoje mamy dwa No i szkoda mi będzie zmarnować jeden dzień na brak ale z drugiej strony bzyknąć się przy tatusiu też głupio Co robić???
PS. Z ręką na sercu zaczynam myśleć o tym coby wynieść w środku nocy koc na podwórko i bzyknąć się między porzeczkami
Porzeczki - extra! Świetny pomysł! Ty to jeszcze opatentujesz niebawem nową metodę wspierania płodności "poczynanie w porzeczkach jako najskuteczniejsza metoda NPR" ja Ci to mówięaszka, shimmer_lip lubią tę wiadomość