35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Lore wrote:No żesz dziołszki. Macie mnie uspokajać a nie nakręcać! W niepokalane poczęcie wierzycie ?
Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Lore wrote:No żesz dziołszki. Macie mnie uspokajać a nie nakręcać! W niepokalane poczęcie wierzycie ?
A po teście bedziesz wiedzieć czy spokojnie czekać juz na @ czy zacząć się cieszyćpierwiastka, aszka, Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Eltasz wrote:Lore testa byś zrobiła dla świętego spokoju
... takie czekanie tylko stresa przynosi a tak będzie wszystko jasne
( trzymam kciuki oczywiście za + )
Własnierób testa bo juz rece mnie bola od trzymania kciuków
Bry dziewczynki
Pierwiastka jajo wie co robi i obudzi sie jak choróbsko wylezie albo juz sie rozbiło jajo o jajo przed
Jot jak Twoje palmienie, mam nadzieje ze juz przeszły bo ilez moze wyciekac, w koncu wszystko sie konczy przecie
Jak nastroje? mam nadzieje ze dzisiaj lepsze
Aszka jak sie czujesz?Eltasz, Jot, aszka, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEltasz wrote:Aszka Słońce a jak Ty się czujesz? Bezsenność trwa? Kiedy Ci wypada termin rozwiązania?
Termin mam na 12.02. czyli jeszcze daleko.
Jot, Eltasz, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
-
Aszka, nawet się nie obejrzymy a już Maleństwo na świecie będzie
Margaretka, niestety mam, głownie rano i wieczorem...aszka, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Margaret.Se wrote:[...]
Pierwiastka jajo wie co robi i obudzi sie jak choróbsko wylezie albo juz sie rozbiło jajo o jajo przed
[...]
no zmiana diety i suplementy...moze ovu juz byla a moze dopiero bedzie a moze w następnym cyklu ...w kazdym razie postanowiłam się nie martwić na zapas i robić swoje
Storczyk jak samopoczucie?
MoBo i jak się gacie spisujom? nie za ciepło? :>Storczyk31, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:a masz cos na stymulacje? Czy na naturalnym cyklu?
chyba na mnie nie działa
:D
Eltasz
-
Eltasz wrote:A u mnie jakieś dziwnie niskie temp po owulce....parząc na wykresy poprzednie aż dziwne
Przepraszam, ale to ja jestem mistrzynia dziwnych cykliiiiii kazdy inny
utki nie bierzesz to dlatego.
Margaret.Se lubi tę wiadomość