35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj dziewczyny, szalejcie szalejcie
bo czeka Was co najmniej 1,5 roku abstynencji
.
Niech się dzieje !
Pierwiastku zdrowiej nam, ja niestety też nadal przeziębiona a domowe sposoby może i skuteczne, ale na efekty trzeba dłuuuuugo czekać
Maggie, spokojnie !Margaret.Se, pierwiastka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
ehhh, zostały 3 dni roku to zamiast rozdawać (krzywe) uśmiechy rozdam kilka komplementów
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9294fb9f06b8.jpg
emotka, Storczyk31, Margaret.Se, Ania1602, Dani, Jot lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:ehhh, zostały 3 dni roku to zamiast rozdawać (krzywe) uśmiechy rozdam kilka komplementów
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9294fb9f06b8.jpg
Chętnie się poczęstuję
Oby wejść z takim nastawieniem w Nowy Rok!Storczyk31, Margaret.Se, pierwiastka lubią tę wiadomość
Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
Starania o pierwsze dzieciątko ❤ -
Dziewczynki ja mam dzisiaj mega wk..a, krzyz mnie tak boli od kilku dni ze nie wiem juz jak funkcjonowac i te objawy... czuje bole w brzuchu i od wczoraj czasami klucie...zawroty glowy i lekkie mdlosci, sennosc i od wczoraj mega zmeczenie. Tak sie boje ze to nie objawy zadne tylko moje urojenie i to chore do granic mozliwosci. Moze jutro zatestuje...
Te darmowe komplementy to dzisiaj przydalyby sie ale i tak nie wiem czy cos by pomoglotakie tam dzisiejsze moje narzekanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 16:42
-
Margaret.Se śmigaj jutro na bete, będziesz miała pewność 100%* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Margaret, trzymam kciuki za testowanie!
A mi jakoś źle ostatnio. Piersi mnie strasznie bolą i są gigantycznie nabrzmiałe, a i bez tego mam duży biust. Szefowa mnie wkurza do tego i nie mogę doczekać się nadchodzących wolnych dni żeby znów odpocząć od pracy. I jeszcze jak sobie pomyślę, że w Sylwka nie powinnam pić alkoholu, bo przecież nie wiem czy mogę, to chyba pozostaje mi tylko nażreć się czekoladowych trufli (to moja słabość) na poprawę humoru. Jak nic pewnie to pms:( Ot i ponarzekałam sobie;p
Mam pytanie do Was odnośnie tego alkoholu. Czy też unikacie go w drugiej części cyklu, uważacie ogólnie bardziej żeby w razie co nie zaszkodzić? Czy też staracie się normalnie funkcjonować? Ja nawet kawy staram się unikać, podobnie z lekami itp. Będę wdzięczna za poradę dla świeżaka
-
MArgaret testuj z rana! A Storczyk kiedy testuje?
Moko - tak ja w drugiej fazie cyklu generalnie nie pije.
Emotka - tak kup termometr i mierz tempke. To pomaga z ustaleniem kiedy masz dni plodne.
Pierwiastka, Jot - zdrowiejcie na nowy rok kochane!
Ja poczulam uklucie w jajniku, takie jedno a porzadne. Chyba sie wyklulo...
Ja dzis z moja mama dzien caly w naturze czyli na plazy spedzilam. Milego wieczorku!
pierwiastka, Storczyk31, Jot lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dziewczynki chyba zatestuje jutro i jak wyjda dwie krechy to moze i powinnam potwierdzic betą ale szczerze to nie chcialam tego. Chodzilam przeciez wtedy na bede pieknie przyrosty i co gowno mi to dalo bo wiadomo jaki byl efekt niestety. Aniu-Gosiu
moze podaruje sobie bete ale szczerze to zobacze jak bedzie jutro i jak zareaguje
Dani super ze plazujesz sobiei szykuj sie do
Moko ja tez nie pije w fl, nie wyobrazam sobie tak zaryzykowac. Po stracie ciazy nawet do glowy alko nie przychodzi dopiero jak wredota przylezie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 20:41
Storczyk31, Dani, Jot lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Ja? Niby po co?
U mnie testowanie zakończone. Finito.
Na tym etapie byłby choć cień cienia, nawet po czasie, a tak nic nie ma, no chyba, że sobie zacznę wyobrażać, ale nawet z tym mam problem
Kochana dobrzr ze sobie nie wyobrazasz cienia zadnego bo widzisz co ze mna sie dzieje? Jak bedzie minus to juz w zadne objawy nie uwierzeStorczyk31 lubi tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Margaret to o której jutro testujesz ? Punkt siódma?
Bendziem trzymać kciukasy
Nie no o tej to spiem jescemjak sie obudze to 7.30 tak na tempke no moze max 8ma. No chyba ze bedem spac jak dzieciontko to pozniej
Storczyk31 lubi tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Moko ja tez nie pije w fl, nie wyobrazam sobie tak zaryzykowac. Po stracie ciazy nawet do glowy alko nie przychodzi dopiero jak wredota przylezie.
Właśnie zamówiłam termometr owulacyjny i z nowym cyklem, a tym samym Nowym Rokiem biorę się za mierzenie temperatury. O i proszę, już mi noworoczne postanowienie powstało!Storczyk31, Margaret.Se, Jot, Dani lubią tę wiadomość
-
Mi też bo raczej nic z tego w tym cyklu, zadnych objawów chyba że pozostały poswiateczny apetyt na słodycze. Mogę wcinac czekoladę na kilogramy. Nie moge przystopowac:-)
Margaret.Se lubi tę wiadomość
Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
Starania o pierwsze dzieciątko ❤ -
Storczyk31 wrote:To ja tak gdzie w okolicy tej godziny się budzę to już będę mogła Ci gratulować
tak to zrób żeby wyszło
nie ma to tamto ...
Cholerka to przzecie jak ja mam niby sie teraz wycofac? to musza wyjsc dwie krechyno nie ma to tamto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 21:48
Storczyk31 lubi tę wiadomość
-
Moko wrote:Dzięki za radę. Wiem, że to było głupie pytanie, ale wiadomo, że fasolka ważniejsza, choćby wyimaginowana w mojej głowie. Ja osobiście nie sądzę, żeby mi się udało, ale pewności nie mam i w takim razie będę się upijać 31.12. sokiem porzeczkowym:) Trufli natomiast nie będę sobie żałować;pppp
Właśnie zamówiłam termometr owulacyjny i z nowym cyklem, a tym samym Nowym Rokiem biorę się za mierzenie temperatury. O i proszę, już mi noworoczne postanowienie powstało!
Tak trzymajStorczyk31 lubi tę wiadomość