35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTygrys wrote:Witam
Aszka - mam nadzieje, że już ok z żołądkiem, teraz nie trudno o jakieś rozstroje.
Ja przez wakacyjne miesiące odpuściłam sobie monitoring - do września. W sierpniu mamy w planach urlop, zobaczymy, może się udaNavi, Tygrys lubią tę wiadomość
-
Kochane moje ja się właśnie zaczynam pakować. Jutro rano jedziemy w góry więc i temp nie będzie miarodajna. Poza tym i tak mi spada i jeszcze ta infekcja zaraz po owu więc jakoś nie mam nadziei na ten cykl.
Myślcie o mnie ciepło i trzymajcie się Po 10 sierpnia wracamaszka, Navi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Tygrysie cześć Super, że dołączyłaś
Aszka Bosko, że już dobrze z żołądkiem!
Shimmer Niech Ci będzie szczęśliwie w tych góreckach piknych, hej!
Ja se właśnie wakacje też odpuściłam, a na dodatek nawet jak chciałam się opamiętać i ładnie prowadzić wykres to zapominałam mierzyć tempki. "Zapominałam" raczej rzekłby Freudaszka, Tygrys lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:W gorach codziennie pada burze
Milego dnia dziewczyny
No właśnie wiem, bo mój siostrzeniec jest na kolonii w górach a ja też przejeżdżałam niedawno przez nie.
Wiecie, tak mi dziś kiepskawo Byłam u gina, dziś 12dc/24 i niby wszystko OK ale... tak jakby owulacja albo była dopiero co, co jest mało prawdopodobne lub wcale jej nie było i nie będzie w tym cyklu bo "W kanale szyjki widoczny śluz klarowny. Pochwa niezmieniona. Endometrium gr. 7 mm. W prawym jajniku pęcherzyk 9 mm. Zatoka Douglasa bez wolnego płynu."
Zlecił mi od wrzesnia monitoring a do tego czasu mam zrobić badania endokrynologiczne w zwiazku z tarczycą. I na dodatek tyłozgięcie tłumaczy bóle. Ehhhh... Ale nic to - alleluja i do przodu
Pozdrowienia ciepłe i słoneczne