35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Po Świętach jestem tak obzarta ze to aż było nienormalne...ale prezent w postaci @ dostałam zatem z żalu piłam i zarlam
Od dziś post i dieta z ćwiczeniami , mam gdzieś starania nic nie wychodzi zrobię miesiąc przerwy na spokój ducha i ciała i w lutym pójdę do ginaehhh może taki mój los i mam mieć tylko męża córkę choć czasem pyskuje ale ja kocham ❤
Chciałam Wam pisać w święta ale tak jak któraś z Was pisała ja też nie miałam dostępu do owu pewnie coś modernizowali
Witam w naszym klubie MokoStorczyk31, Moko, Margaret.Se, Jot lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Ja też się ku temu zbieram.
Chciałoby się zajść w ciONze niezwłoczniea tu nie wychodzi.
Można mieć dość ...
w kupie raźniej, we 3 bedziemy się dietowac i wyginać śmiało ciała
Jastin76, Storczyk31 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:kto by nie chcial tak od razu zaciążyć, albo lepiej zaliczyć wpadkę bo to mniej stresowania
w kupie raźniej, we 3 bedziemy się dietowac i wyginać śmiało ciała
Teraz dopiero się zastanawiam po h było stresowanie się wpadka ... i czemu mnie to nie spotkałoi czy aby napewno można wpaść ?! Mnie 20 lat się nie udało zatem jest sztuka "wpaść"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 20:51
Storczyk31, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Jastin76 wrote:Teraz dopiero się zastanawiam po h było stresowanie się wpadka ... i czemu mnie to nie spotkało
i czy aby napewno można wpaść ?! Mnie 20 lat się nie udało zatem jest sztuka "wpaść"
Storczyk31, Jastin76, Margaret.Se, Jot lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Bardzo dobrze pierwiastka:-) do białego rana chce pić szampana
ale mnie szampan nie wystarczy... te życzenia noworoczne mnie rozwalaja i nienawidzę ich zatem coś mocniejszego chlapne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 21:16
pierwiastka, Storczyk31, Margaret.Se, Jot lubią tę wiadomość
-
Hej laski.
Witam MOKO!
Jamaica super wiesci!
Mnie mama odwiedzila (a mieszkamy w innych krajach) wiec jestem super happy i sobie jezdzimy na wycieczki itp. Jest cudnie. Owulka chyba sie zbliza bo czuje chcice taka...ze moglabym kazdego prawie chlopca na ulicy...od razu sie tlumacze ze mieszkam w kraju gdzie mieszkaja bardzo przystojni panowie (jesli ktos lubi poludniowcow).
Tylko czekam jak mama pojdzie spac i rzuce sie na mojego...
Ja na sylwestra pic duzo nie bede bo ide z mezem, znajomymi ale i z moja mama. Wiec bede miec naturalny stoper przed upiciem sie. No i pewnie dobrze. Ja ogolnie bardzo malo pije. Odzwyczailam sie (za czasow studenckich moglam sporo wypic...)
Ale pijcie dziewczyny jak macie potrzebe w sylwestra, raz od wielkiego dzwonu nie zaszkodzi tak bardzo....A reset glowy czasami jest wskazany. Choc reset mozna osiagac roznymi drogami (np. jak MOBO podruzujac po dalekich, bardzo odmiennych krainach. Alkohol to oczywiscie najlatwiejsza i chyba najtansza droga.
Buziaki
pierwiastka, Storczyk31, Jastin76, Margaret.Se, Jot lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Mi to sie marzy wypic w Sylwka mojito ale bezalkoholowe
Jestem mega wycienczona dzisiaj jakos, robie zupke ale najchetniej juz bym padła na wyrkopierwiastka, Jastin76, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
dzień bry, nadaję z łóżka....w głowie nadal niedziałający zegar
katar zatyka nos, dreszcze i takie tam czyli wielki come back przeziębienia
chyba wrócę do szklanki świeżego soku dziennie jak w ubiegłym roku bo teraz pomimo suplementów (tran, olej rybi, vit D3, C, B compositum, Mg, Fe)i porannej kawy z imbirem i miodem jakoś nie mogę się pozbyć tych infekcjijeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:dzień bry, nadaję z łóżka....w głowie nadal niedziałający zegar
katar zatyka nos, dreszcze i takie tam czyli wielki come back przeziębienia
chyba wrócę do szklanki świeżego soku dziennie jak w ubiegłym roku bo teraz pomimo suplementów (tran, olej rybi, vit D3, C, B compositum, Mg, Fe)i porannej kawy z imbirem i miodem jakoś nie mogę się pozbyć tych infekcjizdrowiej
Soki to dobry pomysł
pierwiastka lubi tę wiadomość
-
Hej Misie kolorowe
Wczoraj wieczorkiem wrócilam do lutki za namową troskliwego Misia Pysia jednegowiec wczorajsze mierzenie tempki było bez lutki i podskoczyła. Drugi skok na wykresie to z braku lutki bo zapomniałam ale tez nadrobiłam wieczorkiem, ja biore ja na noc. Dziwne jest to ze jak nie zapodam lutki to tempki mam pieknie wysokie a ja wracam do niej to mi spadaja. Zawsze miałam wysokie tempki, fakt nie az takie jak te dwa skoki, ale wyzsze niz po lutce hmm
Tempka spadła i nadzieja również
Miłego dnia dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 10:28
pierwiastka, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Hej Misie kolorowe
Wczoraj wieczorkiem wrócilam do lutki za namową troskliwego Misia Pysia jednegowiec wczorajsze mierzenie tempki było juz bez lutki i podskoczyła. Drugi skok na wykresie to z braku lutki bo zapomniałam ale tez nadrobiłam wieczorkiem, ja biore ja na noc. Dziwne jest to ze jak nie zapodam lutki to tempki mam pieknie wysokie a ja wracam do niej to mi spadaja. Zawsze miałam wysokie tempki, fakt nie az takie jak te dwa skoki, ale wyzsze niz po lutce hmm
Tempka spadła i nadzieja również
Miłego dnia dziewczynki
Kciukamy z całych sił
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
to mój 3 cs i już wiem, że raczej stracony. Mam problem ostatnio chyba z owulacją. Testy owulacyjne wykazują mi drugą kreskę ale zawsze jest ona jaśniejsza. Dzisiaj jest mój 21 dc.
Zastanawiam się czy zainwestować w termometr owulacyjny albo w jakieś wiesiołki...sama nie wiem.
Nie mam jeszcze uregulowanej tarczycy więc myślę, ze to może być też powód.
Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
Starania o pierwsze dzieciątko ❤