35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
MoBo.....jesteś absolutnie boska !!!!!!!!!!!!!!!
jak i wszystkie tu dziewczynki
doli i niedoli
dziękuję
MoBo, loret1, Asana, evus, Storczyk31, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Jot wrote:MoBo.....jesteś absolutnie boska !!!!!!!!!!!!!!!
jak i wszystkie tu dziewczynki
doli i niedoli
dziękuję
Przecie to pani kierowniczka zarzadzila, ja tylko posluszny wykonawcaStorczyk31, loret1, Asana, evus, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Clo moze przyspieszac owu, jak czujesz, ze jest sluzik plodny to trza dzialac bo jaja do weekendu moga nie wytrzymac.
Plamienia juz tez widzialam tutaj, a tempke mialas wyzsza niz normalnie w pierwszej fazie?
Nie robie pomiarow:( tylko czuje ze cos tam sie dzieje.
No to na zgode dzis bedzie przytulanko bo bedzie kwas jak mi w weekend powie ze po ptakach a jak nie to moze uda sie wstrzelic
Dzieki!evus, Storczyk31 lubią tę wiadomość
loret1 -
Oo zdrowiej Pierwiastko! Odpoczywaj i pij duzo wody.
Ja juz troche lepiej sie czuje, biegunka minela! Moge jesc
Loret - to super ze dzis lepiej sie czujesz. W ktorym dniu cyklu jestes? Lepiej nie czekac ze staraniami do przewidywanego dnia owulki, bo mozna owu przeoczyc. Macie jakis specjalny problem z iloscia zolnierzykow? Bo jesli nie to co 2 dni najlepiej starania od 7 dnia cyklu. A w dniach owulacji codziennie albo tez co 2 dni.
To milego starania sie
Asana, evus, MoBo lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualnyloret1 wrote:Nie robie pomiarow:( tylko czuje ze cos tam sie dzieje.
No to na zgode dzis bedzie przytulanko bo bedzie kwas jak mi w weekend powie ze po ptakach a jak nie to moze uda sie wstrzelic
Dzieki!
loret? a czemu nie mierzysz tempki?evus, MoBo lubią tę wiadomość
-
Jot, to WUDU juz musi podzialac, tyle szamanek odstawilo modly, ze musi byc dobrze
u mnie w domu tez cos fruwa, jakies chorobsko wstretne, maz juz kicha, a ja nie wiem jak sie ratowacpoki co soczek malinowy
trzymajcie sie cieplutkopierwiastka, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
-
Dani wrote:Oo zdrowiej Pierwiastko! Odpoczywaj i pij duzo wody.
Ja juz troche lepiej sie czuje, biegunka minela! Moge jesc
Loret - to super ze dzis lepiej sie czujesz. W ktorym dniu cyklu jestes? Lepiej nie czekac ze staraniami do przewidywanego dnia owulki, bo mozna owu przeoczyc. Macie jakis specjalny problem z iloscia zolnierzykow? Bo jesli nie to co 2 dni najlepiej starania od 7 dnia cyklu. A w dniach owulacji codziennie albo tez co 2 dni.
To milego starania sie
Dani to dobrze ze i Tobie przeszlo, bo to moze uprzykrzyc zycie;)
9dc i nie bylo bara bara...
No ponoc nasienie jest super, jak to jedna lekarka powiedziala wali po oczach:) cos z moja gleba nie tak...
Asanka bo jakos tak wyjszlo, ja sie do pomiarow nie nadaje...a to zapomne, a to przespie;)evus, Dani lubią tę wiadomość
loret1 -
nick nieaktualnyPierwiastka, ja nie mam stałego dnia od kiedy robie testy, bo ja ostatnio cuduję z różnymi lekami, wiec sie u mnie wszystko przesuwa
u Ciebie chyba inofem przyspieszył owu, jutro Ci zaznaczy któryś dzień z "dołka"
MoBo, pierwiastka, evus lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:Asana, od którego dnia zaczynasz testy LH? dziś (12dc) to mój trzeci dzień testowania i kreska zamiast ciemnieć robi się coraz jaśniejsza
moze tys juz po? ciezko powiedziec bo tez chorujesz w tym samym momencie, wiec licho wie czy tempka wysoko bo po owulce, czy to choroba.
pierwiastka, evus lubią tę wiadomość
-
Asana wrote:Pierwiastka, [...] u Ciebie chyba inofem przyspieszył owu, jutro Ci zaznaczy któryś dzień z "dołka"
jak sie nie uda w tym cyklu to bedziemy dzialac w nastepnym tylko wqu mnie że zawsze coś wypada na złość jak nie jakieś nawały pracy że zasypiamy w drodze na poduszkę, to jakieś stresy że nawet przez myśl przytulanie nie przejdzie to znowu jakieś wirusy i cykl się sypie, wrryyyMoBo, evus, Storczyk31 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
MoBo wrote:moze tys juz po? ciezko powiedziec bo tez chorujesz w tym samym momencie, wiec licho wie czy tempka wysoko bo po owulce, czy to choroba.
szyje macam ze 3 dni i z dnia na dzień coraz mniej pulchna i coraz wyżej idzie
no chyba że w tym cyklu bez fajerwerków i złote jajo sie zadzbukowałoevus lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
evus wrote:pierwiastko, mam juz zestaw antyprzeziebieniowy
dodatkowo imbir troszke na nudnosci pomaga, bo jakos mnie dzis mecza
kuruj się!MoBo lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter