X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Storczyk31 wrote:
    A to czemu?

nie wiem :P

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Storczyk31 wrote:
    Ale jaki ten śluz?
    Nie mów ze rozciągliwy ;)?

Troche rozciagliwy ale bialawy. No owulki to ja na 100% juz nie bede miala. Tyle ze ganiam do kibla sprawdzac czy juz @ przyszla :P

l22ndf9her11uere.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ jestem już zmęczona dziś, niby dzień w domu ale za to lista rzeczy do zrobienia długa i dopiero w połowie jestem a taka się szarówka za oknem zrobiła że skusiłam się na drugą kawę, oby do stycznia ;)

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Kazia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny:) Dziś ogarnęłam trochę temat wykresu, co prawda nie mierzę temperatury ale udostępniam, gdybyście chciały mnie podglądnąć to zapraszam :)

Dani lubi tę wiadomość

• Dani Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tez zakupilam ten olej lniany 3 dni temu, troche przypadkiem bo bylam w sklepie organicznym i zobaczylam na polce taki ladny w ciemnej butelce. To kupilam. Kiedys lykalam olej lniany w tabletkach przez dwa miesiace. Ale przestalam. Mam pytanie: jego mozna dodawac do salatek itp? Bo ktoras z was pamietam pisala zeby z bialym serem jesc. Czemu akurat z bialym serem? Mozna jesc z innymi rzeczami? Albo na kanapke zamiast masla? (ja generalnie stosuje oliwe z oliwek, olej kokosowy i sezamowy na chleb zamiast masla. To dodam tez lniany. Ma sens?

MoBo lubi tę wiadomość

Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️

1usa9vvjrnodabqg.png

6.2017 Pierwsza IUI *6tc
    8. 2017 Druga IUI :(
    1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
    4. 2018 start druga IVF :(
    8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
    1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy :(
    2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
    9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
    9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud :)
    10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Storczyk31 wrote:
    Przeż często tak jest. Zwłaszcza jak się jest młodym ;) to dobry znak, MoBo, znaczy, że org funkcjonuje, jak trzeba ;);)

No wlasnie pamietam z mlodosci ze tak bylo :P
    jeszcze nie funkcjonuje, ale juz niedlugo!

Storczyk31 lubi tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani wrote:
    Dziewczyny tez zakupilam ten olej lniany 3 dni temu, troche przypadkiem bo bylam w sklepie organicznym i zobaczylam na polce taki ladny w ciemnej butelce. To kupilam. Kiedys lykalam olej lniany w tabletkach przez dwa miesiace. Ale przestalam. Mam pytanie: jego mozna dodawac do salatek itp? Bo ktoras z was pamietam pisala zeby z bialym serem jesc. Czemu akurat z bialym serem? Mozna jesc z innymi rzeczami? Albo na kanapke zamiast masla? (ja generalnie stosuje oliwe z oliwek, olej kokosowy i sezamowy na chleb zamiast masla. To dodam tez lniany. Ma sens?

Wez ty moze odkrec te butelke i se najpierw go sprobuj i wtedy bedziesz wiedziec czemu nie stosujemy go do salatek :P
    Ja wlewam w gardlo bo inaczej nie zniose. Z serem bylo troche lepiej ale tylko przedluzenie meki :P

Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Wez ty moze odkrec te butelke i se najpierw go sprobuj i wtedy bedziesz wiedziec czemu nie stosujemy go do salatek :P
    Ja wlewam w gardlo bo inaczej nie zniose. Z serem bylo troche lepiej ale tylko przedluzenie meki :P
    no właśnie, mnie matka kiedyś namawiała na stosowanie tego specyfiku ale sam zapach mnie na maxa odrzucił

MoBo lubi tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    no właśnie, mnie matka kiedyś namawiała na stosowanie tego specyfiku ale sam zapach mnie na maxa odrzucił

Moge powiedziec, ze po tygodniu wchodzi duzo lepiej :P

l22ndf9her11uere.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Moge powiedziec, ze po tygodniu wchodzi duzo lepiej :P
    może się kiedyś zdecyduję :P
    póki co u mnie tez zażywane specyfiki wpływają baaardzo pozytywnie na śluz a smak mają nieporównywalnie mniej pawiopędny XD

• Dani Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:

Hahaha :)
    No wczoraj odkrecilam i dodalam do ugotowanego makaronu, na to sos, nic nie czulam (zadnego smaku) szczerze mowiac. Ok bede uwazac z iloscia dodawana do salatki :)

Ja juz po owulce, teraz 2 tygodnie bez wina i ogrzewanie macicy cieplymi posilkami.

She Wolf zaraz bede fertility yoga i pilates uprawiac.

1usa9vvjrnodabqg.png

6.2017 Pierwsza IUI *6tc
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dano to i tak Ci dobrze poszlo, bo ja ten smak rozpoznam wszedzie :P i nawet w makaronie z sosem bym wyniuchala :P

l22ndf9her11uere.png
  • Dani Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo - mine jakos nie odrzuca jak odkrecam butelke, moze dlatego ze kiedys sprobowalam olej z rybii pic, moj tata mi dal, jakis dobry, o matko co to byl za koszmar. Jeden raz i dalej nie probowalam. Innym razem kupilam spiruline w proszku i probowalam do salatek dawac....Nie bylam w stanie tych salatek przelknac. W porownaniu do tych specyfikow z morza to olej lniany to pestka...

MoBo lubi tę wiadomość

1usa9vvjrnodabqg.png

6.2017 Pierwsza IUI *6tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie, widze ze cos nam forumowe życie stoi w miejscu, baby nie tracic nadzieji tylko do boju laski :) My z męzem zostajemy na swieta w domku i tak nie mam za bardzo ochoty gotowac, szukałam oferty catringu i ceny w stolicy -sernik kg -198 zł :) tanio, no nie :)hahaa2.gif trzeba bedzie jednak uruchomic produkcje własna grrr.gif.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 08:08

Storczyk31, MoBo, pierwiastka lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elo dziolchy,

Ja dzisiaj tworzylam swiateczna atmosfere, ktora to bedziemy sie przepelniac przez kolejne dwa tygodnie, bo tam gdzie jedziemy to nie wiem czy nawet choinke zobacze :P
    Wiec kupilismy choinke, jelonka ze swiatelek do ogrodu, gwiazde betlejemska (tego kwiatka czerwonego) i inne duperele. Wszystko juz powieszone, zaswiecone tak jak i u sasiadow :)
    Moj nowy sprzet kuchenny dotarl i juz musialam testowac, jest spoko :)
    U nas sie zaczynaja juz lunche, kolacje itd Xmas-owe, wiec sie teraz bedzie dzialo, sama tez musialam milion ludzi zaprosic za tydzien i juz mysle co to gotowac :)
    Opocz tego wszyskiego musialam odpowiedziec e-mailowo na milion pytan mojej akupunkturzystki, ktora wlasnie jakas ziolowa mieszanke wybuchowa dla mnie szykuje. No ciekawa jestem wynikow, no gorzej niz po roku leczenia se u lekarza juz byc nie moze :P hahhahahha
    Dzis obudzilam sie na tym samym boku co zasnelam :) niezle jak na kilka wbitych igiel!

Aszka tyle za sernika? poje...
    Dasz rade sama!

Storczyk a wykorzystalas te rece dzis jakos?

A co z reszta kolezanek?

Storczyk31, pierwiastka, aszka lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Storczyk31 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano ;) właśnie kończę sprzątanie
    Siem narobiłam jak dziki dzinks ;)

MoBo u Ciem aku działa, to i ja śpię spokojnie ;) jakoś tak na nas dwie to się przekłada ;);)
    Nastrojowo niech się zrobi i tu choinka-ruchomy-obrazek-0311.gif

MoBo, pierwiastka, aszka lubią tę wiadomość

klz9bd3m0oj2oh7n.png

• MoBo Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha dobre Storczyk :)

Storczyk31, aszka lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak trzeba bedzie to kolezanka mi zrobi, albo kupie w tesco, tam sernik za 25 zł, oczywicie nie taki jak domowy ale i nie za 190 zł :D MoBo testuj te igły powiesz czy cos podziałały, ja sie kiedys zastnawialam tez nad tym,ale w Wawie to kupe kasy kosztuje, dobry specjalista bo do byle jakiego to szkoda isc. U mnie za to choinki nie bedzie, bo taki scenariusz był jak była https://www.youtube.com/watch?v=nn2h3_aH3vo

MoBo lubi tę wiadomość

• Kazia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny w ten mikołajkowy poranek. Co do przygotowań do świąt, to ja dziś wybieram się zakupić prezenty pod choinkę, tak sobie wykombinowałam, że po wczorajszym szaleństwie zakupów mikołajkowych, dziś w sklepach będzie luźniej. My święta spędzamy w większym rodzinnym gronie i trochę się przygotowaniami dzielimy.
    Jutro rano wybieram się do kliniki na monitoring i badanie pct, jest to badanie śluzu po współżyciu.

Storczyk31, MoBo, aszka lubią tę wiadomość

• Storczyk31 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To żeby wsztstko było dobrze, Kaziu ;)

Dzień doberek słoneczny swiety-mikolaj-ruchomy-obrazek-0254.gif

Kazia, MoBo, aszka lubią tę wiadomość

klz9bd3m0oj2oh7n.png

‹‹ 426 427 428 429 430 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ