X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • loret1 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot trzymam kciuki zeby temat plamien znikl raz na zawsze! Zeby sie udalo na luzie przejsc te 9 miechow...

❤️ Samo to, ze zapytalyscie co z tym dolem u mnie a juz mam szklane oczy.., powalilo mnie do reszty...
    No sypnelo mi sie troche z nastrojem i sie jakos podzwignac nie moge:( od poniedzialku warcze na M ktoremu tez juz siada nastroj, prawie w ogole nie gadam ze znajomymi i nie mam ochoty na widzenia a z drugiej strony brakuje mi kontaktu z ludzmi...
    Caly czas ( podobnie jak Wy) odczuwam jakis lek czy to sie uda...
    Ostatnio stwierdzilam nawet ze moze i lepiej ze nie mam dziecka bo moze nie byloby dobrze mu z taka "depresyjna" matka... Moze dzieje sie to po cos...?
    Jestem podatna na to co widze, ze u wszystkich progres cos sie dzieje a ja w miejscu od lat... Chyba troche nie umiem zyc:(
    No a jeszcze do tego jestem leniwcem co mnie troche dobija(wstydzioch)...
    I jeszcze nie przepadam za roboto... A na inna pomyslu brak i o tak se zyje z dnia na dzien ostatnio:(
    Rozrywka to forum:)
    A jeszcze szykowal sie fajny wypad ze znajomymi z bejbisem w fajne miejsce i niestety moj M nie podjal tematu a mi smutno bo chcialam skorzystac:(

Milego wieczoru!

Storczyk31 lubi tę wiadomość

loret1
  • loret1 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani powodzenia z "gownianym" problemem :) oby poszlo precz!!!

Asana, Dani lubią tę wiadomość

loret1
  • loret1 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam szarlotke!!!!

loret1
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loret1, jesienna deprecha jak nic
    przejdzie
    jedyny faktyczny problem wg mnie to ten sam co my mamy - czyli starania
    a z resztą to wiesz, większość ma takie same problemy i wątpliwości
    Wycieczka z jakimś dzieckiem? dobrze zrozumiałam? ooo sorry ale mnie by wołami nie zaciągnął, chyba bym wróciła bardziej złamana psychicznie niż wyjechałam

loret1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loret1 wrote:
    Rozrywka to forum:)

taaak? a dzie paniny avatar? paniny wykres (choćby bez temperatur)? dzie paniny pamiętnik?;)

She Wolf, loret1 lubią tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loret, Storczyk mi te slowa z ust wyjela. Nie ma co rak zalamywac, tylko sie trza brac za siebie. Kazdy jest kowalemm swojego losu. To ze u innych sie dzieje to nie zasluga losu, to zasluga ich samych. Wiec nastaw sie na dzialanie, rusz leniwca z kanapy i do boju :) Malymi kroczkami ale do przodu. Sama wiesz ze kazdy sukces przynosi ogromna radosc, ale no to trzeba zapracowac :) Nic nam z nieba nie spadnie. Wszytkie mamy pod gorke i kazda z nas ma lepsze i gorsze dni. Dzis Ty masz gorszy, wiec dajemy kopa w tylek na zaped :)
    Wyjdz do ludzi, pogadaj z przyjaciolka o tym co Cie dreczy. Moze sie pozytywnie zdziwisz ze rozmowa moze pomoc?

Margaret, wskakuje do twojego pociagu, ba, nawet do tego samego wagonu :)

Storczyk31, Margaret.Se, Dani lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małż przywlókł coś do domu :/ ból gardła, oczu, temperatura i wypieki jak u ruskiej, jak tak dalej pójdzie to mi siem jajca usmażom o.O oj Loret1 chyba nie jestem najlepszą parą w tym cyklu

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie to sie nie witam żeby zarazy nie rozsiewać ;)

MoBo lubi tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i uciekły wszystkie ze strachu, ehhh...

loret1, MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość

• loret1 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ❤️
    ale to mile, ze macie chec pocieszyc, dzieki baaaaaardzo....!!!!
    wszystko to co piszecie to prawda!
    chyba rzeczywiscie trzeba dupsko ruszyc w jakas strone( tylko jaka)...?
    wszystkie mi sie tu kojarzycie z takim silnym charakterem, poukladane w glowie ech....

Asana z tym dzieckiem mnie rozbawilas - dzieki:) ( ale to bobo u mojej przyjacioly wiec no nie unikne) zreszta jak wiekszosc to i u nas wszyscy znajomi z maluchami...
    Asana ja nic nie prowadze... jestem i tak zdumiona ze sie tu udzielam i sie nawet lekko przywiazalam;)

Pierwiastko nie zostawiaj mnie! zreszta nigdy nie wiadomo co i jak, zajmiesz sie choroba uwage odwrocisz a tu - niespodzianka i kropek przybedzie:)
    a ja dzis lykam ostatnia tablete CLO i musze zadzwonic do gina na monit...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 19:20

pierwiastka, MoBo, Dani lubią tę wiadomość

loret1
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loret1, to ja przepisuje terapię:
    wstawić avatar, założyć wykres i wpisać CLO i dane z monitoringów w notatkach wykresu i zacząć pisać pamiętnik:D i zaakceptować moje zaprosznie do przyjaciół

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 19:24

loret1, MoBo, Dani lubią tę wiadomość

• loret1 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co Asana w sumie to nie pomyslalam, ze przeciez wyjazd moglby byc super ale tez rzeczywiscie moglabym wrocic smutna patrzac na malucha dzien dnia albo bym sie zrazila zupelnie hahaha
    a po drugie to nie pomyslalam, ze moj chlop tez ma uczucia i nie udaje sie nam wiec jego tez to moglo dotknac:) dzieki!

ale jeszcze pobede lekko obrazona na niego a co....

ja nie umiem pisac pamietnikow i z tymi wykresami to zupelnie nie wiem o co kaman;)

Asana, MoBo lubią tę wiadomość

loret1
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pisz to co nam tutaj napisałaś
    nie musisz go nawet udostępniać, pisz dla siebie, poczytaj jak dziewczyny chujają na otoczenie, na chłopów, na cykle, na robote:D -od razu lepiej Ci się zrobi:)
    a wykres... czekaj zaraz Ci powiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 21:06

MoBo, loret1 lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loret, absolutnie cie nie zostawiam! martwię się tylko że od tej wspólnej jazdy ze mną się zarazisz biedulko :)

MoBo, loret1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi sie że to będzie zakładka z lewej górnej strony MOJE OVU - tam klikasz BIEŻĄCY WYKRES a dalej już poleci:)
    i pamiętaj oczywiście aby udostępnić wykres - pod wykresem jest taki odnośnik i tam kliknij.
    Koniecznie załóż...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 20:02

Storczyk31, MoBo, loret1, Eltasz lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaa stary człowiek i morze ;>

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:

Margaret, wskakuje do twojego pociagu, ba, nawet do tego samego wagonu :)

Kochana nawet zapraszam Cie do mojego vip przedziału :P taka bede :D

Widze ze znowu dziewczynki macie doły ale nasze hormony i te starania wariuja ale co mozemy wyryczec sie pogadac z nami i przejdzie :) Loret zawsze po burzy wychodzi słoneczko <3

loret1, She Wolf, Storczyk31 lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • Lore Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki:)
    U mnie 30 DC, przy prawie regularnych 28-29, temperatura 37. I wszystko byłoby pięknie tyle, że jakim cudem ciąża jak przytulania niet ? :( Czekam dalej na @ :(

Margaret.Se, Storczyk31 lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    Hej dziewuszki:)
    U mnie 30 DC, przy prawie regularnych 28-29, temperatura 37. I wszystko byłoby pięknie tyle, że jakim cudem ciąża jak przytulania niet ? :( Czekam dalej na @ :(

Rob testa :D jakies przecie były przytulanki a skoro cykl zmarnowany to tym bardziej wieksze szanse na ciaze :P

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • Lore Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretko, rozregulowałam się poprostu. Jak tydzień nie będzie to się zastanowię. To dopiero 2 dni, bez paniki. Brzusio pobolewa jak na @ więc pewnie zaraz przyjdzie.

I will live my life!!!
‹‹ 367 368 369 370 371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ