35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLore wrote:aszka a ile dni do @?
Eltasz cierpliwosc to ja mam, od stycznia czekałam na 1 iui Aby teraz dobic do jesieni i invitroWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 12:05
-
ja w tym cyklu jakoś dziwnie niskie miałam te temperatury. Zaczęłam mierzyć to było 36.1, skok miałam na 36.4, potem wzrosło najwyżej do 36.8, wczoraj spadek na 36.4 a dziś śliczne 37 ciekawe zjawisko
aszka, Eltasz lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
nick nieaktualnyLore wrote:ja w tym cyklu jakoś dziwnie niskie miałam te temperatury. Zaczęłam mierzyć to było 36.1, skok miałam na 36.4, potem wzrosło najwyżej do 36.8, wczoraj spadek na 36.4 a dziś śliczne 37 ciekawe zjawisko
-
aszka wrote:oby było na implantacje. Pozniej zeby była ciaza powinien byc wykres schodkowy, niby, ale z tego co na forum ovu widziałam to roznie było, czyli niekoniecznie schodkowe.
aszka lubi tę wiadomość
I will live my life!!!
-
aszka wrote:za 5 dni mam odstawic luteine, w sobote pojde na badanie progesteronu zeby potwierdzic ze byla owulacja. Ale z kolei test dopiero zrobie 14 dnia, czyli za 9 dni bo gin kazał. Jednak sam mowil ze jak tempka nisko to małe szanse, bo jednak w ciazy powinna byc wyzej, chociaz niby sa wykresy z nizszymi tempkami ale to rzadko ok. To własnie za 9 dni powinnam dostac @.
Eltasz cierpliwosc to ja mam, od stycznia czekałam na 1 iui Aby teraz dobic do jesieni i invitro
A nie jest tak, ze odstawia sie progesteron po tescie?
Moj sie tym razem bardzo rozgadal i wyraznie 3 razy powtorzyl pod koniec tabletek test i jak ciazy nie ma to odstawic, a jak + to brac dalej i szybko przybiec po wiecej.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaszka wrote:za 5 dni mam odstawic luteine, w sobote pojde na badanie progesteronu zeby potwierdzic ze byla owulacja. Ale z kolei test dopiero zrobie 14 dnia, czyli za 9 dni bo gin kazał. Jednak sam mowil ze jak tempka nisko to małe szanse, bo jednak w ciazy powinna byc wyzej, chociaz niby sa wykresy z nizszymi tempkami ale to rzadko ok. To własnie za 9 dni powinnam dostac @.
Eltasz cierpliwosc to ja mam, od stycznia czekałam na 1 iui Aby teraz dobic do jesieni i invitro
Ja też bym testowała za 9 dni, gdybym miała co testować, wrrrr
Pamiętaj, że wyśniłam Twój post, z pozytywnym testemaszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny