35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie, że damy radę! Nie takie schody się w życiu pokonywało. O to się nie martwię, jak będzie po ewentualnym wywróceniu świata do góry nogami, ale trochę się dygam połączenia zachodzenia + ciąży ze stresem na co dzień. Bo się tego nie da wyłączyć u mnie. A partner artysta, więc wicie, rozumicie, tak jakbym jedno dziecko już miała, w dodatku czasem ...specjalnej troski
Tak bym chciała zasnąć i obudzić się w 9 miesiącu.
Storczyk31, Margaret.Se, Dani, MoBo lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Storczyk31 wrote:Takich dwóch, jak nas trzech to nie ma ani jednego
Zmieniłaś zdjęcie! Też fajne. Rozumiem, że już siedzimy w tym rozpędzonym pociągu ( to pociąg? ) i prosto do celu !!!!!
Trafiłaś w 10-tkę!!!!))) jasne przecie to pociag marzeń
Storczyk31, Asana, She Wolf, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Lore She dzisiaj jest 3.11.15 a jakos nie widze Waszych opisów z testowania
halooooooooooo))) czekam z niecierpliwością
Margaretko, ja czekam na @ bezstresowo bo nie było przytulanek a duzo stresu i podróż więc będzie opóźnienie. Nie testuję : ) A brzucho zaczyna boleć więc napewno się zjawi @Margaret.Se, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
Dziewczynki, to się pięknie pogrupowałyście, ale fajne są takie parowania
. Teraz już wszystkie nad wszystkimi będziemy czuwać
U mnie niestety jakieś pozostałości (mam taką nadzieję) wychodzą, przy korzystaniu z toalety. Ech...czy nie może być spokojnie...MoBo, aszka lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualnyJot wrote:Dziewczynki, to się pięknie pogrupowałyście, ale fajne są takie parowania
. Teraz już wszystkie nad wszystkimi będziemy czuwać
U mnie niestety jakieś pozostałości (mam taką nadzieję) wychodzą, przy korzystaniu z toalety. Ech...czy nie może być spokojnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 22:32
Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
Ilya - moja przyjaciolka ktora urodzila 3 miesiace temu, tez sie obawiala, bo maz artysta, odklejony od rzeczywistosci itp, ale on teraz tak pieknie zajmuje sie mala...Wstaje w nocy jak mala placze i karmi ja itp itd. Idealny tata sie okazal. Dopoki TO nie wydarzy sie, nie sposob przewidywac jak bedzie. Wszystko sie wtedy moze zmienic. Na dobre
Margaret.Se, Storczyk31, Ylya, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Storczyk31 wrote:Uaktualniam listę:
She Wolf @ 03.11.15
Lore @ 03.11.15
Storczyk @ 04.11.15
Eltasz @ 11.11.15
Asana @ 12.11.15
Dani @ 27.11.15
Ylya @ 28.11.15
Margaret @ 01.12.15
[/
Ja @ 3.11.15??? pomyłka jakas sie wkradłaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 08:54
MoBo lubi tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Znowu namieszałam?
Wybacz
Hehe spoko
Tak w ogole to bry dziewczynki
Boli mnie brzuch a myslalam ze tak jak ostatnia wredota przejdzie bez bolu pierwszy raz w zyciu ale wszystko wraca do normy. Myliłam sie myslac ze juz tak zostanie łagodna @
Miłego dnia kobitkiStorczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
-
Storczyk, orzechy brazylijskie mają selen i 2 wystarczą na pokrycie dziennego zapotrzebowania, ja najtaniej znalazłam w Tesco takie na wagę, włoskie mają inne mikroelementy, i dla chłopa dobry jest jogurt naturalny, tylko nie taki light, normalny i najzwyklejszy 1-2 porcje dziennie ewentualnie mleko jak jogurtu nie tknie, albo kefir czy inna maślanka i do tego niech nie zapomni pić wody i zajadać warzywek i owoców
dla kobiet gdzieś na wątku in-vitro znalazłam przepis na super jajka: I faza 1l mleka + 2l wody w II fazie mleko odpuszczamy a wody pijemy 2,5l, ponoć mleko można zastąpić 2 porcjami innego nabiału jak ser biały, jogurt, kefir czy maślanka ale wszystko normalne tzn nie light, najlepiej pełnotłuste, nie testowałam jeszcze ale może w następnym cyklu się skuszęStorczyk31, Margaret.Se lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
a tak w ogóle to dzień (nie) dobry bo mnie jakaś paskuda chce do łóżka zaciągnąć
mąż z pracy chyba przywlókł, więc herbatka z miodem i imbirem a do tego zupa cebulowa na obiad
no zobaczymy kto tu kogo w karolka zrobi
Storczyk31, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Uaktualniam listę:
She Wolf @ 03.11.15
Lore @ 03.11.15
Storczyk @ 04.11.15
Eltasz @ 11.11.15
Asana @ 12.11.15
Pierwiastka @ 24.11.15
Dani @ 27.11.15
Ylya @ 28.11.15
Margaret @ 01.12.15
i gdzie moja para ja siem pytam??? trójkątem tesh bym nie pogardziłaStorczyk31, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Dziewczyny jestemmmmmmm! Wyspaaaaaaaaalam sieeeeeeeeeeee
To dopiero poczatek sukcesu bo mi tak jeszcze tydzien trzeba zeby odreagowac, ale od razu lepiej sie czuje. Wydaje mi sie, ze pomogla mieszanka melisy i dziurawca.
LISTApragne sie wpisac, ALE ja odliczam do @ bo u nas staranek jeszcze nie bedzie. Date se rownie dobrze moge wymyslic, bo jednak mam wszystko rozlegulowane, wiec celuje na 15.11.2015
aszka, pierwiastka, Storczyk31, She Wolf, Asana, Dani, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Storczyk31 wrote:Jot, a włoskie mogłyby być ???
brazylijskie mają dużo selenu, a generalnie orzechy są bogate w cynkMoBo, Storczyk31, She Wolf, evus, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Storczyk31 wrote:Dziewczynki, ale mi się fajny dzień dziś trafił. Mój prof oddelegował mnie z papierami i po wszystkim mogę wracać do domku.
To żem wracam
Życie jest piękne
przyjemności!Storczyk31, MoBo, She Wolf, evus, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Moja znajoma z pracy urodziła trzecie dziecko
nota bene, to ta sama, dzięki której obudzil się mój instynkt
Z wpadki w szóstym dniu cyklu. Przy dluuugich cyklach
ten jeden raz nie uważali
A ja mogę na głowie stanąć, świece robić godzinami, wisieć w powietrzu, jak nietoperz i nic
MoBo, evus, Margaret.Se lubią tę wiadomość