35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
tak sobie mysle, o znajomych , rodzinie i znajomych znajomych, ze nawet jak sie problemy pojawialy, to w koncu dzieci byly
wiec wiekszosc historii ma jednak szczesliwe zakonczenie. czego i nam zycze
Asana, Dani, Storczyk31, MoBo, Eltasz lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykombinujcie dziewczyny, może się coś wspólnymi siłami wymyśli, mi się wydaje że jeśli nie pomoże disco to może koncert disco polo? no i mam pytanie - jeśli wesele- to czy koniecznie musi być kuzynki?
ja już wiem że w tym cyklu zaliczyłam siarę, ale w przyszłym chcę postawić wszystko na głowie,
1. odstawiam witaminy,
2. zmieniam syfiaszczy bromergon na niepokalanka
3. kupuję porządne testy owulacyjne - jeśli macie te z allegro za złotówkę to proponuję zajrzeć sobie na galerię testów ovu- ktoś zamieścił porównanie testów owulacyjnych z allegro i takich lepszych, wychodzi cholera co innego
4. Idę na galę piosenki biesiadnej (nie mam kuzynki, która by wychodziła za mąż za 2 tygodnie;) właściwie to miałam wesele w poprzednią owulację no ale to nie była kuzynka tylko bliska rodzina no i byłam trzeźwa jak świnia więc nie będę dyskutować czy wesela pomagają
)
Storczyk31, She Wolf, MoBo, evus, Eltasz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asana gala piosenki sie nada, tylko zamiast kibelka dobrze jest poszukac fajne krzaki w okolicy

A wesele na trzezwo sie nie liczy
Masz racje co do witamin itp. Ja gdyby nie czekala na iui tez bym pewnie wszystko odstwaila, a tak to chce troche te jaja wspomoc
Storczyk tak nam mow
Asana, Storczyk31, evus, Eltasz lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs
2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Storczyk baw sie dobrze. Super Ci sie zaczyna tydzien
Oby jutro kac byl maly 
Storczyk31, Asana, evus, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs
2.11.2019

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStorczyk31 wrote:Dobrze, że mogę być tu z Wami. Dzięki wielkie
to forum otwarte, kicia, choćbyś była starożytnym kosmitą rozmnażającym się przez pączkowanie nikt nie ma prawa złego słowa Ci tu powiedzieć, buźka
evus, MoBo, Eltasz, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
to ja biorę z Ciebie przykład, trzeba wspierać naturęevus wrote:ja juz winko na endo popijam (grzane tez s liczy, prawda?) i humorek zaczyna dopisywac
MoBo, evus, She Wolf lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
Na zdrowie dziewczyny, ja moze tez sie skusze po kolacji na lampeczke
MoBo, evus, Eltasz lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs
2.11.2019

Asana wrote:życzę Ci, żebyś nie pamiętała co jadłaś i piłaś
a potem żeby Ci majtki szybko w domu spadły przy dźwiękach disco polo
Hahahaha szybkie majtki
Teraz zimowki się zaczną, a one gruba gumkę miewają
evus, Asana, She Wolf, Eltasz, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
ale zawsze można takie z rozcięciem w kroku, znaczy siem mikołajkowe czy jakoś i wtedy gumka bez znaczeniaMoBo wrote:Hahahaha szybkie majtki

Teraz zimowki się zaczną, a one gruba gumkę miewają

a poza tym macicy ciepło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 20:10
evus, Asana, She Wolf, Storczyk31 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
nick nieaktualny