35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja musiala dzis zapierdzielac do ambasady zeby mnie na wycieczke do kraja wpuscili, wiec pol dnia ucieklo
Zas sie dzis nie wyspalam, przez mojego chlopa. Cisnienie mi poszlo i koniec po spaniu byloJuz zapomnialam o co sie wczoraj gniewalam, ale dzis to mu pamietam te ostatnio noc! nie podaruje draniowi
Ponoc w skrzynce maja na mnie czekac ziolka od pani aku. Zobaczymy co to za swinstwo i czy jakie po tym zmiany nadejdaStorczyk31 lubi tę wiadomość
-
ale powiem wam lepszy myk, mój mauż miał usuwaną górną 6 i korzenia franca miała takie że miał po ekstrakcji dziury do przegrody nosowej! chirurg mu wszystko pozaszywał, dał antybioty i żel do smarowania i zakazał "czynności podwyższających ciśnienie" na jakie 3-4 dni, finał tego był taki że po tej przerwie go szczęka od sexa bolała i musiał na noc ketonal se zapodac bo 'zaprzestanie czynności' nie zniwelowało doznań bólowych
wienc ten tego, sekszenie bywa groźne dla zdrowia i życiaMoBo, Storczyk31, Dani, catlady lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
MoBo wrote:Pierwiastka a ile lasek Ci mowi, ze miasz dlugi cykl?
Bo ja gdybym nie zauwazyla to kazdy mi o tym przypomina
i każą mi testować pomimo wpisanych wyników badań i tego że owu znikła z wykresu więc raczej bezowulacyjny i przez to taki długiMoBo lubi tę wiadomość
Storczyk31 wrote:Bo pomyslałam ja Ci, że jeszcze siem pogniewasz
Ale chłopy som jakieś inne
a ja żadna córka obraźnika to co mam siem obrażać, hę?Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
Wsiadłam dziś zamyślona do autobusu MZK, który objeżdża całe miasto zanim dotrze do celu
kurcze nie wiem czy zdążę na PKS ja chcem moje rowery
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 08:53
MoBo, Dani, Kazia, Jastin76 lubią tę wiadomość