Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • Niecierpliwa_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny 😘❤️ Stres wiadomo mniejszy, ale już wiem że on nigdy nie zniknie i przed każdą wizytą będzie się bardziej nasilał. Ale to jest taki „rozsądny” poziom ;) Ja już tak mam i to chyba w ogóle domena kobiet, że znajdujemy sobie zawsze powody do zmartwień 😀 Zazdroszczę facetom większego luzu (i tego luzu życzę mojemu synkowi w przyszłości 😀)

@Lajla, a dzielisz się tymi wynikami ciśnienia z lekarzem na wizycie? Analizuję to? Mnie na prenatalnych dał tylko zalecenie acardu (ale to nie mój prowadzący), zakup ciśnieniomierza to moja inicjatywa i chyba wezmę ten „dzienniczek” na następną wizytę u prowadzącego.

@Mamawplanach, no skłamałabym jakbym powiedziała że nie miałam preferencji 😀 u nas dość stereotypowo - partner marzy o synu, ja o córce. Aleee zdrowie przede wszystkim plus po dość długich staraniach, poronieniu, przepłakanych nocach, no to płeć schodzi na ostatni plan. Po prostu jakoś wychowanie chłopca bardziej mnie przeraża, bo nigdy się nie czułam dobrze w typowo męskim świecie 😀 Mam siostrę, moje zainteresowania też zawsze były typowo kobiece, wiecie o co chodzi xD Ale tak jak mówiłam lubię wyzwania, więc jest to też duża ekscytacja 😀 No i czekamy czy faktycznie nipt to potwierdzi, ale już przez te parę dni się nastawiłam na chłopca 🩵 A Ty jak się czujesz z tą myślą o chłopcu? 😀

Co do ciśnienia ja zawsze miałam w punkt, nawet bardziej w stronę niskiego niż podniesionego. No ale ciąża pewnie robi swoje.

@Marysia, kciuki za dzisiejszą wizytę!😘

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:55

🙎‍♀️ 36 | 👨 34
    ⌛ od 08.2024

08.2025 • IUI ❌
    02.2026 • IUI (L + Ovi) ✅ ⏸️
    04.2026 • 💔 9 tc
    06.2026 • ⏸️
‹‹ 1400 1401 1402 1403 1404
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ