35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Storczyk31 wrote:Padi, a co to za pożegnanie
u ciebie się szykuje kotek?
Tak jak na samym początku przygody z wami pisałam:
Wysłany: 27 stycznia, 11:40
"pierwiastka napisała:
no właśnie Padi, udało się raz to ta diagnoza o kant d^&*&)*&
poczytaj na OF o dziewczynach gdzie medycyna nic nie dała a naturalne sposoby pomogły
może jakieś zioła czy naturalne suplementy?
poczytaj wątek ZIELARY może tam znajdziesz coś co dla Ciebie zadziała
Dziękuję za troskę, poczytam. Coś tam już pokupowałam i z nowym cyklem zaczynam większą suplementacje.
Postaram się tak do połowy roku do urodzin a później pas "emerytura" mogę wam wirtualnie dzieci pilnować jak nie będziecie miały z nimi co zrobić jak będziecie szły na imprezę ewentualnie możecie je podrzucić chętnie się nimi zajmę"
ot i tyle trzeba czegoś się trzymać nie można z dzieci robić sierot bo im od życia tez się coś należy żeby jak najdłużej mieć wsparcie w ojcu i matceWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 08:49
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek.
Dani kciukam i czekam na kropkę. zieloną ofkors.
Padi? Oczadziałaś? Serio mówisz? Koniec starań? Nic? łaj??????
Dziewczynki jak nastroje?
Moja @ jak zwykle dziwna.. tzn dwa dni i koniec. tyle razy mówiłam o tym lekarzom a oni tylko, że to normalne. ale to nie jest normalne!!!
dziewczynki powiedzcie że to będzie dobry dzień, błagam bo od rana jakiegoś stresa złapałam. i dziwny sen miałam: że moja mama była w ciąży i że jej szukałam na forach i ogłoszeniach rzeczy dla dziecka: wózka, ciuchów itp...padington, Storczyk31, Marie, jusst, Jot lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Dzień doberek.
Moja @ jak zwykle dziwna.. tzn dwa dni i koniec. tyle razy mówiłam o tym lekarzom a oni tylko, że to normalne. ale to nie jest normalne!!!
dziewczynki powiedzcie że to będzie dobry dzień, błagam bo od rana jakiegoś stresa złapałam. i dziwny sen miałam: że moja mama była w ciąży i że jej szukałam na forach i ogłoszeniach rzeczy dla dziecka: wózka, ciuchów itp...
Nie oczadziałam trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć pas
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
padington wrote:Nie oczadziałam trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć pas
Matko Bosko Częstochowsko! ale czemu teraz? a nie np za 5 lat?Storczyk31, krycha.stara lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Witajcie:)
Miłego dnia Wam życzę!!! Znowu narobiłam sobie zaległości w czytaniu:)MoBo, Storczyk31, Moko, loret1 lubią tę wiadomość
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
Saramago wrote:Dzień doberek.
dziewczynki powiedzcie że to będzie dobry dzień, błagam bo od rana jakiegoś stresa złapałam. i dziwny sen miałam: że moja mama była w ciąży i że jej szukałam na forach i ogłoszeniach rzeczy dla dziecka: wózka, ciuchów itp...
Saramago ty dzwon do mamy i zapytaj czy czasem rodzenstwa nie bedziesz miecostatnimi czasy sporo matek z córką chodzi razem w ciązy widze,smieszny widok ale jesli Saramago to ma co pomóc zafasolkowac to gratulacje mamuni
Storczyk31, MoBo, jusst, loret1 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
padington wrote:A kiedy ja te dziecko wychowam?
Przeciez metryki nie zmienię
Nie wiem ile masz lat Kochanie, ale ważne na ile się czujesz. Prawda? Bo w sumie idąc tym tropem to ja też już powinnam dać sobie siana. a mój chuop to już na pewno.Storczyk31, MoBo, Marie, jusst, loret1, Mango lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
padington wrote:Kobieto kochana ja 10 lat od ciebie jestem starsza
No i????? Jesteś w wieku mojego chuopa ... w takim razie on musi zbastować a ja się bzyknę z kimś innym, może zaskoczyMoBo, padington, Marie, Moko, jusst, loret1, krycha.stara lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Jagna 75 wrote:Dzien dobry w sloneczny dzien
Saramago ty dzwon do mamy i zapytaj czy czasem rodzenstwa nie bedziesz miecostatnimi czasy sporo matek z córką chodzi razem w ciązy widze,smieszny widok ale jesli Saramago to ma co pomóc zafasolkowac to gratulacje mamuni
Kochana,nie jest to realne...
moja mama jest po usunięciu macicyLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Padi to ja musze z Toba troche ponegocjowac, to czy to bedzie za miesiac czy za trzy nie zrobi wiekszej roznicy.
Ja bym na twoim miejscu dala se szanse do konca roku, zakupila royal jelly i ja jadla, jadla i jadla. Ja teraz jakos swiecie jestem przekonana, ze mnie to wlasnie pomoglo. Tylko musi byc jakos 2000-3000 dziennie.
Jak juz teraz ziolka i suplementa nie pomoga to pod koniec roku mozesz emeryturowac.Storczyk31, padington, jusst, loret1, Jot, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Padi, przepraszam, że zapytam, ale czy brałaś pod uwagę adopcję?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyPadignton lepiej byc odpowiedzialna matka strasza niz młoda i głupia. Jak ja patrze na fejsie co gowniary 20-28 letnie wyprawiaja z dziecmi to az włos sie jezy. A jakie idiotki, zero polszczyzny. Siedze tez w grupie dla matek po 40 i masa jest kobiet co rodzi i pod 50. Teraz sa inne czasy, nie trzeba w wieku 18-25 zachodzic w ciaze.
Storczyk31, MoBo, Saramago, Moko, jusst, loret1, Jot, Eltasz, evus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MoBo wrote:Padi to ja musze z Toba troche ponegocjowac, to czy to bedzie za miesiac czy za trzy nie zrobi wiekszej roznicy.
Ja bym na twoim miejscu dala se szanse do konca roku, zakupila royal jelly i ja jadla, jadla i jadla. Ja teraz jakos swiecie jestem przekonana, ze mnie to wlasnie pomoglo. Tylko musi byc jakos 2000-3000 dziennie.
Jak juz teraz ziolka i suplementa nie pomoga to pod koniec roku mozesz emeryturowac.
Kocham cięMoBo, loret1 lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:właśnie, bo potem może ci nie być łatwo, jak pomyślisz: czy naprawdę zrobiłam wszystko co było w mojej mocy?
Kobiety moje kochane ja się z tym faktem pogodziłam 10 lat wstecz i nie jest to dla mnie jakąś traumą po prostu żyję normalnie i już i tyle, naprawdę ja nie patrzę na świat przez różowe okulary ale bardzo twardo stąpam po ziemi.