35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
ja dziś mam dzień w kuchni i uwskuteczniam barszcz czerwony bo teściowa nie robi a ja bardzo lubie a do tego paszteciki żeby mięso z rosołu i warzywa zużyć no i chleb gryczany z cebulką, uwielbiam takie dni
MoBo, Storczyk31, Dani, Jastin76 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Nie ma kręgów, co jakiś czas zliczam owieczki, i widzę że niektóre od dawna nic nie napisały.....stąd pytanie
MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Dziewczyny dzis kawy rano nie wypilam bo pomyslalam ze moze maly odwyk, bo zmeczyly mnie te bole glowy (dzis juz mnie nie boli, ale jeszcze mam troche taki ucisk) , ale teraz czuje sie taka padnieta, jest srodek dnia a mi spac sie chce...I mam dreszcze takie troche. Chyba nie dam rady, musze walnac kawe. Matko nie wiem jak w ciazy to bedzie mozliwe rzucic zupelnie kawe. Choc jedna moja przyjaciolka powiedziala mi ze w pewnym momencie poprostu ja zaczelo odrzucac na zapach kawy, jak byla w ciazy. Wiec cialo samo mowi...
A moze niektore z naszych forumowiczek robia sobie odwyk od naszego forum? Odwyk od mierzenia tempki itp. A te zaciazone to poprostu swoje juz inne problemy maja. Wiec to zrozumiale. Jestem pewna ze te co robia odwyk do nas wroca! Tesknimy.
Storczyk31, Jot lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Bardzo nie chce was zawiesc kochane. Oby oby! Ale czy przede mne nie ma innych dziewczyn z terminem testowania? Asana gdzie jestes? Nie pamietamy dat testowania....
Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
Jejku ale fajne to tanczace serduszko Storczyku! Ja to nie umiem nawet nieruchmego serduszka wstawic...
Storczyk31 lubi tę wiadomość
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
Dani, oby! Oby!
Trzeba poratować honor naszej słabej statystyki zaciONżeniowej, Najbliższa nadzieja w Asance i Dani!
Ja upracowana ostatnio zanadto, uważam. Taka jakaś zaniedbana się poczułam, przez urodę opuszczona, to się do hammamu tureckiego postanowiłam wybrać ze szwagierką, coby i plotkowanie rodzinne nadrobić. Bendem tam leżeć i pachnieć, a pan mi będzie masaż olejkami uskuteczniał, doczekać się tych luksusów nie mogęale niestety wcześniej usg cycków mnie czeka, więc i odrobina adrenaliny dla równowagi.
Storczyk31, Dani, MoBo lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Storczyk31 wrote:ale udało mi się zamówić, w końcu
, żel conceive plus
Kto wie jak go stosować?
mnie też się udało, wczoraj dostałam przesyłkę, nie omieszkam zastosować.Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Ylya wrote:mnie też się udało, wczoraj dostałam przesyłkę, nie omieszkam zastosować.
swoją drogą te wszystkie wspomagacze strasznie drogie są, jeszcze w internetowych aptekach to przynajmniej są dostępne bo w stacjonarnych to raczej na zamówienie tylkoStorczyk31, MoBo, Ylya lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:na ile zdążysz
możesz nawet kilka godzin przed a możesz zaraz przed z tego co inne dziewczyny pisałyto już mi kamień z serca spadł
Mój chłop mi "funduje" wyjazdy na szkolenia akurat w okolicach tych dnii jutro ma tez taki wyjazd o piątej rano, więc już czasu nie będzie na zaaplikowanie żelu pół godziny czy godzinę przed, dlatego pytam
MoBo, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:
będzie wtedy bez stresa że nie zdążysz albo że nastroja popsujeszjeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter