35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShimmer - jeśli to prawda z ta kukurydzą - to chyba Cię posłucham i będziemy zaliczać każde pole kukurydzy spotkane po drodze ;P
Trzymam kciuki mocno
Wczoraj chwilę załamania miałam, poryczałam się z tego wszystkiego...mąż stwierdził, że razem będziemy płakać... Śmiejemy się, że maluch od początku rodziców nie sucha.
W środę idę do innego lekarza - zobaczymy co powie.
Miłego dniaNavi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJejku jak ja się cieszę z Kukurydzianego Dzieciaka!
Mój monitoring we wrześniu. Nie wiem w sumie czemu tak dopiero zaproponował gin, z przejęcia że nie ma pęcherzyka nie zapytałam czemu nie teraz.
A ten pęcherzyk chyba dojrzewa, bo tak mnie łupi w brzuchu, że masakra. Choć to też może być sprawka "złapania wilka". No mówię Wam, od 3 dni WC moim domem Cykl zatem odpuszczony w całej rozciągłości
Dziewczyny, zatem do kukurydzy biegiem marsz!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAszko, a Ty już jesteś jak dobrze pamiętam po owulce? Bo jak pamiętam podobnie zaczęłyśmy tylko, że u mnie ten cykl taki jakiś niezrozumiały A jak sytuacja u Ciebie? Bo ja trzymam kciuki za Ciebie
Tygrysku, dobry pomysł z konsultacją u innego. Zawsze co dwie głowy to nie jedna, może zwróci uwagę na coś czego tak po ludzku ten obecny nie dostrzega albo uspokoi, że jest dobrze. Wiesz, Wasze Dziecko niechybnie już teraz ma wielką indywidualność i któż będzie mu dyktował kiedy ma przychodzić na świat i jakTygrys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShimmer - jakie wieści?? - bo jak na szpilkach siedzę czekając na info
Navi - może przez wakacje - urlop, człowiek może wyluzowany bardziej i na spokojnie odłożył do września. Z tym lekarzem tez mam taka nadzieję. Przekonamy się w środę wieczorem.
Aszka - robiliśmy badania, problem po obydwu stronach u nas. Ale z tego co mówiła lekarka nie wyklucza naturalnego zajścia. W sumie daliśmy sobie czas do września i jak nic nie wyjdzie to do IUI będziemy się szykować.
A na "wilka" mi pomagała żurawina i urofuraginum...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 14:39
-
nick nieaktualnyNavii ja jestem na leku, tzn juz po i mi znowu wychodzi dziwny wykres, wiec w sumie albo jeszcze jestem przed owu (bo mam długie cykle teraz 44 dni) albo juz po, w sumie z temperatury nie wychodzi, ale mi lekarz mowil, zeby za bardzo sie tym nie sugerowac tzn tempka jak sie bierze ten lek bo moga wychodzic rozne wlasnie takie bzdurki, wiec w sumie tak stawiam ze jeszcze jestem przed tzn na podstawie jednak tempki.
Tygrys wlasnie w innym watku pisałysmy z dziewczynami na temat suplementow dla facetow, np profertil, w google wpisz i mozecie sprobowac wielu facetom sie po takich suplementach poprawiły plemniki (3 miesiace brania - wymiana plemnikow) i sie udalo.
Shimmer pisz jaka beta ładne kreseczki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTygrys wrote:SHIMMER - ale się cieszę - super
Aszka - mój łyka Androvit - lekarka mu przepisała to. Ale na następnej wizycie się spytam o ten lek.