35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTygrys wrote:taaaa...chyba wszystkie tak mamy . Ale w końcu musi się udać. MUSI
Ale przede mną urlop akurat pod koniec wypadnie ovu - więc może akurat tym razem się uda .Navi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Navi wrote:Shimmer Bardzo cieszę się, że brzuch Cię mniej boli a zachcianki, ból piersi i mdłości potwierdzają, że ciałko żółte pracuje dla dzidzia
Dla spokojności idź do tego gina aby się upewnić, że wcale nie trzeba Ci niczego brać jak Twój organizm i dzidzia gracie do jednej bramki
To przejeżdżałaś pewnikiem blisko mnie, bo trasa blisko Krakowa
PS. A z tej osy to rzeczywiście bezczelna chamka! Jak mogła tak zaburzyć raj
Dowodów na obecność maluszka mam jednego dnia więcej drugiego mniej. Oczywiście jak jest ich mniej to jak każda baba się martwię Dziś sobie nawet testa zrobiłam :)I jedyna różnica jest taka, że teraz kreska testowa jest ciemniejsza od kontrolnej
Witaj MikiMiki
Dziewczyny a czy ja Wam pisałam, że poza pola kukurydzy to ja jeszcze zioła o. Sroki pierwszy raz piłam??? Bo nie pamiętam. Nie wiem czy one zadziałały czy nie ale prochów antykoncepcyjnych nie biorę od 2 lat i nic się nie przypałętało Zeszły cykl z premedytacją się starałam i też nic i dopiero w tym coś się zadziało
Aa i jeszcze chyba jutro zrobię betę bo w sumie nawet nie sprawdziłam czy przyrasta i zastanawiam się czy nie zrobić też progesteronu i tego tsh bo było dość wysokie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 10:18
Navi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShimmer dobrze, że nie jesteś uczulona na osy. A u lekarza byłaś już? A te zioła to co za zioła? Widziałam tu wątek o nich - musze poczytać. Dobre to w ogóle? Ja tylko wiesiołka łykam. A w sumie najważniejsze, że Ci się udało .
Witam Lukrysiashimmer_lip, Navi, Lukrysia lubią tę wiadomość
-
Cześć Lukrysia
Tygrysku u lekarza nie byłam. Wizytę z USG mam 9 września. Wizytę państwowo bez usg 21 sierpnia. Nic mi pan dr nie zrobi tak mi się wydaje bez usg więc nie spieszy mi się. Jutro zrobię tą bete jak będzie git to super jak nie to pojadę na jakiś ostry dyżur. Lekarz na tym etapie ciąży w sumie nic nie jest w stanie zrobić. Progesteron mam w normie więc żadnej lutki ani duphastonu pewnie nie dostanę. Ani kropla krwi czy plamienia ze mnie nie wylazła do tej pory. Nie chcę się bez sensu stresować. A w 9 tyg usg mi prawdę powie i to ostateczną prawdę Czuję się gites i tego się będę trzymać
Zioła są ogólnie na wyregulowanie cykli i na owulację. W smaku są dobre jeśli się lubi zioła a w działaniu no jeśli mnie zapytasz to powiem, że zajebiste!!!Navi, Lukrysia, samira, Tygrys lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShimmer ja piłam te zioła i dostałam bólów brzucha po 7 dniach, niestety jestem z tych na ktore zioła działaja tragicznie. Ale tak samo miałam po herbatce innej ziołowej, moj organizm nie toleruje tego typu leczenia. Niektórym pomaga..podobno bo tak naprawde badan na to nie ma, ale inofolic tez niby pomaga i kupa innych wynalazkow a ja sadze ze to nie sprawa tego bo tak by wszystkim pomagało, tylko indwidualnego organizmu i innych czynników Jak ma pomoc to pomoze a jak nie, to i tak cudu nie bedzie.
Teraz troche choruje, przemokłam na deszczu ale i dobrze przynajmniej biore lek i mam spokoj...
Lukrysia hejshimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny!
Cześć Lukrysia i MikiMiki
Shimmer, bardzo dobre wieści. Podoba mi się mocno Twoje podejście nie szukania powodów do lęków Ciekawe z tymi ziołami o których piszesz. Ja od wczoraj łykam sobie ten castangus z ciekawości.
Aszka, a co Ty tak zaziębiłaś się? Powiedz prawdę - przyłapał Cię deszcz w kukurydzy jak planowałaś aktualny cykl
Ja też zaczęłam od wczoraj nowy cykl, tylko że w tym owulencja przypada akurat jak jestem w pracy na wyjeździe i z nim już się pożegnałam. Od września pełną parą
Tygrys, Ty nad morze a ja pracę zaczynam w górach w niedzielę Mega udanego urlopu!shimmer_lip, Tygrys lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNavi własnie tak było ze zaczelismy w deszczu a tak nparwde to po prostu wyszłam bez parasolki i mam za swoje
Ja nadal czekam na @ chociaz mi tempka znacznie sie obnizyla, ale dlatego ze jestem 1 cykl na luteinie sadze ze za około tydzien moze dostane, jak byłam 1 cykl na dupku tez tak samo mi sie przedłuzyło, czuje bole menstruacyjne, w ogol jeszcze mi chyba ze 2 razy zostało na clo i inseminacja.Tygrys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShimmer i jak robiłaś betę?? A to coś mi się pomieszało z tym lekarzem chyba - bo mi się wydawało, że szybciej masz wizytę.
I tak trzymaj pozytywne nastawienie
Navi - powodzenia w pracy (a to nowa praca czy tylko miejsce nowe?)
Aszka Ty się kuruj i unikaj deszczu
A tak swoją drogą - ciekawe czy kukurydza jedzona tez działa czy tylko pola kukurydzy (bo my ostatnio się opychamy gotowaną) ;P
Miłego weekendu. Ja się pakuję i nad morze - już się doczekać nie mogę