35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry dziewczyny,
Kaziu daj znac jak tam wyniki monitoringu.
Ja z kolei mentalnie przygotowuje sie do IUI, bede zaczynac za ok 2 tygodnie jesli w ten cykl naturalnie nie zaciaze.
Kurcze tak bym chciala zeby ktorejs z nas a najlepiej kilku z nas udalo sie w grudniu.
Milej niedzieli!
aszka, Storczyk31, MoBo, Kazia lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualny[QUOTE=Dani
Ja z kolei mentalnie przygotowuje sie do IUI, bede zaczynac za ok 2 tygodnie jesli w ten cykl naturalnie nie zaciaze.
Kurcze tak bym chciala zeby ktorejs z nas a najlepiej kilku z nas udalo sie w grudniu.
Milej niedzieli![/QUOTE]
popieramStorczyk31, MoBo, Dani, Kazia lubią tę wiadomość
-
Dzieki Storczyku kochany, jestem za! Ale tez nie obraze sie jesli Eltasz czy Asana beda pierwsze juz za pare dni, a ja za 10, i dalej my wszystkie
Kazia, Storczyk31 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
cześc wam, wykończona jestem po weekendzie bo i praca, i impreza u teściów podwójnie imieninowa na którą piekłam ciasta i jakiś taki wqurw że cykl trwa w najlepsze i zalewa mnie kremowo-rozciągliwie i niby z jednej strony fajnie bo zwykle była sahara ale z drugiej wnerwia mnie już to czekanie na @
no chyba mauża wykorzystam do pomocy bo samo wino czerwone nie działaStorczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
a ja dziś zrobiłam test ovu i w 44dc powinna być tylko jedna kreska a są dwie... co prawda za pozytyw nie można tego uznać bo za blada ale wyraźnie ją widać... to ja już zupełnie nic nie rozumiemjeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
moja też coś ok 50 meno przechodziła
ja tak myśle że u mnie choroba mogła namieszać z ovu i tak się to ciągnie teraz
Storczyk, &&& za meno po kolejnej ciąży dopieroWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 13:27
Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
niestety nie, ale przymierzałam się do robienia takich bombek, tylko gdzieś szydełko włożyłam w porządne miejsce i nie mogę znaleźćjeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Eltasz bardzo mi przykro
Ja już dziś po wizycie 10 dc, mam pęcherzyk 16 mm na lewym jajniku, endomentrium 11mm, więc wszytko wygląda dobrze. Pobrał mi też wymaz do tego badania pct oraz zlecił dalsze badania; progesteron w 20 dc oraz HCG w 24 dc i z wynikami na wizytę na początku przyszłego cyklu. Tylko tak patrzę w kalendarz i widzę że to akurat wypada w czasie świąteczno - noworocznym, zobaczymy czy uda mi się umówić między świętami do niego.Storczyk31, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Kobieto, Ty do rodzenia normalnie jesteś stworzona
Ale dziękuje wam, myślę że my wszystkie tu do rodzenia stworzone jesteśmyStorczyk31, pierwiastka, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
Eltasz wrote:Helo
Dziś zrobiłam testa, czysto , wielki minus. Teraz czekam na @ mam nadzieję że przyjdzie już jutro bo w środę mam wizytę u dr.
Miłego dnia
Ale @ tez nie ma i ta dowcipna tempka ladna, wiec czekaj czekaj!
Storczyk31 lubi tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:a ja dziś zrobiłam test ovu i w 44dc powinna być tylko jedna kreska a są dwie... co prawda za pozytyw nie można tego uznać bo za blada ale wyraźnie ją widać... to ja już zupełnie nic nie rozumiem
moze tu jeszcze ciONZa bedzie?
Storczyk31, pierwiastka, Dani lubią tę wiadomość