35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaszka wrote:mi kolezanka mowila ze jej znajoma zaszła po wizycie u bioenergoterapeuty, ale ja bym sie bała.
Bo nazwa bioenergoterapeuta kojarzy się z wahadełkiem i szarlataństwem i naciągaczem (najczęściej)
Natomiast naturoterapia i naturoterapeuci, mający fachową wiedzę i zdane egzaminy państwowe. Myślę, że ciężko o dobrego specjalistę, który potrafi zająć się odbudowaniem dobrej energii w organiźmie, ale jest to jak najbardziej możliwe
Znajoma mojego M, bardzo długo starała się o dziecko, i poszła do psychologa-hipnotyzera (zresztą mega drogiego, bo jedna wizyta to kilkaset złotych) i szybko po wizycie zaszła w ciążę, coś się odblokowało i zadziałało.
Ja nadal jestem przekonana, że dużo zależy od psychiki, że stres odbija się na naszym zdrowiu nawet po latach, i że stan naszego zdrowia zależy od naszego podejścia, poziomu stresu, stylu życia i odżywiania - to wszystko ma wpływ własnie na naszą energię wewnętrzną -
nick nieaktualny
-
milka1 wrote:Dziewczyny - dzisiaj obowiązkowo dla Was
Siła umysłu: psychika a zdrowie
https://www.youtube.com/watch?v=4cRTAcmx1UI
Powiem krotko fajne!
Mnie by sie taka tableteczka przydala i lekarz ktory powie: jak pani zarzyje to bedzie ciaza
No ciezko jest ten umysl ustawic na to co sie chce
Eltasz, milka1 lubią tę wiadomość
-
Aszka ty sobie od dzisiaj wyobrazasz jak zaplodniona komorka pieknie sie zagniezdza w macicy
Ja i Margaret dzielimy komorki
Lore dzisiaj coraz silniej wyobraza sobie sikniety pozytyw
Milka uzdrawia umysl i juz hoduje jaja na kolejny
Eltasz nic nie traci i tez se wyobraza zagniezdzenie - poki serce bylo trza wierzyc
She Wolf - ta tak zabalowala na urodziny, ze juz jej drugi dzien nie widac prosze tam jaja hodowac!
Jot - mam nadzieje, ze jakiegos nas odwiedzi soon pozdrawiamy!
A reszta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 11:44
milka1, aszka, Lore, Eltasz, Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaha, dobre
Właśnie She Wolf, kaca jeszcze leczysz? Kochana, my tu tęsknimy!
MoBo, ciężko ustawić, ale jak widać można, cieżka to praca, ale warto zacząć od wyciszenia się i uzdrowienie ducha to i w ciele dobrze dziać się będzie
MoBo, aszka, Lore, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLore wrote:Powiedzcie mi dziewczynki, jaki test najlepiej kupić? Tak przyszłościowo pytam Najlepiej taki szybki, czuły i nieskomplikowany jak dla mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 11:55
MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymilka1 wrote:a ja dla odmiany napiszę o objawach na okres haha, cyc mi już podrósł i boli i sutki mnie wczoraj swędziały jak durne, ot co i taki jakiś smutek mnie ogarnął (no ale to było wczoraj!) a jeszcze tydzień do @, ech... mogłoby już być po...
-
nick nieaktualnymilka1 wrote:a ja dla odmiany napiszę o objawach na okres haha, cyc mi już podrósł i boli i sutki mnie wczoraj swędziały jak durne, ot co i taki jakiś smutek mnie ogarnął (no ale to było wczoraj!) a jeszcze tydzień do @, ech... mogłoby już być po...
MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLore wrote:Powiedzcie mi dziewczynki, jaki test najlepiej kupić? Tak przyszłościowo pytam Najlepiej taki szybki, czuły i nieskomplikowany jak dla mnie
Ojej to szeroki temat. Ja kupuję w rossmanie strumieniowy, ale jak na razie, żaden nie pokazał drugiej kreski. W tesco też brałam taki paskowy za kilka złotych, ale jakoś nie jestem do nich przekonana (no i też mi jeszcze nic nie wykazał )
Kupiłam też taki płytkowy, i będzie czekał na koniec następnego cyklu
Gwarancję da Ci beta! -
Hej.
Kiedyś kupiłam testy z rossmana, w pierwszych minutach nic nie pokazywały. Po godzince zaczęły się pokazywać blade drugie kreski ( tak wiem nie bierze się już pod uwagę tych testów po takim czasie) ale wiecie jakie dawały one nadzieję i jak bardzo później rozczarowują. Najlepiej kupić w aptece, takie moje zdanie.milka1 lubi tę wiadomość
Eltasz
-
nick nieaktualny
-
Lore wrote:milka, wiem, ze beta najpewniejsza, ale w razie jakby się udało, chcę dać mojemu M pudełeczko prezentowe a tescik ładniej wygląda niż kawałek papierka ale nie nakręcam się bo jeszcze 2 dni ...
po becie tez siknac mozna -
nick nieaktualnyEltasz wrote:Hej.
Kiedyś kupiłam testy z rossmana, w pierwszych minutach nic nie pokazywały. Po godzince zaczęły się pokazywać blade drugie kreski ( tak wiem nie bierze się już pod uwagę tych testów po takim czasie) ale wiecie jakie dawały one nadzieję i jak bardzo później rozczarowują. Najlepiej kupić w aptece, takie moje zdanie.
mnie nigdy nadziei nie dały pozostawiły bez złudzeń, nawet żadnego cienia nie było nigdy, nie miałam się czego doszukać
Jak widać każda z nas ma różne doświadczenia z testami. To prawda apteczne najlepsze, ale na prezent to już dobrze tego typu kupić jak te strumieniowe z rossmana.