X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    mi kolezanka mowila ze jej znajoma zaszła po wizycie u bioenergoterapeuty, ale ja bym sie bała.

Bo nazwa bioenergoterapeuta kojarzy się z wahadełkiem i szarlataństwem i naciągaczem (najczęściej)
    Natomiast naturoterapia i naturoterapeuci, mający fachową wiedzę i zdane egzaminy państwowe. Myślę, że ciężko o dobrego specjalistę, który potrafi zająć się odbudowaniem dobrej energii w organiźmie, ale jest to jak najbardziej możliwe :-)

Znajoma mojego M, bardzo długo starała się o dziecko, i poszła do psychologa-hipnotyzera (zresztą mega drogiego, bo jedna wizyta to kilkaset złotych) i szybko po wizycie zaszła w ciążę, coś się odblokowało i zadziałało.

Ja nadal jestem przekonana, że dużo zależy od psychiki, że stres odbija się na naszym zdrowiu nawet po latach, i że stan naszego zdrowia zależy od naszego podejścia, poziomu stresu, stylu życia i odżywiania - to wszystko ma wpływ własnie na naszą energię wewnętrzną :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    Kazdy pierdolnik w głowie dobry, bo własny! I oby @ się nie pojawiła :-)
    popieram.

• MoBo Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    Dziewczyny - dzisiaj obowiązkowo dla Was :)
    Siła umysłu: psychika a zdrowie

https://www.youtube.com/watch?v=4cRTAcmx1UI

Powiem krotko fajne!
    Mnie by sie taka tableteczka przydala i lekarz ktory powie: jak pani zarzyje to bedzie ciaza :)
    No ciezko jest ten umysl ustawic na to co sie chce :/

Eltasz, milka1 lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • Lore Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy do niedzieli wytrzymam, czy nie polecę jutro po testa. Tak mnie strasznie korci o.O

I will live my life!!!
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka ty sobie od dzisiaj wyobrazasz jak zaplodniona komorka pieknie sie zagniezdza w macicy :)

Ja i Margaret dzielimy komorki :)

Lore dzisiaj coraz silniej wyobraza sobie sikniety pozytyw :)

Milka uzdrawia umysl i juz hoduje jaja na kolejny :)

Eltasz nic nie traci i tez se wyobraza zagniezdzenie - poki serce bylo trza wierzyc :)

She Wolf - ta tak zabalowala na urodziny, ze juz jej drugi dzien nie widac :P prosze tam jaja hodowac!

Jot - mam nadzieje, ze jakiegos nas odwiedzi soon :) pozdrawiamy!

A reszta?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 11:44

milka1, aszka, Lore, Eltasz, Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha, dobre :-)
    Właśnie She Wolf, kaca jeszcze leczysz? Kochana, my tu tęsknimy!

MoBo, ciężko ustawić, ale jak widać można, cieżka to praca, ale warto zacząć od wyciszenia się i uzdrowienie ducha to i w ciele dobrze dziać się będzie :-)

MoBo, aszka, Lore, She Wolf lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak byłoby dobrze. Dziś padam...nie mam już siły ziewanie.gif

• Lore Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi dziewczynki, jaki test najlepiej kupić? Tak przyszłościowo pytam ;) Najlepiej taki szybki, czuły i nieskomplikowany jak dla mnie :D

I will live my life!!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dla odmiany napiszę o objawach na okres haha, cyc mi już podrósł i boli i sutki mnie wczoraj swędziały jak durne, ot co :-) i taki jakiś smutek mnie ogarnął (no ale to było wczoraj!) a jeszcze tydzień do @, ech... mogłoby już być po...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    Powiedzcie mi dziewczynki, jaki test najlepiej kupić? Tak przyszłościowo pytam ;) Najlepiej taki szybki, czuły i nieskomplikowany jak dla mnie :D
    najlepsze to sa strumieniowe, podstawiasz pod siki i zaraz pokazuje. Tansze sa płytkowe, nakraplasz i to samo, 2-5 minut sie czeka. Chociaz niby testy sikane to pokazuja jak beta wynosi około 300 ale roznie to bywa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 11:55

MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    a ja dla odmiany napiszę o objawach na okres haha, cyc mi już podrósł i boli i sutki mnie wczoraj swędziały jak durne, ot co :-) i taki jakiś smutek mnie ogarnął (no ale to było wczoraj!) a jeszcze tydzień do @, ech... mogłoby już być po...
    mnie pobolewa juz na@.

• Lore Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka mnie już tyle dni boli na @ i nie ma też ;)

MoBo lubi tę wiadomość

I will live my life!!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    chciałabym zeby mi cyc podrósł :)

MoBo lubi tę wiadomość

• Lore Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    chciałabym zeby mi cyc podrósł :)
    aszka chcesz trochę ? ja kupiłam strój kąpielowy w rozmiarze 40 H ;(

MoBo lubi tę wiadomość

I will live my life!!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:

Ojej to szeroki temat. Ja kupuję w rossmanie strumieniowy, ale jak na razie, żaden nie pokazał drugiej kreski. W tesco też brałam taki paskowy za kilka złotych, ale jakoś nie jestem do nich przekonana (no i też mi jeszcze nic nie wykazał :-))

Kupiłam też taki płytkowy, i będzie czekał na koniec następnego cyklu :-)

Gwarancję da Ci beta! :-)

• Lore Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka, wiem, ze beta najpewniejsza, ale w razie jakby się udało, chcę dać mojemu M pudełeczko prezentowe a tescik ładniej wygląda niż kawałek papierka :D ale nie nakręcam się bo jeszcze 2 dni ...

milka1 lubi tę wiadomość

I will live my life!!!
  • Eltasz Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Kiedyś kupiłam testy z rossmana, w pierwszych minutach nic nie pokazywały. Po godzince zaczęły się pokazywać blade drugie kreski ( tak wiem nie bierze się już pod uwagę tych testów po takim czasie) ale wiecie jakie dawały one nadzieję i jak bardzo później rozczarowują. Najlepiej kupić w aptece, takie moje zdanie. :)

milka1 lubi tę wiadomość

Eltasz
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to kup strumieniowy, przynajmniej na ten pasek na który sikasz jest plastikowa nakładka :-)

ten pierwszy po prawej z różową nakładką,

https://ovufriend.pl/galeria-testow-wyniki.html?category=3&preg_brand=0&preg_from=11&preg_to=11&str=2

• MoBo Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    milka, wiem, ze beta najpewniejsza, ale w razie jakby się udało, chcę dać mojemu M pudełeczko prezentowe a tescik ładniej wygląda niż kawałek papierka :D ale nie nakręcam się bo jeszcze 2 dni ...

po becie tez siknac mozna :)

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz wrote:
    Hej.
    Kiedyś kupiłam testy z rossmana, w pierwszych minutach nic nie pokazywały. Po godzince zaczęły się pokazywać blade drugie kreski ( tak wiem nie bierze się już pod uwagę tych testów po takim czasie) ale wiecie jakie dawały one nadzieję i jak bardzo później rozczarowują. Najlepiej kupić w aptece, takie moje zdanie. :)

mnie nigdy nadziei nie dały :-( pozostawiły bez złudzeń, nawet żadnego cienia nie było :-( nigdy, nie miałam się czego doszukać :-(

Jak widać każda z nas ma różne doświadczenia z testami. To prawda apteczne najlepsze, ale na prezent to już dobrze tego typu kupić jak te strumieniowe z rossmana.

‹‹ 112 113 114 115 116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: