35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie ostatni cykl i próby bez pomocy
Spróbuję po raz ostatni ...
Jutro wyjeżdżamy na krótki odpoczynek od pracy i rzeczywistości szarej...
Piszcie ze któraś z Was zaszła noooo
Przeziębiona jestem i od razu to swinstwo łapie bez problemu wiec może któraś z Was zaraz mnie cionza na magiczny czas światDani, MoBo lubią tę wiadomość
-
bry wieczornie
padam na tfasz dzisiaj
cykl trwa w najlepsze i podejrzewam że nawet na mikołajki nie dostanę prezenta
roboty huk, pogoda kiepska, mauż chory, ja ma wqurwa a piwniczka już pustkami świeci i pustymi flaszkami ino, ehhhMoBo, Storczyk31, Jastin76 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Pierwiastka - o wow. To ile dni ma juz twoj cykl? Bo widze ze na twoim wykresie ovufriend wyszlas poza skale. Mialas juz kiedys tak wczesniej?
MoBo lubi tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dani wrote:Pierwiastka - o wow. To ile dni ma juz twoj cykl? Bo widze ze na twoim wykresie ovufriend wyszlas poza skale. Mialas juz kiedys tak wczesniej?jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
Lore wrote:pierwiastka zapraszam do mnie, barek pełny
mam sporo czystej wódencji więc w przyszłym tygodniu zabieram się za przetwórstwo
możesz wpaść później na słodkie pyszności
a że ja nie piję mało to dotrzymam towarzystwa, dzięki za zaproszenieMoBo lubi tę wiadomość
i wiecie, nawet pytałam wujka gugla co by tu na wywołanie krwawej mery i tak: wanny nie mam to gorąca kąpiel odpada, chuop chory to sexy tesh nie wchodzom w rachube, rekomendowane zioła smakujom tak okropnie że prędzej paw niż okres jedyne co pozostaje to czerwone wino ale tak samemu pić to jakos nie teges więc pozostaje tylko cierpliwie czekać, wrryyy
MoBo lubi tę wiadomość
Pierwiastka a jakie suplementy/ziola bierzesz, jesli wogole? Vitex Agnus Cactus? Dziegiel Chinski (Angelica Sinensis)? Te dwa sa najlepsze na wyregulowanie okresu. Mozna kupic w tabletkach i wtedy zero smaku.
MoBo lubi tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
Miasma na mysli wyregulowanie cyklu.Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
Dani wrote:Pierwiastka a jakie suplementy/ziola bierzesz, jesli wogole? Vitex Agnus Cactus? Dziegiel Chinski (Angelica Sinensis)? Te dwa sa najlepsze na wyregulowanie okresu. Mozna kupic w tabletkach i wtedy zero smaku.
teraz biorę tylko inofem i witaminy i wrócił sluz ale cykl długi niezwykle,robiłam badania i wyszedł mi PRG poniżej 1 więc od następnego cyklu chcę włączyć luteine, po 3 cyklach mam przyjść na kontrolę do gina i powtórzyć badania
korzyść z inofemu taka że apetyt mi spadł i nie mam wieczornych napadów głoda w 2 połowie cyklu a tak zwykle miałam
po witaminach przestały mi wypadać włosy i łamać się paznokcie
podsumowując, coś się na lepsze zmienia ale strasznie wolnoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 22:34
A czemu przestalas brac Angelica Sinensis i Agnus Cactus? Czemu tylko 3 miesiace? Ja mysle ze moglabys brac nadal, lacznie z inofem, i oba naraz (agnus i angelica). Tzn Angelice mozna brac tylko przez pierwsza faza cyklu, do owulki. Agnus cactus mozna przez caly cykl. Ja biore Angelice juz ponad rok, a Agnus cactus pol roku.Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
Dani, dzieki za rady, rozważę aczkolwiek nie chcę brać kilku rzeczy na raz bo to może mieć skutek odwrotny do zamierzanego
zestaw jaki teraz używam poleciła mi jedna ginka właśnie na wspomożenie ovu ale też na spadek wagi co już zaczynam zauważać, a raczej mauż zauważył że mniej jem a do tego lepsze włosy, paznokcie i mniej sucha skóra
kazała brać 3 cykle, powtórzyć badania i wtedy zobaczymy co i jak
korcą mnie też te zestawy ziołowe na I i II faze oddzielnie, ja to taka zielara w sumie jestem i lubię sobie takie napary popijać a ostatnio wcale nie używam żadnych ziołowych herbat
Dzien dobry poobiedni
Jestem z deka podekscytowana bo mojam machyna kuchenna powinna dzisiaj przyjscbede bardzo zawiedziona jak nie, bo marchewka na ciasto juz zakupiona i na tarku odmawiam trzec.
U mnie jutro juz niestety jutro @ przyjdzie, z jednej strony szkoda a z drugiej w koncu pani aku bedzie sie mogla zabrac za hormonki. Wiec zobaczymy co bedzie sie od teraz dzialo
Storczyk leje sie ze mnie sluzemwiec olej dziala
i 3 lyki duzo latwiej wchodza niz 4 ry. Niby mala roznica, a jednak wielka
pierwiastka, Storczyk31 lubią tę wiadomość