35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
ależ jestem już zmęczona dziś, niby dzień w domu ale za to lista rzeczy do zrobienia długa i dopiero w połowie jestem a taka się szarówka za oknem zrobiła że skusiłam się na drugą kawę, oby do styczniajeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
Dziewczyny tez zakupilam ten olej lniany 3 dni temu, troche przypadkiem bo bylam w sklepie organicznym i zobaczylam na polce taki ladny w ciemnej butelce. To kupilam. Kiedys lykalam olej lniany w tabletkach przez dwa miesiace. Ale przestalam. Mam pytanie: jego mozna dodawac do salatek itp? Bo ktoras z was pamietam pisala zeby z bialym serem jesc. Czemu akurat z bialym serem? Mozna jesc z innymi rzeczami? Albo na kanapke zamiast masla? (ja generalnie stosuje oliwe z oliwek, olej kokosowy i sezamowy na chleb zamiast masla. To dodam tez lniany. Ma sens?
MoBo lubi tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Storczyk31 wrote:Przeż często tak jest. Zwłaszcza jak się jest młodym
to dobry znak, MoBo, znaczy, że org funkcjonuje, jak trzeba
No wlasnie pamietam z mlodosci ze tak bylo
jeszcze nie funkcjonuje, ale juz niedlugo!
Storczyk31 lubi tę wiadomość
-
Dani wrote:Dziewczyny tez zakupilam ten olej lniany 3 dni temu, troche przypadkiem bo bylam w sklepie organicznym i zobaczylam na polce taki ladny w ciemnej butelce. To kupilam. Kiedys lykalam olej lniany w tabletkach przez dwa miesiace. Ale przestalam. Mam pytanie: jego mozna dodawac do salatek itp? Bo ktoras z was pamietam pisala zeby z bialym serem jesc. Czemu akurat z bialym serem? Mozna jesc z innymi rzeczami? Albo na kanapke zamiast masla? (ja generalnie stosuje oliwe z oliwek, olej kokosowy i sezamowy na chleb zamiast masla. To dodam tez lniany. Ma sens?
Wez ty moze odkrec te butelke i se najpierw go sprobuj i wtedy bedziesz wiedziec czemu nie stosujemy go do salatek
Ja wlewam w gardlo bo inaczej nie zniose. Z serem bylo troche lepiej ale tylko przedluzenie meki
Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Wez ty moze odkrec te butelke i se najpierw go sprobuj i wtedy bedziesz wiedziec czemu nie stosujemy go do salatek
Ja wlewam w gardlo bo inaczej nie zniose. Z serem bylo troche lepiej ale tylko przedluzenie mekiMoBo lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
MoBo wrote:Moge powiedziec, ze po tygodniu wchodzi duzo lepiej
póki co u mnie tez zażywane specyfiki wpływają baaardzo pozytywnie na śluz a smak mają nieporównywalnie mniej pawiopędnyjeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
MoBo wrote:Wez ty moze odkrec te butelke i se najpierw go sprobuj i wtedy bedziesz wiedziec czemu nie stosujemy go do salatek
Ja wlewam w gardlo bo inaczej nie zniose. Z serem bylo troche lepiej ale tylko przedluzenie meki
Hahaha
No wczoraj odkrecilam i dodalam do ugotowanego makaronu, na to sos, nic nie czulam (zadnego smaku) szczerze mowiac. Ok bede uwazac z iloscia dodawana do salatki
Ja juz po owulce, teraz 2 tygodnie bez wina i ogrzewanie macicy cieplymi posilkami.
She Wolf zaraz bede fertility yoga i pilates uprawiac.Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
MoBo - mine jakos nie odrzuca jak odkrecam butelke, moze dlatego ze kiedys sprobowalam olej z rybii pic, moj tata mi dal, jakis dobry, o matko co to byl za koszmar. Jeden raz i dalej nie probowalam. Innym razem kupilam spiruline w proszku i probowalam do salatek dawac....Nie bylam w stanie tych salatek przelknac. W porownaniu do tych specyfikow z morza to olej lniany to pestka...
MoBo lubi tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
nick nieaktualnyWitam sie, widze ze cos nam forumowe życie stoi w miejscu, baby nie tracic nadzieji tylko do boju laski
My z męzem zostajemy na swieta w domku i tak nie mam za bardzo ochoty gotowac, szukałam oferty catringu i ceny w stolicy -sernik kg -198 zł
tanio, no nie
trzeba bedzie jednak uruchomic produkcje własna
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 08:08
Storczyk31, MoBo, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Elo dziolchy,
Ja dzisiaj tworzylam swiateczna atmosfere, ktora to bedziemy sie przepelniac przez kolejne dwa tygodnie, bo tam gdzie jedziemy to nie wiem czy nawet choinke zobacze
Wiec kupilismy choinke, jelonka ze swiatelek do ogrodu, gwiazde betlejemska (tego kwiatka czerwonego) i inne duperele. Wszystko juz powieszone, zaswiecone tak jak i u sasiadow
Moj nowy sprzet kuchenny dotarl i juz musialam testowac, jest spoko
U nas sie zaczynaja juz lunche, kolacje itd Xmas-owe, wiec sie teraz bedzie dzialo, sama tez musialam milion ludzi zaprosic za tydzien i juz mysle co to gotowac
Opocz tego wszyskiego musialam odpowiedziec e-mailowo na milion pytan mojej akupunkturzystki, ktora wlasnie jakas ziolowa mieszanke wybuchowa dla mnie szykuje. No ciekawa jestem wynikow, no gorzej niz po roku leczenia se u lekarza juz byc nie mozehahhahahha
Dzis obudzilam sie na tym samym boku co zasnelamniezle jak na kilka wbitych igiel!
Aszka tyle za sernika? poje...
Dasz rade sama!
Storczyk a wykorzystalas te rece dzis jakos?
A co z reszta kolezanek?Storczyk31, pierwiastka, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak trzeba bedzie to kolezanka mi zrobi, albo kupie w tesco, tam sernik za 25 zł, oczywicie nie taki jak domowy ale i nie za 190 zł
MoBo testuj te igły powiesz czy cos podziałały, ja sie kiedys zastnawialam tez nad tym,ale w Wawie to kupe kasy kosztuje, dobry specjalista bo do byle jakiego to szkoda isc. U mnie za to choinki nie bedzie, bo taki scenariusz był jak była https://www.youtube.com/watch?v=nn2h3_aH3vo
MoBo lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny w ten mikołajkowy poranek. Co do przygotowań do świąt, to ja dziś wybieram się zakupić prezenty pod choinkę, tak sobie wykombinowałam, że po wczorajszym szaleństwie zakupów mikołajkowych, dziś w sklepach będzie luźniej. My święta spędzamy w większym rodzinnym gronie i trochę się przygotowaniami dzielimy.
Jutro rano wybieram się do kliniki na monitoring i badanie pct, jest to badanie śluzu po współżyciu.Storczyk31, MoBo, aszka lubią tę wiadomość