X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • loret1 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot trzymam kciuki zeby temat plamien znikl raz na zawsze! Zeby sie udalo na luzie przejsc te 9 miechow...

❤️ Samo to, ze zapytalyscie co z tym dolem u mnie a juz mam szklane oczy.., powalilo mnie do reszty...
    No sypnelo mi sie troche z nastrojem i sie jakos podzwignac nie moge:( od poniedzialku warcze na M ktoremu tez juz siada nastroj, prawie w ogole nie gadam ze znajomymi i nie mam ochoty na widzenia a z drugiej strony brakuje mi kontaktu z ludzmi...
    Caly czas ( podobnie jak Wy) odczuwam jakis lek czy to sie uda...
    Ostatnio stwierdzilam nawet ze moze i lepiej ze nie mam dziecka bo moze nie byloby dobrze mu z taka "depresyjna" matka... Moze dzieje sie to po cos...?
    Jestem podatna na to co widze, ze u wszystkich progres cos sie dzieje a ja w miejscu od lat... Chyba troche nie umiem zyc:(
    No a jeszcze do tego jestem leniwcem co mnie troche dobija(wstydzioch)...
    I jeszcze nie przepadam za roboto... A na inna pomyslu brak i o tak se zyje z dnia na dzien ostatnio:(
    Rozrywka to forum:)
    A jeszcze szykowal sie fajny wypad ze znajomymi z bejbisem w fajne miejsce i niestety moj M nie podjal tematu a mi smutno bo chcialam skorzystac:(

Milego wieczoru!

Storczyk31 lubi tę wiadomość

loret1
  • loret1 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani powodzenia z "gownianym" problemem :) oby poszlo precz!!!

Asana, Dani lubią tę wiadomość

loret1
  • loret1 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam szarlotke!!!!

loret1
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loret1, jesienna deprecha jak nic
    przejdzie
    jedyny faktyczny problem wg mnie to ten sam co my mamy - czyli starania
    a z resztą to wiesz, większość ma takie same problemy i wątpliwości
    Wycieczka z jakimś dzieckiem? dobrze zrozumiałam? ooo sorry ale mnie by wołami nie zaciągnął, chyba bym wróciła bardziej złamana psychicznie niż wyjechałam

loret1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loret1 wrote:
    Rozrywka to forum:)

taaak? a dzie paniny avatar? paniny wykres (choćby bez temperatur)? dzie paniny pamiętnik?;)

She Wolf, loret1 lubią tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loret, Storczyk mi te slowa z ust wyjela. Nie ma co rak zalamywac, tylko sie trza brac za siebie. Kazdy jest kowalemm swojego losu. To ze u innych sie dzieje to nie zasluga losu, to zasluga ich samych. Wiec nastaw sie na dzialanie, rusz leniwca z kanapy i do boju :) Malymi kroczkami ale do przodu. Sama wiesz ze kazdy sukces przynosi ogromna radosc, ale no to trzeba zapracowac :) Nic nam z nieba nie spadnie. Wszytkie mamy pod gorke i kazda z nas ma lepsze i gorsze dni. Dzis Ty masz gorszy, wiec dajemy kopa w tylek na zaped :)
    Wyjdz do ludzi, pogadaj z przyjaciolka o tym co Cie dreczy. Moze sie pozytywnie zdziwisz ze rozmowa moze pomoc?

Margaret, wskakuje do twojego pociagu, ba, nawet do tego samego wagonu :)

Storczyk31, Margaret.Se, Dani lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małż przywlókł coś do domu :/ ból gardła, oczu, temperatura i wypieki jak u ruskiej, jak tak dalej pójdzie to mi siem jajca usmażom o.O oj Loret1 chyba nie jestem najlepszą parą w tym cyklu

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie to sie nie witam żeby zarazy nie rozsiewać ;)

MoBo lubi tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i uciekły wszystkie ze strachu, ehhh...

loret1, MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość

• loret1 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ❤️
    ale to mile, ze macie chec pocieszyc, dzieki baaaaaardzo....!!!!
    wszystko to co piszecie to prawda!
    chyba rzeczywiscie trzeba dupsko ruszyc w jakas strone( tylko jaka)...?
    wszystkie mi sie tu kojarzycie z takim silnym charakterem, poukladane w glowie ech....

Asana z tym dzieckiem mnie rozbawilas - dzieki:) ( ale to bobo u mojej przyjacioly wiec no nie unikne) zreszta jak wiekszosc to i u nas wszyscy znajomi z maluchami...
    Asana ja nic nie prowadze... jestem i tak zdumiona ze sie tu udzielam i sie nawet lekko przywiazalam;)

Pierwiastko nie zostawiaj mnie! zreszta nigdy nie wiadomo co i jak, zajmiesz sie choroba uwage odwrocisz a tu - niespodzianka i kropek przybedzie:)
    a ja dzis lykam ostatnia tablete CLO i musze zadzwonic do gina na monit...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 19:20

pierwiastka, MoBo, Dani lubią tę wiadomość

loret1
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loret1, to ja przepisuje terapię:
    wstawić avatar, założyć wykres i wpisać CLO i dane z monitoringów w notatkach wykresu i zacząć pisać pamiętnik:D i zaakceptować moje zaprosznie do przyjaciół

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 19:24

loret1, MoBo, Dani lubią tę wiadomość

• loret1 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co Asana w sumie to nie pomyslalam, ze przeciez wyjazd moglby byc super ale tez rzeczywiscie moglabym wrocic smutna patrzac na malucha dzien dnia albo bym sie zrazila zupelnie hahaha
    a po drugie to nie pomyslalam, ze moj chlop tez ma uczucia i nie udaje sie nam wiec jego tez to moglo dotknac:) dzieki!

ale jeszcze pobede lekko obrazona na niego a co....

ja nie umiem pisac pamietnikow i z tymi wykresami to zupelnie nie wiem o co kaman;)

Asana, MoBo lubią tę wiadomość

loret1
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pisz to co nam tutaj napisałaś
    nie musisz go nawet udostępniać, pisz dla siebie, poczytaj jak dziewczyny chujają na otoczenie, na chłopów, na cykle, na robote:D -od razu lepiej Ci się zrobi:)
    a wykres... czekaj zaraz Ci powiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 21:06

MoBo, loret1 lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loret, absolutnie cie nie zostawiam! martwię się tylko że od tej wspólnej jazdy ze mną się zarazisz biedulko :)

MoBo, loret1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi sie że to będzie zakładka z lewej górnej strony MOJE OVU - tam klikasz BIEŻĄCY WYKRES a dalej już poleci:)
    i pamiętaj oczywiście aby udostępnić wykres - pod wykresem jest taki odnośnik i tam kliknij.
    Koniecznie załóż...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 20:02

Storczyk31, MoBo, loret1, Eltasz lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaa stary człowiek i morze ;>

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:

Margaret, wskakuje do twojego pociagu, ba, nawet do tego samego wagonu :)

Kochana nawet zapraszam Cie do mojego vip przedziału :P taka bede :D

Widze ze znowu dziewczynki macie doły ale nasze hormony i te starania wariuja ale co mozemy wyryczec sie pogadac z nami i przejdzie :) Loret zawsze po burzy wychodzi słoneczko <3

loret1, She Wolf, Storczyk31 lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • Lore Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki:)
    U mnie 30 DC, przy prawie regularnych 28-29, temperatura 37. I wszystko byłoby pięknie tyle, że jakim cudem ciąża jak przytulania niet ? :( Czekam dalej na @ :(

Margaret.Se, Storczyk31 lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    Hej dziewuszki:)
    U mnie 30 DC, przy prawie regularnych 28-29, temperatura 37. I wszystko byłoby pięknie tyle, że jakim cudem ciąża jak przytulania niet ? :( Czekam dalej na @ :(

Rob testa :D jakies przecie były przytulanki a skoro cykl zmarnowany to tym bardziej wieksze szanse na ciaze :P

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • Lore Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretko, rozregulowałam się poprostu. Jak tydzień nie będzie to się zastanowię. To dopiero 2 dni, bez paniki. Brzusio pobolewa jak na @ więc pewnie zaraz przyjdzie.

I will live my life!!!
‹‹ 367 368 369 370 371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ